Besøksadresse: Jordbærveien 1 Postadresse: Pb. 6546, 4693 Kristiansand
29303101020304
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende telefon nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Marihøna:           414 16 513

Tusenbein:          950 11 498

Sommerfuglen:   414 08 503

Larven:                950 14 187

Til foreldrene

Her er lenke til IST Direkte https://direktebhg.no

IST Direkte er det systemet vi bruke for inn- og utsjekk av barn, henteavtaler, feriepåmelding og digital kommunikasjon mellom barnehagen og hjemmet.

Kristiansand kommune har som mål å være en foregangskommune når det gjelder likestilling, inkludering og mangfold.

Kommunen betrakter mangfold som en ressurs, og jobber for å være en fremtidsrettet, kompetent og inkluderende organisasjon.

I uke 6 foregår det mange spennende og ulike aktiviteter i byen vår. Sjekk ut programmet for "En by for alle"

Jordbærveien barnehage har opplevd uønskede hendelser på bygg og utemiljø den siste tiden. Vi oppfordrer dere gjerne til å bruke barnehagen utenom åpningstid. Her er det fine områder med lekemuligheter og en god samlingsplass. Vi håper dette kan være med på å forebygge uønskede hendelser.

Barnehagen ønsker å slutte med bruk av  plastposer på alle avdelinger. Nettene som om ca to uker kommer på barnas plasser, er til bruk av skiftetøy hjem og tilbake i barnehagen. Gjenbruksnettene  gir flere gevinster til reduksjon av plast, som har en svært lang nedbrytningstid og gir utslipp i produksjon. Eksempel : Trondheim kommune har allerede utdelt nettet til flere enheter. En av barnehagene  med 112 barn, reduserte bruken av engangsplastposer med 4000 stk på 3 måneder. Jordbærveien barnehage er en miljøsertifisert institusjon som gjennom samarbeid med hjemmene vil bidra til at barn og voksne har gode holdninger til miljøet vårt.

..... er vennskap og gode relasjoner

Hvis vi spør barn om hva som er det viktigste i barnehagen så svarer de at det er å ha noen å leke med. Det å ha én eller flere vennerelasjoner er en viktig del av barnehagelivet. Venner bidrar til tilhørighet, meningsskaping, trivsel, humor og ikke minst glede.

Folkehelseinstitutt gir råd til foreldre om  Når må barnet være hjemme fra barnehage

Barnehagen har fått ny layout på nettsiden. Vi håper dere vil følge oss og abonnere på siden. Klikk på lenken ute til høyre på forsiden og skriv inn din e-postadresse. Deretter huker du av for de sidene du ønsker tilsendt informasjon om. Når det publiseres nye artikler på de sidene du har valgt, får du overskrift og ingress på e-post. Nettsiden er en viktig informasjonskanal som vi ønsker at alle foresatte abonnerer på. Dere som har abonnert på vår gamle nettside, må abonnere på nytt. Nettsiden er full av ulik funksjonalitet og er laget i et helt nytt topp moderne design. I tillegg er nettsiden responsiv, noe som betyr at det fungerer like greit å lese via laptop, nettbrett og mobil.