Måkeveien 3 4580 Lyngdal
Telefon: 38 34 60 04 / 97157271 Faks: - Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild Limmesand
Nyhet | 03. mars 2020 Mange barn er opptatte av viruset, og lurer på om de vil bli syke og hvor farlig det er. Her er noen vanlige spørsmål fra barn om korona, og tips til hvordan du som voksen kan svare på dem.

Idag har vi feiret Fastelavn i barnehagen. Vi lagde boller og pyntet fastelavnris 🥰 Kjempe flinke barn 👏

I elva Lygna på Sørlandet ligger den mektige Kvåsfossen, i går var vi i Sangfuglen barnehage så heldige å få komme på besøk hit.

Sangfuglen barnehage er liten og koselig barnehage sentralt på Litlandsfeltet.Vi er en stabil gjeng voksne som har god kontakt med alle barn og foreldre hver dag.

Vi har barn fra 1 til 6 år fra alle skolekretser.

Barnehagen har en buss vi kan hente og bringe barn til og fra barnehagen med hvis dagen er travel for dere småbarnsforeldre. Den bruker vi også til turer o.l

Vi har hver dag en halvtime med sang dans og musikk. Ellers er det førskole for de større barna og lek og læringsgruppe for de små.

Vi holder til i en eldre villa med gammeldags frukthage.. Barna elsker utetiden i hagen med blomster, plen, kjempestor sandkasse og bugnende frukttrær om sommeren.

I år jobber vi med språk og kultur gjennom eventyr. Det andre store emnet vi har arbeidet med er skog og regnskog ,klima og miljø. Barna har vært veldig engasjert i disse emnene.

Har du lyst til ha barnet ditt i vår lille barnehage, så er det søknadstid nå innen 1.mars. Gå inn på Lyngdal kommunens hjemmeside og finn barnehage. Klikk inn og søk.

Vi kan garantere at vi har høy voksendekning som gjør at barnet ditt blir sett hele tiden.

Velkommen til oss.😊😊😊

Barnehageplass 2020/2021

Det er tid for å søke barnehageplass og felles søknadsskjema for alle barnehagene finnes på Lyngdal kommunes hjemmeside, https://www.lyngdal.kommune.no/ - Her finner dere informasjon om den enkelte barnehage.

Alle må søke elektronisk. Søknadsfrist er 1.mars 2020

Hjelp kan fås ved henvendelse til barnehagemyndighet 47 64 23 60

Barn som har plass i dag og som ønsker å beholde denne uten endring trenger ikke søke på nytt. Barn som ønsker endringer i oppholdstid eller evt. bytte av barnehage søke om det nå.

Det er viktig at alle som ønsker barnehageplass kommende barnehageår søker innen fristen. Det gjelder for alle barn født innen utgangen av november 2019. Skal et barn ha rett til barnehageplass, må søknaden være sendt innen fristen.

12 a. Rett til plass i barnehage Barn som fyller ett år senest innen utgangen av august det året det søkes om barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage fra august i samsvar med denne loven med forskrifter.

Barn som fyllet ett år i september, oktober eller november det året det søkes om barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage innen utgangen av den måned barnet fyller ett år i samsvar med denne loven med forskrifter.

Søknadsfrist 1.mars 2020

Søknader som kommer inn etter fristen blir ikke med i hovedopptaket.

Barnehagemyndighet

Her får dere et innblikk i litt av formingsaktivitetene vi har holdt på med i januar og februar :-)