Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

Pga. mye opplegg i barnehagen i forbindelse med Lucia blir det ikke svømming onsdag 13.desember. Derimot skal sirkelgruppa på besøk på Randesund omsorgssenter denne dagen; så bilpute medbringes uansett. Hilsen personalet

Vi er i gang med å prøve ut en ny nettløsning for barnehagen, og i den forbindelse vil dere kunne motta testmail, som julehilsenen i dag!;-)

Besteforeldrekaffe førstkommende fredag 8.desember har fått nytt klokkeslett utfra det som er lagt ut i kalenderen tidligere. Riktig tidspunkt er 14.30-16.

Det blir heller ikke baking av pepperkaker, men en hyggelig stund med sang, hygge, kaffe og pepperkaker.

For en liten stund siden hadde barnehagen besøk av våre tidligere studenter som var på turnè med teaterforestilling. Hva finnes inni en koffert? En hel verden av snodige mennesker og rare ting, tydeligvis? Forestilllingen var fysisk og non-verbal. Barna var skikkelig engasjerte og ga gode tilbakemeldinger underveis og etterpå. Etter forestillingen fikk vi prøve å krype gjennom kofferten.

Torsdag var en særdeles positiv og entusiastisk firkantgruppe på teaterforestillingen "Kakemann Dukkemann" med Baldrian og Musa. I taxien på vei inn til Kilden, sang barna "Fajafajafaja-hå" og gledet seg til forestilling. Vi fikk se en flott forestilling om Baldrian og Musas juleforberedelser. Etter forestillingen var vi så heldige å få komme bak scenen og se på figurene og hvordan han lagde lydeffektene. Veldig spennende for store og små. Etterpå spiste vi kakemann! Nam! Vi var også på kunstmuseet og lekte oss i barneavdelingen der.

Minner om MÅNESKINNSTUREN torsdag 30. november.

Invitasjon finner du under "Foreldreinformasjon" på høyre side.

Håper mange har anledning til å komme.

Hilsen Samarbeidsutvalget

Nå kommer vi til en spennende måned, full av juleaktiviteter. Se månedsplan til høyre på siden.

"Ååååå", "Nam", "I dag er den diggeste dagen", "Lørdags-barnehagen", "Dette er den  beste dagen i mitt liv". Barna deres er virkelig gode til å sette pris på gode matopplevelser! I dag har vi laget tapas retter. Barna ble delt inn i grupper og hver gruppe lagde sin rett til et felles tapasbord. Barna syns det var spennende å være med på å lage maten og kommentarene fra måltidet viste at dette ble satt stor pris på.

I dag har vi spilt teater med ulike frukter. Den lille løva som hadde mista brølingen sin var en klementin- løvemamma, løvepappa og onkel løve var appelsiner. Løva hadde mista brølingen sin og dro i vei for å lete etter den. Der møtte den på noen apekatter som kastet pinner ( druer), en flodhest( kiwi) og en slange (banan). Tilslutt hjalp slangen den løva til å finne brølingen sin... etter teateret ble det tid til å smake på alle de ilike fruktene som hadde deltatt i eventyret. Kjempegøy !!!

En liten musunge forvillet seg bort til oss mens vi lekte på fotballbanen. Kan vi klare å fange den?, lurte vi. Vi fant frem en stor, blank plastkasse og lokket den lille musa oppi. Musungen var så liten, at den skjønte nok ikke at den egentlig skulle være redd for oss. Nå har vi fanget den, men vi må være veldig snille med den. Den trenger et navn, og litt mat. Kanskje den kan hete "Spissi", foreslo et barn. Hva liker mus å spise? Vi prøver med kokt ris, brød, ost og eikenøtter. Så spennende det var å følge den lille musa og se på når den spiste, vasket seg og sov. Barna var veldig flinke til å ta vare på den lille vennen vår. De forsto at vi ikke måtte ta på "Spissi" eller noen av tingene som musa hadde spist på. Da barnehagedagen var slutt, måtte vi slippe "Spissi" ut igjen. Det ville ikke "Spissi". Den lille musungen hadde sovnet blant all den gode maten og myke sengen oppi det nye hjemmet sitt.