Tunballvegen 19 4645 Nodeland
Telefon: 38181585 Send oss e-post
Redaktør: Anita Haugen
Søke om plass, endre adresse etc
Søke om plass, endre adresse
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
I dag har vi gått i tog fra barnehagen og opp i Lonebakken - og retur til barnehagen. Flere var samlet langs løypa for å se på toget. Avdelingene legger også ut bilder fra markeringen.

Når du leverer og henter ditt barn i barnehagen, vis aktsomhet når du kjører.

Fra 1. august er prisen for en barnehageplass 3040kr pr. måned.

Det kan søkes om reduksjon i foreldrebetalingen, dette må gjøres på nytt hvert barnehageår. Se vedlegg til høyre.

Sola kommer for fullt nå og solkrem er viktig. Vi forventer at alle barna er smurt før de kommer i barnehagen på morgenen, så smører vi dem en gang til i løpet av dagen. Barnehagen har selv solkrem, men hvis du har en annen solkrem du heller ønsker at barnet ditt skal smøres med ta den med og legg i barnets hylle. Husk navn på kremen.

Så håper vi på mange solrike dager fremover.

Før påske satte vi vaktel- og pavlovskayaegg til ruging. Denne uka klekket endelig noen av eggene og aktive, små dunnøster tripper rundt.

I dag var gymsalen en teaterscene. Og vi hadde en times forestilling med Klovnen Knut.

I dag har vi hatt en kjempe gøy temafest i barnehagen. Barna har gledet seg mye i forkant, og var veldig engasjerte under selve festen.