Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Samarbeidsutvalg Ingen lenker i samlingen

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

Masse fin lek på avdelingen i formiddag

Assisterende Oppvekstdirektør følger værutviklingen fredag 21. september. Han melder at det kan se ut som vinden blir enda kraftigere enn tidligere antatt.

Etter kl.12.00 øker vinden jevnt og fra ca. kl. 16.00 forventes storm på utsatte steder, vindkastene kan bli betydelig sterkere.

Barnehagen tar sine forholdsregler med tanke på sikkerhet ute.

Varoddbrua er utsatt og kan bli stengt dersom varslede meldinger slår til. Uhell på veiene og veistengning som følge av vinden kan oppstå.

Vi ber dere følge nøye med utover dagen og vurdere ekstra god tid for å få hentet barna før stengetid.

I dag har Minstengjengen vært på besøk i Søm barnehage. Der fikk vi utforske utelekeplassen helt for oss selv. Det var spennende med nye leker, og andre muligheter og utfordringer enn de vi er vant med. På veien har vi en fast plass der vi dramatiserer eventyret om de tre Bukkene Bruse. Det gjorde vi også i dag, og barna fulgte spent med. Tollet falt plask i fossen som det bruker å gjøre og vi gikk videre gjennom "ko-ko tunellen" vår. Mange morsomme og spennende ting å oppleve på tur med MInsten!

"En brann er ikke tull. Du må ringe...". Barna ropte "110" i kor og så planla vi rolleleken med tema "Brann"

"Å,nei- Det brenner i lekehytta. Kom igjen alle brannmenn og damer. Ta på hjelmene og sett dere i brannbilen. På med sirenen!" Heldigvis var alle i lekehytta raske til å gå ut og ringe 110. Spennende lek, med godt engasjement fra barna. Vi byttet på rollene og lekte leken om og om igjen. Etterpå kjente vi at det romlet i brannmann-magene våre. Da satte vi oss i sola og spiste mat. Birgitte fortalte en historie om en modig hund som ble brannvesenets hjelper.  De eldste likte historien så godt, at den måtte fortelles 5 ganger!

I går feiret vi Chile sin nasjonaldag med leker, musikk, dans og feiring på Chilensk vis- kjempegøy. Etterpå hadde vi litt om brannvern og forberedelse til hva som ventes de neste 3 ukene.

I dag fikk en noe redusert Minstengjeng bli med Per-avdeling på tur til lekeplassen i Maristien. Det ble mye fin lek og masse moro! Da vi skulle spise maten vår begynte det å regne, så vi satte oss like godt inne i lekehytta og spiste. Det var litt trangt men veldig koselig. Like før vi skulle dra tilbake til barnehagen kom Pålbarna også innom lekeplassen, så da var heile gjengen samla på en plass. Det var stas!

I dag dro vi på langtur helt til Strømme. Vi kikket på anleggsmaskiner og lekte på en ny flott lekeplass. Alle fikk utfordret seg selv på løping, klatring, hopping og andre motoriske aktiviteter. Kjempegøy!

På torsdag var Per avdeling på tur til Rosenlunden. Det var spennende og litt utfordrende å bevege seg i ulendt terreng. Vi fikk brukt hele kroppen! Vi så ei fuglekasse og undret oss over hvor fuglene var akkurat nå. Da vi kom tilbake til barnehagen gikk vi på jakt etter padder. Vi fant to stykker som vi puttet i ei bøtte. Vi så også på ulike grønnsaker som skulle brukes i "Brannmann-suppe" på fredag.

I dag gikk turen til Gapahuken vår ved golfbanen. Nista vår ble fortært i den flotte gapahuken vår. Det var stor interesse for å samle golfballer som hadde kommet ut i skogen, for å så legge de på golfbanen slik at golfspillerne kunne finne dem. Men før det skulle vi selvfølgelig lage lang rekke med golfballer, eller rett å slett "bade" i dem. Nista vår ble fortært i den flotte gapahuken vår.

I dag fikk vi på Minsten låne Per avdeling og smartboarden. Vi fant frem mange av sangene vi synger med "musikkvideoer" til, og da ble det moro! Vi danset, sang, hoppet, klappet og koste oss glugg. En supergøy formiddag!