Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

I dag har vi hatt besøk av elever fra 4.klasse på Vardåsen skole. Elevene leste bøker for barna i smågrupper. Etterpå lekte vi sammen med dem. Barna våre var skikkelig ivrige lyttere og det ble en god opplevelse for alle barna i hele barnehagen.

I dag har vi hatt en deilig turdag for hele avdlingen vår. Tur til Vardåsen skole- der de hadde hobbydag. Vi fikk klappe høner, se på bueskyting, turning og andre hobbyer.

Mat ved huset i skogen, lek i dekkjungel og tilslutt plukking av blomster til pynt til sommerfesten ikveld.

I dag tok vi med oss en fin liten gjeng opp på besøk i Søm barnehage. Vi fikk boltre oss på lekeplassen deres helt alene i en hel time!! Spennende med nye leker og utfordringer. Da Sømbarna kom ut lekte vi en stund sammen med dem, og det var også veldig koselig. En super dag!

I dag har vi vært på et flott arrangement på Sukkevann idrettsanlegg. Sirkelgruppa suste bortover på sparkesyklene sine. Vel fremme spiste vi maten vår, før vi gjorde i stand vår aktivitet. Alle barnehagene i området bidro med hver sin aktivitet og vi gikk rundt i grupper og prøvde oss på fotballkamp, orientering, sekkeløp, lengdehopp, tautrekking og balanseøvelser. Arrangementet ble avsluttet med en velfortjent is.

I dag tok vi turen til Vardåstoppen med alle barna på Per og Pål. Her var det litt bris og behagelig temperatur. Noen sparket fotball, noe gikk på skattejakt etter blader fra ulike trær, noen studerte småkryp, noen klatret i trær og fjell, noen lekte fangeleker og noen lagde små figurer av kongler. En flott tur!

I går hadde vi nok en variert og flott dag på Askeladden. Her er et knippe bilder fra dagen vår i går.

Onsdag 13. juni blir det SOMMERFEST for små og store.

Egen invitasjon finner du under foreldreinformasjon til høyre på denne siden.

Nå har vi fokus på matematikk i trekant og firkantgruppa. Vi jobber med forståelsen som er grunnleggende i matematikk faget. I dag har vi jobbet med tema "plassering". Over, under, ved siden av, foran, bak, gjennom, mellom..., og også rekkeplassering:  først og sist. Vi arrangerte rommet slik at barna kunne gjemme seg. Så fikk barna oppgaver om hvordan de skulle gjemme seg. De var utrolig gode til å forstå begrepene! Vi lagde tunnel av barnebein som førstemann i tunellen kunne krype gjennom, vi danset under et silkeskjerf og vi hoppet over alle skjerfene. Hele tiden satt vi ord på og forklarte begrepene for plassering.

I dag hadde Minsten en flott tur til lekeplassen i midten av Fuglevikkleiva. Vi lekte i sandkassa, runset, klatra, plukket blomster og studerte lange fine strå. Vi spiste nistemat ute, og det smaker ekstra godt, så alle spiste mye!

For en eksemplarisk førskolegjeng!!! I dag har vi øvd og lekt "ekte" skole. Vi har lekt i skolegården, vi har lært å være effektive når det ringer ut og inn, stille opp etter endt friminutt, rekke opp hånda og hjelpe sidemannen. Ikke ett sekund gikk tapt- barna var superflinke i friminutt- alle skulle få være med,  i matte- og norsktimen- kjempeflinke. Vi snakka litt om hva barna må klare selv når de begynner på skolen- og hva en bør trene på i sommerferien.

Vi kan være stolte av denne flotte gjengen vi sender til de ulike skolene!