Knudsmyr 1 4625 Flekkerøy
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi ønsker alle foreldre hjertelig velkommen til foreldremøtet  27.sept kl 18.30 - 21.00 i "foajeen"/kafeen i Flekkerøyhallen.

Vi får besøk av foredragsholder Inger Lise Andersen. Personalet her har nettopp vært på kurs med henne,- og vi vil på det aller varmeste oppfordre alle til å komme (barnevakt er supert denne kvelden om det er anledning for det slik at begge kan komme). Inger Lise skal snakke om hva vi voksne kan hjelpe til med når barn strever med å regulere følelsene sine. Hun er "lett" å høre på, og er utrolig dyktig.

Det blir også valg av nye foreldrerepresentanter til samarbeidsutvalget.

Hjertelig velkommen:)

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

I dag har Oksøy og Grønningen gått på tur til trollskogen. Topp stemning til tross for plaskende, pøsende regnvær

I dag hadde vi årets første musikksamling på Anstens!

Planleggingsdagene for dette barnehageåret er:

- 31.aug

- 19.okt

- 2. jan

- 23.apr

- 31.mai

Barnehagen er da stengt. Disse ligger inne på hjemmesiden og i årsplanen som også ligger på hjemmesiden.

I løpet av første uke MÅ foreldre/foresatte registre seg og legge inn opplysninger i www.kristiansand.direktebhg.no

Vi ønsker alle små og store HJERTELIG velkommen til nytt barnehageår. Det er så gøy å treffe alle igjen,- og veldig koselig å bli kjent med nye barn og foreldre.

Vi starter opp med et nytt digitalt system for registrering, meldinger mm. (IST Direkte). Mer info kommer veldig snart.

Nå er sommeren her for fullt,- og ferie rett rundt hjørnet. Vi vil ønske alle små og store en kjempegod sommer,- og vi ønsker alle våre flotte skolestartere lykke til på skolen. Dere er gode som gull, og mer verdifulle enn den største skatt!!

Vi gleder oss til å møte alle de andre barna igjen over sommeren, og gleder oss til å bli kjent med nye barn og foreldre.

GOD SOMMER fra oss på Taremareskogen barnehage:)

Tradisjon tro vil vi ha 17.mai-feiring 16.mai i barnehagen. Toget går fra Taremareskogen kl 0930 og går ut til "hovedveien" ned til venstre og opp Nestemyrveien og tilbake til Taremareskogen via stien fra Nestemyrveien. De som får det til, er hjertelig velkommen til å heie langs veien:)

Etterpå vil det være markering for barnehagebarna i barnehagen med pølser og is,- som seg hør og bør:)

På selve dagen,- 17.mai vil Taremareskogen går langt fremme i toget, bak komiteen. Se etter fanen:)

Ønsker alle en nydelig uke, og en gøy 17.mai for små og store.