Tunballvegen 19 4645 Nodeland
Telefon: 38181585 Send oss e-post
Redaktør: Anita Haugen
Søke om plass, endre adresse etc
Søke om plass, endre adresse
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I uke 45, 46, 47 og 48 vil vi gjennomføre foreldreundersøkelse i barnehagen.

I dag startet arbeidet med å sette inn nye vinduer i 2. etg

Vi har marked i barnehagen 17. oktober. Blåmeis, Kjøttmeis og Toppmeis deltar på markedet. Barna har lært mye og arbeidet flittig med produkter til markedet.

Til høyre ligger det mer informasjon om hva pengene går til.

Minner om planleggingsdager fredag 11. oktober og fredag 18. oktober. Personalet skal på kurs og ha etterarbeid etter kurs.

Barnehagen er stengt disse dagene.

Vi vil ønske alle store og små velkommen til et nytt barnehageår i Tunballen barnehage.

Sola kommer for fullt nå og solkrem er viktig. Vi forventer at alle barna er smurt før de kommer i barnehagen på morgenen, så smører vi dem en gang til i løpet av dagen. Barnehagen har selv solkrem, men hvis du har en annen solkrem du heller ønsker at barnet ditt skal smøres med ta den med og legg i barnets hylle. Husk navn på kremen.

Så håper vi på mange solrike dager fremover.

Info om VM-dagen 5. februar.