Publisert: 24. august 2023 | Sist endret: aldri | Forfatter: Steinar Seim

Egner-fest på blå avdeling

De barna som ville fikk tegnet på nese- og værhår og barna kunne kle seg ut og være ulike karakterer fra Egneruniverset. Vi kunne se Klatremus, Mikkel Rev, Politimester Bastian, Kamomilla, Bestemor Skogmus, Stabbursmus, Sunniva og en leopard på blå avdeling denne dagen. 

Barna har hatt quiz med 4 poster rundt om i barnehagen. Det har vært samling med eventyr hvor Hakkebakkeskogen og Kardemomme by var smeltet sammen. Plutselig dukket Tante Sofie opp da hun leitet etter Kasper, men rakk også å sjekke at alle barna hadde vasket ørene sine før hun fløy avsted tilbake til Kardemomme by. 
Etter samling var det dramatisering om da Bakemester Harepus og bakergutten bakte pepperkaker. Så kom Kasper og Jesper inn i bakeriet. De hadde med seg Brumlemann som lærling til å bli røver. De hadde stjålet mye som de hadde i sekkene sine; Mikkel Rev, sløyfa til Kamomilla, papegøyen fra Amerika osv.

Heldigvis ble Bakermesteren og bakergutten reddet av Tante Sofie som kom for å hente Kasper hjem og Jesper til sirkuset. 

Til lunsj i dag ble det gulrøtter, nøtter og kålrot, anbefalt kost fra Hakkebakkeskogen og Klatremus :)