Hellemyrtoppen 5 4628 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hellemyr barnehage er en  kommunal barnehage med 3 avdelinger. Den ligger i boligområdet ved Hellemyr skole.

Fra høsten 2019  har vi en avdeling rød med 12 barn i alderen 1-3 år, og en avdeling blå med 18 barn i alderen 3- 6 år. Vi har og avdeling gul for barn med ulike funksjonsnedsettelser.

VI HAR DEN SISTE TIDEN FUNNET HUNDEBÆSJ PÅ BARNEHAGENS OMRÅDE. BARNEHAGENS UTEOMRÅDE ER IKKE BEREGNET TIL ET FRIOMRÅDE FOR HUNDER. VI BER DERE SI I FRA OM DERE SER NOEN SOM SLIPPER HUNDENE INNENFOR GJERDET.

TUSEN TAKK FOR AT DERE HJELPER OSS Å HOLDE OMRÅDET FRI FOR BÆSJ.

HILSEN SMÅ OG STORE I HELLEMYR BARNEHAGE.

Velkommen til sommerfest for barn, søsken og foreldre onsdag 12.juni kl:16-18.

NB: HVER FAMILIE TAR MED SEG MAT OG DRIKKE TIL SEG OG SINE.

Program:

Velkommensang

Utdeling av gave og perm til skolebarn

Minirøris

MEDBRAKT MAT

Kakeservering og is til barna. Kakene bakes av  foreldre som får beskjed om å bake før festen.

Ta gjerne med deg noe å sitte på. Velkommen!!!!!!

"17-mai" feiring i bhg

GOD PÅSKE

Mye inne-aktiviteter

Hemmelige julegaver, nissefest, adventssamlinger, førjulstur til byen og Lucia.

Vi vil med dette invitere foreldre og barn til å spise middagen her i barnehagen. Onsdag 6. mars fra klokka 1530 til 1645 kan dere kjøpe suppe for 25 kroner pr person. Inntekten fra salget går til Sunshine senteret i Namibia.

Vi inviterer med dette dere som ønsker å søke Hellemyr barnehage til besøk. Ønsker dere å hilse på oss, og samtidig få mulighet til å spør om det dere lurer på? Fredag 15 og fredag 22 februar 0930 - 1030 er dere hjertelig velkommen.

Vi er en liten barnehage som gir tilbud til alle barn i alderen 1 -6 år. Her i Hellemyr barnehage vil du raskt kjenne igjen ansikter til både ansatte og barn.

Gul avdeling er for barn med ulike funksjonsnedsettelser. Her vil barnet ditt møte ansatte med allsidig kompetanse, og mange års arbeidserfaring med det spesialpedagogisk feltet. I samarbeid med de to andre avdelingene får barnet ditt et tilpasset pedagogisk tilbud i nært samarbeid med hjemmet. Vi har stort fokus på mangfold og inkludering på tvers av alle de tre avdelingene. Godt samarbeid, humor og dialog preger arbeidet.

Rød avdeling startet opp småbarnsavdeling høsten 2018. Her jobber faglig dyktige ansatte med god kunnskap om de minste barna. Gruppa består av 12 barn og 4 ansatte. I tillegg har vi en dyktig lærling og en engasjert elev.  De ansatte ønsker å gi det gode ansiktet til barna hver dag. En barnehagedag med fokus på små grupper, barns initiativ  og redusert stress.

Blå avdeling har 18 plasser for barn i alderen 3 - 6 år. Her møter barna dyktige pedagoger og fagarbeidere som er glad i uteaktiviteter og lek. Fokus er et inkluderende lekemiljøet med plass til alle. Voksne er aktivt til stede i lek, og barna er inkludert i dagens gjøremål.

Vi har fellessamlinger på tvers og barn og voksne er stadig på besøk på tvers av avdelinger. Vi representerer mangfold og ser på ulikheter som en stor styrke.

Passer ikke tidspunktene så ta kontakt så avtaler vi et annet tidspunkt.

Vi forbereder oss til jul