Hellemyrtoppen 5 4628 Kristiansand
Telefon: 94816773 Send oss e-post
Redaktør: Unni Myrstad

Velkommen til Hellemyr barnehage, et godt sted å være et godt sted å lære. Hellemyr barnehage er en liten kommunal barnehage som ligger på toppen av Hellemyr. I vår barnehage har vi 3 avdelinger, en avdeling for småbarn, en avdeling for store barn og en kompetanseavdeling for barn med nedsatt funksjonsevne. Vi har tilsammen 41 barn

Hellemyr barnehage er en mindre barnehage. Noe vi vet å verdsette. Alle kjenner til hverandre, og samarbeid på tvers av avdelingene er noe vi gjør daglig.

I løpet av uken er det faste aktiviteter som tur, gymsal, skoleklubb, forming, frilek og regellek. Barnehagen har også ballrom, sanserom, bibliotek, fysiorom med fast fysioterapeut og et godt utvalg i instrumenter. Nærområdet med naturen og skolen blir flittig brukt.

Kunne dette være noe for ditt barn? Søk her

De aller fleste barn i Norge starter i barnehagen etter å ha tilbragt de første månedene av livet hjemme med foreldrene. Fra å ha full oppmerksomhet rettet bare mot seg, skal de møte en verden der de må dele leker, oppmerksomhet og trøst med flere andre barn.
Å starte i barnehagen er en stor endring i livet for både barn og foreldre.

BTI
Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI) er en samhandlingsmodell for alle tjenestene som møter gravide, barn, unge og foreldre som det er undring eller bekymring rundt. Målsettingen for BTI-arbeid er å komme i kontakt med barna, familien, barnehage, skole og fritidsarena på et tidlig tidspunkt og gjennom systematisk arbeid, veiledning og oppfølging gi barna og familiene den hjelp og støtte de har behov for.

Mandag 09.august 2021

Fredag 22.oktober 2021