Hellemyrtoppen 5 4628 Kristiansand
Redaktør: Unni Myrstad
Diverse dokumenter
Årsplan

Velkommen til Hellemyr barnehage, et godt sted å være et godt sted å lære. Hellemyr barnehage er en liten kommunal barnehage som ligger på toppen av Hellemyr. I vår barnehage har vi 3 avdelinger, en avdeling for småbarn, en avdeling for store barn og en kompetanseavdeling for barn med nedsatt funksjonsevne.

Hellemyr barnehage er av den mindre sorten og det er noe vi ser verdien av. Alle vet hvem hverandre er, store som små og samarbeid på tvers av avdelingene er noe vi gjør daglig. Det er faste grupper på tvers og hver for seg på avdelingene. På grunn av Korona pandemien er det noe mer begrenset, men vi har fortsatt en del grupper som lar seg gjennomføre.

I løpet av uken er det faste aktiviteter som tur, gymsal, grupper fordelt på alder, skoleklubb, forming, frilek og regellek. Barnehagen har også andre fasiliteter som ballrom, sanserom, bibliotek, fysiorom med fast fysioterapeut og et godt utvalg i instrumenter.

Hos oss finner du trygge, omsorgsfulle og energiske voksne som har fokus på barnet og viktigheten av lek som læring.

Kunne dette være noe for ditt barn? Søk her

2020:

- Fredag 14 august (skolen starter 17 august)

- Fredag 16 oktober

2021:

- Mandag 4 januar

- Fredag 14 mai (dagen etter Kristi Himmelfartsdag)

- Mandag 21 juni (skolen slutter 22 juni)