Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
Hele dagen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

I dag har vi kost oss i skogen i Rosenlunden. Alle fikk prøve seg i ulendt terreng, og vi dramatiserte eventyret om de tre bukkene Bruse. En kjempeflott tur!

I barnehagen har vi barn med ulike typer allergier. For noen barn kan det å få en allergisk reaksjon få store konsekvenser.

Dette barnehageåret er det derfor ikke lov å ha med mat som inneholder nøtter / peanøtter / mandler ( matvarer merket med spor av nøtter er ok...eks. brød ).

Vi gambler på litt bedre vær i morgen og utsetter turdagen vår en dag. I stedet har vi utfordret smaksløkene med en skikkelig smakfull utforskerstund. Vi hadde skåler med mat med varierte smaker som stod på gulvet, slik at barna kunne smake, kjenne og lukte på det de hadde lyst på. Vi hadde bringebærgele, oliven, kjeks, ost og sitron. En spennende og kjempegøyal opplevelse for små og store!

Vi vil gjerne minne dere om at barnehagen er stengt fredag 20.10.17. Personalet har planleggingsdag.

Nå har vi hatt noen deilige dager med flott vær og høst som tema. Vi har malt høst-bilder, vært på tur i skogen, plukket eikenøtter og lagd skikkelig oransje høst-suppe (Søtpotet og gulrot suppe). I dag har Birgitte spilte dukketeater om Gullhår og de tre bjørnene med grønnsaker. Etterpå spiste vi de opp. Spennende å smake på gullhår og de tre bjørnene!

I dag har sirkelgruppa vært i skogen. Barnehagelærerstudenter som tar fordypning i drama har vært sammen med oss. Vi har valgt oss ut steder i skogen som vi normalt ikke leker på. Barn og studenter har lekt og utforsket stedet sammen. Hva er spennende på dette stedet? Den ene gruppa ville balansere, spille trommer med pinner og lage rollefigurer av pinnene på stedet. Den andre gruppa var opptatt av å lete etter munkelus og fysisk utforske stedet. Studentene lagde så en liten forestilling inspirert av barnas lek. Til slutt fikk barna se forestillingene. Veldig gøy!!!

Onsdag var trekantgruppa på tur i skogen ved Rosenlunden. Vi fant bjørnebær som vi spiste. Vi lekte med pinner og lekte apekatter i trærne. Det smakte deilig med kakao og niste.

Sirkelgruppa leker brannstasjon-rollelek. Veldig spennende. Vi øver på å gi informasjon og alle barna har fått i lekse å lære seg adressen sin. Vi byttet på ulike roller.

I dag gikk turen med firkantgruppa til skogen bak misjonskirka. Vi fant en fin gapahuk hvor vi spiste og drakk kakao. Skogen var veldig spennende å leke i. Vi fant et hult tre, ei steinhule, ei mose-seng og et kantet tre som ble til et tog.

I dag har Minstengjengen vært på tur til Veslefrikk barnehage. Der fikk vi utforske utelekeplassen helt alene, og det var spennende! Vi "kjørte" bil, lekte i småhusene og rutsjet i den stor sklia.