topLogoSpacer

Bamsebo barnehage

Publisert: 03.02.2014 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Bamsebo barnehage, byens eldste, flyttet  inn i helt nye og flotte lokaler januar 2014. Vi flyttet tilbake til Johan Øydegardsvei 12, der Bamsebo har holdt til siden 1952.

Vi er en barnehage med plass til 82 barn, fordelt på to avdelinger for barn i alderen 0-2 år og 3 grupper for barn i alderen 3-6 år.

Vi har flere felles oppholdsrom på huset, som Sal & Scene, Kunst & Håndverk og Bibliotek. Kjøkkenet fungerer som husets hjerte, og er et naturlig samlingssted morgen og ettermiddag, samt at det blir benyttet i store deler av dagen. Det er mange kroker og kriker og gode rom å leke i, samt et flott og utfordrende uteområde.

Vi er svært stolte av vår nye barnehage!

Sommerhilsen
Publisert: 27.06.2014 skrevet av: Maeianne

VI på Bamsebo vil gjerne ønske dere alle en riktig god sommer! Vi takker for et kjempeflott innoldsrikt og spennende år sammen med barna deres, og et godt samarbeid med dere foreldre! Takker også for alle sommergavene og de fine ordene! Nyt ferien!

Nytt barnehageår starter 4.august for alle som er nye hos oss til høsten VELKOMMEN!

Planleggingsdager
Publisert: 27.06.2014 skrevet av: Marianne

Barnehagen har plaleggingsdager fredag 5.september og fredag 17. oktober. Barnehagen er da stengt for barna.De resterende tre planleggingsdagene gir vi beskjed om senest en måned i forkant.

Sommerfest på Bamsebo
Publisert: 12.06.2014 skrevet av: Marianne

Masse folk og god stemning. Pølser, kaffe og kaker. Sang og utdeling av permer. Med ønske om en god sommer fra oss på Bamsebo.

.