Tunballvegen 19 4645 Nodeland
Telefon: 38181585 Send oss e-post
Redaktør: Anita Haugen
Søke om plass, endre adresse etc
Søke om plass, endre adresse
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I dag var gymsalen en teaterscene. Og vi hadde en times forestilling med Klovnen Knut.

I dag har vi hatt en kjempe gøy temafest i barnehagen. Barna har gledet seg mye i forkant, og var veldig engasjerte under selve festen.

Alle foresatte i barnehagen har en innlogging til hypernett direkte slik at dere kan melde barnet deres fravær eller sende enkle beskjeder til avdelingen. Nå kommer dette med en ny løsning slik at dere kan logge på via ID-porten. ID-porten krever at foresatte logger seg på IST Direkte via adressen: https://songdalen.direktebhg.no

Info om VM-dagen 5. februar.

Varsel om økning av foreldrebetaling fra januar 2019

I statsbudsjettet for 2019 er maksprisen foreslått endret til kr. 2990 fra 01.01.19, og endres til kr. 3040 fra 01.08.19. Endelig sats vil vedtas av stortinget i desember 2018.

Regjeringen viderefører det nasjonale kravet til redusert foreldrebetaling og ordningen med gratis kjernetid for tre-, fire- og femåringer i familier med lav inntekt. Fra 01.08.19 er det foreslått at ordningen også skal gjelde for 2-åringer.

I dag  hadde vi gleden av å ha besøk av "Circus Sibylla". Det var en festlig forestilling med sjonglering, tull og tøys og latter. Noen av barna fikk også lov til å være med å pryde forestillingen.  Og vår egen karianne fikk lov til å spille på lirekasse.....

Da kan vi bruke dette systemet igjen. se infobrevet på høyre side. Alle foresatte i barnehagen har tilgang til hypernett direkte, hvis du har mistet innloggingen meld fra til avdelingen. Dette er en kommunikasjonskanal mellom barnehage og hjemmet hvor enkle beskjeder som fridag, sykedag og lignende kan registreres, og barnehagen kan sende ut felles SMS til dere foresatte om det skulle være nødvending.