Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

I dag har sirkelgruppa vært på en kort tur i regnværet. Firkantgruppa hadde bakeskole og laget fantastiske grove sconespinner. Mens sconsene stekte hadde vi eventyr og flanellografi om Pannekaka.

I barnehagen er vi opptatt av at måltidet skal være en rolig og god stund sammen. Vi fokuserer på å servere barna sunn og variert mat, med lite sukker, salt og fett. Barna får servert mye og variert frukt hver dag. Vi har varm sunn mat hver fredag, og her brukes mye grønnsaker og ulike smaker.

I dag har kosa oss utendørs med bod, der barna kunne komme å "kjøpe" fiskeburgere. Deilig og sunt, med salat og fiskekaker. Alle barna spist godt- en suksess som må gjentas om ikke lenge....

Vi har siden i høst prøvd ut et nytt opplegg på Minsten i forhold til varmmat, der vi serverer varmt måltid tirsdag og torsdag.

I dag var noen av barna med på å lage frukt- og ostespyd til første måltid. Stor stas å putte på ost, blåbær, agurk og eple på tannpirkere. Å så godt som det smakte!!  Det ble et veldig populært innslag til dagen brødmåltid:)

Aking og skigåing og masse flott lek i det deilige vinterværet.

Her kommer et knippe bilder fra den fine leken vi har på Pål avdeling, gode venner som samarbeider og leker sammen i rolig og god lek. Vi har i dag hatt samling for firkantbarna om sansene- i dag spesielt luktesansen og følesansen( taktil). Med bind for øynene- lukte og gjette. Og med bind for øynene- føle hva en holder i hånda. Kjempegøy!

I dag har sirkelbarna vært på en gøyal tur til golfbanen. Der akte de masse, samlet golfballer og lekte kjempegøy i den etterlengtede snøen. På veien fikk de tatt en prat med postmannen, som tok seg godt til å forklare om sitt yrke. Barna spurte om han hadde levert post til sin adresse.... Så deilig tur og så blide og skjønne unger.

Firkantbarna var igjen i barnehagen, lekte i smågrupper og hadde temasamling. Der lærte vi masse om tunga og smakssansen vår. Med bind for øynene og nesa klemt igjen smakte vi på masse rart og godt og gjettet hva vi spiste på. Lærte om smaksløkene og hvor på tunga v kan kjenne de ulike smakene.

Etterpå ble det aking i barnehagen og mat og varme for aktive og skjønne barn....og store:-)

Kristiansand kommune har som mål å være en foregangskommune når det gjelder likestilling, inkludering og mangfold. Kommunen betrakter mangfold som en ressurs, og jobber for å være en fremtidsrettet, kompetent og inkluderende organisasjon.

I uke 6 foregår det mange spennende og ulike aktiviteter i byen vår.

Sjekk ut programmet for "En by for alle"

Vi har det som kan tegne til å bli et ganske stort utbrudd av omgangssyke under oppseiling i barnehagen. Vi ber dere om å respektere karantenetid på 48 timer etter siste symptom, slik at vi kan få bukt med dette så raskt som mulig. Da vi har familier som har personer med nedsatt immunforsvar, blir det ekstra viktig at dette blir overholdt. Barnehagen tar sine forholdsregler og er nå i gang med å rengjøre og desinfisere leker og utstyr.