Tunballvegen 19 4645 Nodeland
Telefon: 906 70 774 Send oss e-post
Redaktør: Gry Eike
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Minner om at det er planleggingsdag fredag 22. oktober, da er barnehagen stengt.

Neste planleggingsdag er 3. januar.

I dette møtet stiller foreldrerepresentantene som ble valgt på foreldremøtene i høst
Dersom du har innspill til saker på sakslista – ta kontakt med foreldrekontaktene eller Gry.

Kjøttmeis: Ernst Robin Moi 90 12 99 66 ernstmoi@hotmail.com
Blåmeis: Hildegunn Nilsen 98 87 63 78 hildegunnnilsen@yahoo.no
Toppmeis: Charlotte W. Eriksen 97 51 05 66 charlotte@gby.no
Lillemeis: Astrid E. Robstad 94 49 84 46 erobstad@hotmail.com

Saksliste:
Samarbeidsutvalget konstituerer seg selv
Informasjon fra barnehagen
Mat i barnehagen
Tilsyn
Eventuelt

9. oktober 1991 var barnehagen vår ferdig. Det måtte feires i dag med bursdagsfest i gymsalen!.

Vi begynte med bursdagssamling der vi sang bursdagssang og lagde raketter. Etterpå så vi på Bursdagssangen fra Kaptein Sabeltann og så så vi på og danset til BliMe-dansen. Det var gøy! Etterpå lekte vi med ballonger og barna løp rundt og koste seg. Toppmeisene gikk opp på avdelinga for å spise der, mens Blåmeis og Kjøttmeis spiste i gymsalen. Det ble servert pølser, vafler og fruktsalat til alle avdelinger. Dette var stas og det så ut som både store og små koste seg!

Torsdag 21. oktober kl. 9 er det fotografering i barnehagen.

Husk å registrere dere i linken i vedlegget til høyre. Frist 19. oktober.

Vi er så heldige å skal ha Rebecka hos oss på Toppmeis hver onsdag frem til sommeren 2022. Hun går barn- og ungdomsarbeider på KKG, og gleder seg masse til å bli kjent med både barn og foreldre.

I august og september har barna fått to måltider i uka i barnehagen. Fra 1. oktober vil barna få ett måltid per dag. Måltidene vil som regel bestå av skiver/knekkebrød med pålegg og melk/vann.

Shirin kommer fra Kongsgård skolesenter og skal være i språkpraksis på Blåmeis to dager i uken frem til juni 2022. De to første ukene vil hun være her hver dag for å bli bedre kjent.