Hovedadresse: Vardåsveien 67 4637 Kristiansand Telefon: 38 10 36 20 Send oss e-post
Postadresse: Kristiansand kommune v/ Søm barnehage Postboks 4 4685 Nodeland
Enhetsleder: Ann Christin Myklebust
Søk barnehageplass
Calendar
Title and navigation
<<<desember 2022><<
desember 2022
mtotfls
28293001020304
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til oss!

Søm barnehage er en 2-avdelings kommunal barnehage.

Åpningstiden er: 07.00-16.30

Ønsker du å komme i kontakt med personalet på avdelingene kan du benytte følgende nummer:

Blåbærtua :  91 53 51 79

Tusenfryd  :  48 11 31 54

Husk å abonnere på hjemmesiden. Da holder du deg oppdatert.

Søm barnehage får snart ny hjemmeside. Nettadressen blir fortsatt den samme.

Minner om at barnehagen har planleggingsdag mandag 15. august.

Barnehagen er da stengt for barna.

Da nærmer dette barnehageåret seg slutten, og om litt tar vi tar ferie alle sammen. Vi vil takke dere foreldre for et godt samarbeid der vi alltid har barns beste i fokus .
Det har vært et fint år der vi stort sett endelig har kunnet drive barnehage på en mer normal måte etter to år med begrensninger. Det har vært godt både for barn og ansatte, og sikkert også dere foreldre.

Den flotte Maxigjengen vår er snart klar for skolestart og vi ønsker dem lykke til på skolen!

God sommer alle sammen!

Bystyret har i møte 18.05.2022 sak88/22 vedtatt at kommunale barnehager reduserer mattilbudet til kun to dager i uken. Dagens kostpenger opprettholdes, og er tenkt å finansiere kjøkkenressurs til barnehagene. Dette for at det ordinære personalet i mindre grad skal tas ut av avdelingen, og arbeidet med barna, for å tilberede mat. I og med at vi er midt i et budsjettår tilføres det ikke ekstra midler til dette nå. I Søm barnehage utgjør denne ressursen en 8% stilling, altså litt mindre enn 1/2 arbeidsdag pr. uke.

Fra oppstart av nytt barnehageår 8.august vil dere derfor bli bedt om å ta med niste til begge måltider 3 dager i uka, og niste til 1 måltid to dager i uka. Nærmere beskjed om hvilke dager som blir hva får dere fra avdelingene etter hvert.

Vi tar i bruk den digitale plattformen Min barnehage – foresatt i kommunikasjon mellom hjem og barnehage fra 8.august.
Hver foresatt kan laste ned appen på sin telefon og bruke denne i kontakten med barnehagen.
I appen kan foresatte sende meldinger til barnehagen, blant annet viss barnet skal ha fri, er syk eller lignende.
I appen ligger foresattes kontaktinformasjon, det er viktig at dere melder fra til barnehagen om det er endringer.
Når alle foresatte har lastet ned appen og tatt den i bruk, vil barnehagene ta i bruk funksjoner som dagbok der foresatte kan få en kort orientering om aktiviteter i barnehagen i form av tekst og bilder.

Her kan du lese veiledningsheftet

Link til foresattportal og app info

Vi oppfordrer alle til å tenke trafikksikkerhet når dere parkerer utenfor barnehagen. Det er tryggest å rygge bilen på plass når du parkerer.

På forhånd takk for at du er med på å gjøre forholdene så trafikksikre som mulig!

Her er oversikten over planleggingsdagene for kommende barnehageår:

Mandag 15.august 2022

Fredag 21.oktober

Mandag 2.januar

Tirsdag 11.april

Fredag 19.mai

HER finner du ulike tiltak/tilbud som tilbys i Kristiansand. Hensikten er å gi publikum og ansatte god oversikt og informasjon om ulike tiltak/tilbud som tilbys i kommunen.

Minner om planleggingsdag 27.mai. Barnehagen er da stengt for barna.

Vi ber dere registrere barnets sommerferie i IST innen 13.mai.

Dere registrerer om barnet kommer eller ikke i uke 27 og 31 - HUSK Å REGISTRERE BEGGE UKENE!
Barnehagen er sommerstengt i uke 28, 29 og 30.

Barn som skal begynne på skolen til høsten har IKKE barnehageplass i uke 31. Dere må eventuelt melde barnet inn på SFO denne uka.
Skolestartere har sin siste barnehagedag fredag 8.juli, eller fredag 1.første juli dersom de ikke er påmeldt i uke 27.
Ta kontakt dersom dere lurer på noe, eller dere trenger hjelp med registreringen.