Måkeveien 3 4580 Lyngdal
Telefon: 38 34 60 04 / 97157271 Faks: - Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild Limmesand

I går hadde vi en nydelig tur til Skeisen med de eldste i barnehagen. Vi kom oss av sted tidlig for å unngå store grupper med andre barn og voksne :-)

Frisk og kaldt ute, men med gode klær hadde vi en fantastisk morgen på isen :-)

Sangfuglen barnehage er liten og koselig barnehage sentralt på Litlandsfeltet. Vi er en stabil gjeng voksne som har god kontakt med alle barn og foreldre hver dag.

Vi har barn fra 0 til 6 år fra alle skolekretser.

Barnehagen har en buss vi kan hente og bringe barn til og fra barnehagen med hvis dagen er travel for dere småbarnsforeldre. Den bruker vi også til turer o.l

Vi har hver dag en halvtime med sang dans og musikk. Ellers er det førskole for de større barna og lek og læringsgruppe for de små.

Vi holder til i en eldre villa med gammeldags frukthage.. Barna elsker utetiden i hagen med blomster, plen, kjempestor sandkasse og bugnende frukttrær om sommeren.

I år jobber vi med Torbjørn Egner og hans mest kjente bøker. Vi kommer til å bruke mest tid på Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og Karius og Baktus. Det andre store temaet vi har i år er havet. Barna har vært veldig engasjert i disse emnene. Vi leser, dramatiserer, tegner og former i begge temaene :-)

Har du lyst til ha barnet ditt i vår lille barnehage, så er det søknadstid nå innen 1.mars. Gå inn på Lyngdal kommunens hjemmeside og finn barnehage. Klikk inn og søk.

Vi kan garantere at vi har høy voksendekning som gjør at barnet ditt blir sett hele tiden.

Velkommen til oss.😊😊😊

Barnehageplass 2021/2022

Det er tid for å søke barnehageplass og felles søknadsskjema for alle barnehagene finnes på Lyngdal kommunes hjemmeside, https://www.lyngdal.kommune.no/ - Her finner dere informasjon om den enkelte barnehage.

Alle må søke elektronisk. Søknadsfrist er 1.mars 2021

Hjelp kan fås ved henvendelse til barnehagemyndighet 47 64 23 60

Barn som har plass i dag og som ønsker å beholde denne uten endring trenger ikke søke på nytt. Barn som ønsker endringer i oppholdstid eller evt. bytte av barnehage søke om det nå.

Det er viktig at alle som ønsker barnehageplass kommende barnehageår søker innen fristen. Det gjelder for alle barn født innen utgangen av november 2020. Skal et barn ha rett til barnehageplass, må søknaden være sendt innen fristen.

Barnehageloven § 16 Rett til plass i barnehage                                                                                                Barn som fyller ett år senest innen utgangen av august det året det søkes om barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage fra august i samsvar med denne loven med forskrifter.

Barn som fyllet ett år i september, oktober eller november det året det søkes om barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage innen utgangen av den måned barnet fyller ett år i samsvar med denne loven med forskrifter.

Barnet har rett til plass i barnehage i den kommunen der det er bosatt. Søknadsfrist til opptaket fastsettes av kommunen

Søknadsfrist 1.mars 2021

Søknader som kommer inn etter fristen blir ikke med i hovedopptaket.

Barnehagemyndighet