Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

I november blir det gjennomført en foreldreundersøkelse i Askeladden barnehage. Undersøkelsen gir deg mulighet til å si din mening om barnets trivsel og andre forhold ved barnehagen. Den skal først og fremst brukes for å gjøre barnehagen bedre. Resultatene danner grunnlag for dialog mellom barnehagen og foreldrene om tilbudet i barnehagen. Resultatene fra undersøkelsen vil også inngå i statistikk som utarbeides i Utdanningsdirektoratet, og kan inngå i kommunens arbeid med kvalitetsutvikling i barnehagen. Dere vil få mer informasjon når undersøkelsen åpner.

Det er frivillig å svare på undersøkelsen, men vi håper du vil svare slik at du kan hjelpe barnehagen til å bli bedre. Utdanningsdirektoratet er ansvarlig for alle personopplysninger som samles inn behandles i tråd med personopplysningsloven.  Les mer om undersøkelsen på Utdanningsdirektoratets side her:

Barnehagene i nærområdet har opplevd uønskede hendelser på bygg og utemiljø den siste tiden. Vi oppfordrer dere gjerne til å bruke barnehagen utenom åpningstid. Her er det fine områder med lekemuligheter og en god samlingsplass. Vi håper dette kan være med på å forebygge uønskede hendelser.

I dag har 18 barn fra Pål avd og 4 voksne vært på en nydelig tur til Vardåstoppen. Vi tok en liten pause på vei opp- lek på lekeplass og prat med barn på Vardåsen skole. Så gikk turen til skogs, der vi tente bål, kosa oss med kakao, poppa popcorn på bålet og laget skogstroll. Fin lek, gode venner, godt humør, motorisk trening og fellesskapsfølelse for alle og enhver! Takk for turen.

Det nærmer seg vinter og plutselig er snøen her. Derfor minner vi om fare forbundet med brøyteaktivitet og lek i brøytekanter.

Vedlagt en plakat fra ingeniørvesenet om barn og brøyting som er viktig at du som foreldre leser, og at du prater med ditt barn om dette

Vi er snart i gang med foreldreundersøkelsen i barnehagen. Mandag 12.november vil barnehagen sende link til denne på mail og sms.

Ny månedsplan er nå lagt ut! :)

Kos for sirkelbarna. Laget snømann, brant bål, aking og kakao i bålhytta.

Foreldrene i barnehagen har en egen FB side, og oppfordrer nye foreldre til å bli medlem av gruppa.

Gruppa heter : Foreldre i Askeladden barnehage.

Dette er en gruppe for foreldre til barn i Askeladden barnehage. Her kan vi ta initiativ til ulike uformelle treff eller tipse om familieaktiviteter i området. Gruppa er ikke en kanal for kommunikasjon med barnehagepersonalet. Diskusjon av barnehagepersonalet eller barnehagens pedagogiske tilbud hører heller ikke hjemme her og vil bli fjernet umiddelbart.

Mvh.SU

Velkommen til kafé og lynlotteri til inntekt for Forutaksjonen i dag 14.30-16

Husk kontanter!!(Helst mynter)

I dag har Minstengjengen hatt utforskerstund med sko!! En stor haug med sko ble lagt på et teppe midt på gulvet. Så var det fritt frem. Noen valgte det første og beste, noen gikk for den fineste fargen, mens andre igjen tok seg bedre tid og ville finne to som hørte sammen. Veldig stas og litt utfordrende å prøve og gå på altfor store sko!