Kolsbergveien 24 4616 Kristiansand
Redaktør: Hannemor Olsen
Innlogging for ansatte

Velkommen til oss!

Hellinga barnehage er en 5-avdelings kommunal barnehage.

Åpningstiden vår er 07:00 - 16:30.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, er telefonnummeret 38 11 37 10.

Husk å abonnere på hjemmesiden, da holder du deg oppdatert.

Vi tar i bruk den digitale plattformen Visma Flyt barnehage i kommunikasjon mellom hjem og barnehage fra 8.august. For dere foresatte innebærer dette at dere må laste ned appen «Min Barnehage – foresatt», som dere finner i App Store (iOS) og Play Butikk (Android). Dere logger dere på med ID-porten første gangen, og deretter lager dere en egen kode som dere bruker til videre innlogging.

I appen kan foresatte sende meldinger til barnehagen, samtregistrere om barnet skal ha fri/ferie eller er syk. Foresattes kontaktinformasjon ligger inne appen, og det er viktig at dere sørger for at dette alltid er oppdatert.

Når vi har kommet ordentlig i gang med bruk av appen, vil vi også ta i bruk funksjoner som bl.a. dagbok der foresatte kan få en kort orientering om aktiviteter i barnehagen i form av tekst og bilder. Dere vil også bli bedt om å godkjenne/avslå ulike samtykker når dette er klart.

Vi vil gjerne at dere ringer til avdelingen hvis dere har viktige beskjeder som haster. Det er ikke sikkert at vi ser meldinger dere sender i Visma med en gang, da vi er opptatt i lek og aktiviteter med barna.

Her finner du all informasjonen du trenger om Visma Flyt Barnehage

Veiledningshefte finner dere inne i appen. Dere finner den under fanen «Mer» og linken «Temahefte». Dere kan også finne veiledningsheftet her.

Ta kontakt dersom dere lurer på noe!

Bystyret vedtok 18.05.22 at alle kommunale barnehager i Kristiansand skal servere ett måltid om dagen, 2 dager i uken, gjeldende fra nytt barnehageår. Nytt barnehageår starter i uke 32, og siden vi har planleggingsdag 8. august, vil dette hos oss gjelde fra tirsdag 9.august.

Kostpengene på 210,- vil opprettholdes, noe som dekker kostnader til de to måltidene samt noe kjøkkenressurs. Det at vi nå får noen timer med kjøkkenressurs i uka, gjør at personalet på avdelingene kan være til stede sammen med barna i stedet for å klargjøre måltidene.

Dette betyr følgende hos oss:
Barna må ha med niste til to måltider + frukt på tirsdager, torsdager og fredager.
Barna må ha med niste til ett måltid + frukt på mandager og onsdager. Disse dagene får barna servert ett måltid av barnehagen.

De barna som spiser frokost i barnehagen må også ha med seg mat nok til dette.

De to måltidene vi tilbereder her i barnehagen vil være varierte og dere vil etter hvert få informasjon om menyen vår for disse måltidene. Barna får servert melk hver dag, og frukten dere har med vil vi fortsatt dele opp til et felles fruktfat til 2. måltid.

I uke 31 (første uka etter ferien) vil vi altså servere mat hver dag, som nå.

Ta kontakt dersom dere lurer på noe! 😊

På vegne av personalet vi jeg få takke for en flott sommeravslutning vi hadde sammen tirsdag 21. juni.
Stor takk til alle dere som var med å rydde før og etter festen.
Så har jeg bestemt meg for å plante plommetreet i egen hage. Da kan jeg tenke på den flotte buketten av barn og ansatte jeg har fått vært en del av i mange år, hver gang jeg ser på treet. Jeg gleder meg til å kunne høste frukt når den tid kommer.
Jeg ønsker alle en riktig god sommer.

Hannemor

Alle barn og unge skal få den støtten de trenger for å ha det bra hjemme, i barnehagen, på skolen og i fritiden.

Her finner du ulike tiltak/tilbud som tilbys i Kristiansand. Hensikten er å gi publikum og ansatte god oversikt og informasjon om ulike tiltak/tilbud som tilbys i kommunen.

Du vil også kunne finne denne oversikten ved å trykke på BTI-logoen (puslespillbrikkene) som ligger til høyre på denne siden.

Her kommer en liten sommerhilsen fra oss, med litt informasjon om ting som skjer fremover. Klikk dere inn på artikkelen og se vedlegg til høyre.

Vi ønsker alle våre muslimske familier en riktig god id-feiring! :-)