Odderøyveien 70 4610 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Fredag 15.mars har vi planleggingsdag. Da er barnehagen stengt.

Mvh Sylvi

I vårt årshjul har vi nedfelt at vi skal ha et større fokus på sunn mat og bærekraftige måltider . Til å hjelpe oss å komme i gang med dette hadde vi i dag besøk av Leif Magne Grastveit - Mat og miljøveileder fra fra "Matvalget". Han demonstrerte og laget, spennende småretter vi kan lage i barnehagen, og dermed variere mattilbudet på en bedre måte. Inspirerende!!

Det ble laget byggrynsgrøt, solskinnssuppe, havrebrød, potetstappe med bønner og urtemajones.

HURRA, endelig er det bestemt (ser det ut til i dagens Fædrelandsvennen)

Geitmyra matkultursenter åpner på Odderøya høsten 2019. Dette har vi gleda oss til!!   Vi satser på et matnyttig samarbeid!

I dag gikk årets siste SIRKUSTEATER av stabelen. Stemningen var, som vanlig, god og høy. Som dere ser, var forestillingen noe preget av at det er desember. Både direktøren og Simsalabim var i nissemodus.

Med dette ønsker vi dere alle en RIKTIG GOD JUL fra Odderøya Sirkusteater!!!

Som vanlig har barnehagen PLANLEGGINGSDAG den 2.januar. Vi skal blant annet ha et 4 timers-kurs i å tilberede "Bærekraftige måltider" - om tilbereding av sunn mat og om matsvinn, alt dette med et tydelig miljøfokus.

Det er mat-og-miljøveileder Leif Magne Grastveit fra "Matvalget" som kommer. Han holder til vanlig til i Gartneriet på Bygdøy Kongsgård! Stas.  Dette gleder vi oss til!!

BARNEHAGEN BLIR STENGT denne dagen

ÅRSPLANEN er nå plassert i menyfeltet ovenfor til venstre,  under fanen  ``Om Odderøya barnehage``

FREDAG 19.oktober har vi PLANLEGGINGSDAG. Barnehagen er da stengt. Vi skal tilbringe dagen på Sørlandske Lærerstevne på UiA. Stevnet tilbyr hvert år en rekke med spennende kurs.

I år skal vi delta på kursene " Lekens betydning - vårt profesjonsetiske ansvar"  (Barken) og "Levendegjøring av små teaterspill  av barnebøker, eventyr og dikt for de minste barna". Det blir en bra dag!

www.sorlandsk.no

Tidenes reklame for barnehagen ble publisert på nettstedet VG-familieklubben. Tenk å få profilere barnehagen vår på en så positiv måte! Fine og flinke barn!!