Tunballvegen 19 4645 Nodeland
Telefon: 38181585 Send oss e-post
Redaktør: Anita Haugen
Søke om plass, endre adresse etc
Søke om plass, endre adresse
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det er barn i Tunballen barnehage som har vannkopper.

I uke 45, 46 og 47 (5. – 25. november) vil vi gjennomføre foreldreundersøkelse i barnehagen. Vi jobber kontinuerlig for at barnehagene skal gi barn og foreldre et godt tilbud med høy pedagogisk kvalitet. Derfor er det viktig for oss å vite hvordan du som foresatt opplever tilbudet.

Barnehagene i Songdalen kommune vil igjen benytte den nasjonale foreldreundersøkelsen som skal gjennomføres i november. Les mer på Utdanningsdirektoratets nettsider: Foreldreundersøkelse

Undersøkelsen vil bli sendt til én e-post adresse pr. barn. Resultatene fra foreldreundersøkelsen skal være et utgangspunkt for videre dialog med dere foreldre og arbeid med kvalitetsutvikling.

Undersøkelsen vil være åpen fra mandag 5. november med frist søndag 25. november.

Alle kommunale barnehager i Songdalen kommune gjennomfører undersøkelsen.

Takk for hjelpen!

Med vennlig hilsen oss i Tunballen barnehage.

Da kan vi bruke dette systemet igjen. se infobrevet på høyre side. Alle foresatte i barnehagen har tilgang til hypernett direkte, hvis du har mistet innloggingen meld fra til avdelingen. Dette er en kommunikasjonskanal mellom barnehage og hjemmet hvor enkle beskjeder som fridag, sykedag og lignende kan registreres, og barnehagen kan sende ut felles SMS til dere foresatte om det skulle være nødvending.

Det er kommet ny Rammeplan for barnehagen, denne kan dere lese på utdanningsdirektoratets sider eller følge denne linken. Rammeplanen for barnehagen

Denne kan dere også finne under MENY på venstre side. Her er det også annet nyttig stoff om foreldrebetaling, årsplan, sykdom ol. Ta en titt.

Familier hvor husstandens samlede brutto årsinntekt er under kr. 500 500 kan søke om redusert betaling. Det kan også søkes om gratis kjernetid dersom husstandens samlede brutto inntekt er under kr 417.000, og du har barn som fyller 3, 4 eller 5 år i 2017.

Velkommen til Tunballen barnehage sin hjemmeside. På denne siden legges det ut nyttig informasjon om barnehagen. Vi oppfordrer alle foresatte til å abonnere på nyheter. I venstremenyen finnes informasjon som gjelder hele barnehagen, som planleggingsdag, foreldrebetaling, vedtekter etc, På høyre siden kan du følge ditt barns avdeling med planer, bilder og andre beskjeder.

Det er publisert oppdaterte vedtekter på venstremenyen under vedtekter. En endring er at i 2016 har barnehagene sommerstengt uke 27, 28, 29 og 30.