Meny
Velg avdeling Forside
Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
Telefon: 38 10 36 40 Send oss e-post
Redaktør: Einat Larsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2017><<
april 2017
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

Ny utgave av Askeladdenposten er lagt ut i dag. Det er også lagt ut referat fra siste SU møte 29.03.

Vardåsen skole har torsdag 27. april en stor utendørsforestilling med det beste fra Torbjørn Egner. Første forestilling begynner kl. 17.00.

Barn som skal begynne på Vardåsen skole til høsten og yngre barn med foresatte er hjertelig velkommen.

Skolen har arbeidet lenge og systematisk frem mot denne forestillingen og håper den vil glede store og små i skolens nærmiljø.

Les mer på skolens hjemmeside.I dag har sirkelguttene vært på Sukkevann og spilt frisbee-golf. Vi kasta først på en av kurvene som står i skogen, deretter kastet vi oss fra en langside av kunstgressbanen til den andre. Før vi dro tilbake til barnehagen spilte barna mot de voksne i fotball.

I dag har Bjørn Marius stilt opp som skuespiller i en improvisert forestilling. "Vi skal lage en forestilling for dere, men dere må hjelpe oss litt.." Slik begynte showet. Barna ble presentert for kostymer og rekvisitter som kunne være en del av forestillinga. "Hvor skal dette foregå?", "Hvem skal vi være?", " Det kommer til å skje noe spennende og kanskje litt skummelt- Hva skal skje?" Barna bestemte at vi skulle være på en flyplass, om bord i et fly som skulle til Syden. Bjørn Marius skulle være en politimann som skulle på ferie og Birgitte skulle være flyvertinne. Det store problemet som skulle skje var : ISMASKINEN ER I STYKKER!!!! Å nei! Hvordan skal dette gå? Barna ga oss regi på utforming av rollene og vi fikk utfordring om å bytte dialekt til Oslodialekt. Gøyal forestilling, med artige rollefigurer. Takk for forestillingen, Bjørn Marius!

"Mamma skal en tur til byen for å kjøpe mat. Dere må ikke åpne døra for noen andre enn meg!" Så dro geitemammaen til byen og alle geitekillingene var alene hjemme. De lekte gjemsel og koste seg... Men så banket det på døra...

Trekantgruppa lagde små geitekillinger i play-do. Vi skal lage geitekillingene sitt hus. Hva slags møbler trenger vi? Geitekillingene spilte i dette skrekk-forferdelige eventyret, som heldigvis ender godt!


Påsketeater om Jesus siste dager. Søm kirke var delt inn i stasjoner, som fortalte en historie. Med sang og teater fikk vi en stemningsfull opplevelse. Nydelig vårvær gjorde dagen helt perfekt!


På torsdag hadde Minsten og Trekantgruppa barnehagen for seg selv. Vi hadde påske-disco og danset til påskemusikk. I samling spilte Birgitte dukketeater om ei høne som legger ett egg. Det er lenge å vente til egget klekker.. Høna bestemmer seg for å gå en tur. I mellomtiden klekker egget og kyllingen går ut på eventyr alene. Verden er både farlig og overraskende for den som er helt ny. Når Høna kommer tilbake er egget klekket og kyllingen borte... En søt liten forestilling uten ord, med et tema som er kjent for både barn og voksne! Barna hjalp heldigvis høna å finne kyllingen igjen. Etter samlingen oppdaget vi Påskeharen utenfor vinduet. Han flakset rundt og mistet mange fjær og et digert egg. Vi listet oss ut når haren var borte, og åpnet egget: SEIGEMENN!!! Nam!! Vi spiste et flott og gjennomført gult måltid!

Takk for en koselig påskefrokost på fredag. En nydelig avslutning på påskefeiringen i barnehagen og en god start på påskeferien. Hvitveisen er kommet for fullt og vi elsker å plukke blomster. Vi finner mange skatter og legger merke til naturen på en annen måte, når vi går slik og studerer på nært hold.

Igår var vi på påskegudstjeneste i Søm kirke. det ble en flott opplevelse for alle- sang av felleskoret, dramatisering , enkel fortelling om påskebudskapet. Veldig flinke barn!!!

Det er hengt opp lapp i garderobene ang. påskeuka.

Fint om dere skriver på innen 3. april om ditt barn kommer eller tar noe fri.

Dette for at vi skal kunne planlegge personalkabalen etter antall barn.

Minner om at barnehagen stenger kl. 12.00 onsdag 12. april