Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

Vi har fått nye datoer til svømming til de eldste barna, timer som vi ikke fikk i desember.

Datoer er som følger:

fredag 22. mars

fredag 29. mars

fredag 5. april.

Klokkeslett blir som vanlig, kl. 12.55-13.40

Samarbeidsutvalget inviterer til måneskinnstur 24. januar.

Avgang fra parkeringsplassen ved golfbanen kl. 17.00.

Se vedlagt invitasjon

I dag har vi hatt samling om den magiske kroppen. Vi har studert hjernen, lungene, leveren, magesekken og tarmer. ¨å spennende å se, ta på og undersøke de ulike kroppsdelene. Dukka var til stor hjelp og viste oss nøyaktig hvordan den magiske kroppen er bygd opp og fungerer. Etterpå lekte vi litt sykehus, røngtenbildene våre fra forrige gang fikk i dag skjelett på plass. Et magisk tema, interessant for både små og store.

Vi holder på med bokprosjekt på Minsten for tiden. Vi har valgt oss ut historien om "Den lille larven Aldrimett". Vi har allerede hørt historien, visualisert med bilder, flere ganger, og laget vår egen digitale billedbok m/lyd. I dag hadde vi et felles maleprosjekt, der resultatet ble en stor, fargerik larve som vi kunne henge opp på avdelingen!

I dag har vi hatt utforskerstund med digitale medier på Minsten. Resultatet ble en digital bok!

I dag har Minstengjengen vært på tur til skogen i Rosenlunden. Alle fikk prøvd seg litt i ulendt terreng, og det var ikke så lett for små føtter... Vi hørte eventyret om de tre bukkene bruse og spiste nistemat. Alt i alt en fin førstetur i skogen!

I dag har firkantgruppa hatt temasamling om den magiske kroppen. Vi hadde mest fokus på skjelettet- lærte om ulike ledd, ulike navn på beinene inne i kroppen, hva som er skjelettets viktigst oppgave. Vi lekte sykehus, der barna hadde brukket noe i hånda, og tok "røngten"av hånda i kopimaskinen. En spennende og morsom samling med super engasjerte barn.

I dag har vi hatt en utrolig flott dag med masse rollelek og lek med alle de fine lekene barna har hadde med hjemmefra. Alltid gøy med litt nytt i barnehagen.

Vi har hatt en fantastisk herlig dag i barnehagen i dag. Alle så glade for å se hverandre igjen. Masse fin lek og formingsaktiviteter. Til lunsj starta vi friskt og sunt og koste oss med kyllingsalat... Så deilig å treffe alle sammen igjen!

I dag har vi kost oss med Jul i Flåklypa, bursdagsfest og julebord. Vi fikk smake både pannekaker, egg, karbonader, spagetti og enda mere til... Stor suksess for små og store. Julefreden begynner å synke inn....