Tunballvegen 19 4645 Nodeland
Telefon: 38181585 Send oss e-post
Redaktør: Anita Haugen
Søke om plass, endre adresse etc
Søke om plass, endre adresse
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Varsel om økning av foreldrebetaling fra januar 2019

I statsbudsjettet for 2019 er maksprisen foreslått endret til kr. 2990 fra 01.01.19, og endres til kr. 3040 fra 01.08.19. Endelig sats vil vedtas av stortinget i desember 2018.

Regjeringen viderefører det nasjonale kravet til redusert foreldrebetaling og ordningen med gratis kjernetid for tre-, fire- og femåringer i familier med lav inntekt. Fra 01.08.19 er det foreslått at ordningen også skal gjelde for 2-åringer.

I dag  hadde vi gleden av å ha besøk av "Circus Sibylla". Det var en festlig forestilling med sjonglering, tull og tøys og latter. Noen av barna fikk også lov til å være med å pryde forestillingen.  Og vår egen karianne fikk lov til å spille på lirekasse.....

Da kan vi bruke dette systemet igjen. se infobrevet på høyre side. Alle foresatte i barnehagen har tilgang til hypernett direkte, hvis du har mistet innloggingen meld fra til avdelingen. Dette er en kommunikasjonskanal mellom barnehage og hjemmet hvor enkle beskjeder som fridag, sykedag og lignende kan registreres, og barnehagen kan sende ut felles SMS til dere foresatte om det skulle være nødvending.

Her er noen sanger som vi synger når vi går rundt juletreet på nissefesten. Se vedlegg til høyre.

Det er kommet ny Rammeplan for barnehagen, denne kan dere lese på utdanningsdirektoratets sider eller følge denne linken. Rammeplanen for barnehagen

Denne kan dere også finne under MENY på venstre side. Her er det også annet nyttig stoff om foreldrebetaling, årsplan, sykdom ol. Ta en titt.

Familier hvor husstandens samlede brutto årsinntekt er under kr. 500 500 kan søke om redusert betaling. Det kan også søkes om gratis kjernetid dersom husstandens samlede brutto inntekt er under kr 417.000, og du har barn som fyller 3, 4 eller 5 år i 2017.

Velkommen til Tunballen barnehage sin hjemmeside. På denne siden legges det ut nyttig informasjon om barnehagen. Vi oppfordrer alle foresatte til å abonnere på nyheter. I venstremenyen finnes informasjon som gjelder hele barnehagen, som planleggingsdag, foreldrebetaling, vedtekter etc, På høyre siden kan du følge ditt barns avdeling med planer, bilder og andre beskjeder.