Velg avdeling Lomvi
E-post: eli.selle@stavanger.kommune.no
Tlf:51913650/ 94177628

Hei:-)

Et lite (eller ganske stort;-)) bildedryss fra de siste to ukene - mange kjekke opplevelser, aktiviteter, samlinger og opplegg. Feiret bursdag, vært på tur, pyntet til jul, laget kakemenn, malt på naturmaterialer og ikke minst lekt masse:-) Vi har også markert 1. søndag i advent sammen med alle på Måke, Vipe og Heilo!

En fin avslutning på november og oppstart på en litt travel med fin desember!

Mvh Collins, Lisa, Ninni og Stine - samt studentene Sara og Sabrina

Heisan:-)

Her er det bilder fra de to siste ukene! Mange kjekke aktiviteter, forming, turer, utelek, innelek og masse kos og omsorg. Ninni sin bursdag har blitt feiret med samling, vi har hatt musikksamling for de minste og masse konstruksjonslek som er veldig gøy for de store på avdelingen. Vi bygger togbane, store tårn med klosser, vi bygger med Lego og lager store og flotte bygg med magnet klosser:-)

To studenter har begynt sin praksis disse ukene, de skal være sammen med oss til 9. desember. Det er Sabrina og Sara, de er begge 2.klasse studenter på UIS og studerer til å bli barnehagelærere. De skal ha i tiden fremover lederdager, tilrettelegge og gjennomføre ulike aktiviteter, samt observere organisering og ledelse av avdelingen. Dette tilfører mye som blant annet ekstra voksne, flere aktiviteter og gode innspill som vi er veldig takknemlige for:-)

Takk for to fine uker på Lomvi:-)

Vi vil gjerne takke dere alle for oppmøtet under årets FN- arrangement. Takk til dere som bidro med nydelig mat og kaker!

Det ble en kjekk ettermiddag med god mat og god stemning!

Vi fikk inn 8220,- til Forut Barneaksjon.

Mer enn 1100 barnehager over hele Norge er påmeldt FORUT Barneaksjonen 2022/23 "Biswas
og de magiske fjellene". Dere er en av dem og vi har registrert kr 8220,00 innbetalt fra dere.
Tusen takk!

Dere støtter driften av et guttehjem for tidligere gatebarn.
Midlene som samles inn gjennom Barneaskjonen er viktige for FORUTs arbeid for barn og unge
i Asia og Afrika. Deler av årets midler går til driften av et hjem for gutter i alderen 5-18 år i
Nepal. Guttene er reddet ut av barnearbeid eller et liv på gata. På hjemmet får de trygghet,
gode voksne å snakke med, skolegang, lek og fritid og rett og slett en mulighet til å være barn.
Målet er å få barna gjenforent med familien eller et fosterhjem å vokse opp i.

FORUT Barneaksjonen

Den 17 og 18. november er det planleggingsdager i barnehagen. Barnehagen er da stengt.