topLogoSpacer

Publisert: 30.03.2015 skrevet av: Marianne

Flik - ny kartleggingsundersøkelse
Publisert: 03-03-2015 skrevet av: Torunn V. Henriksen

FLiK - ny kartleggingsundersøkelse (T2).

Mellom 9.mars og 17.april vil det bli gjennomført en ny undersøkelse for barnehagene i kommunen, i forbindelse med FLiK-prosjektet (Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i Kristiansand). Den første undersøkelsen (T1) ble gjennomført i 2013, og den tredje (T3) skal gjennomføres i 2017.

Kartleggingen omfatter 4-og 5-åringene i barnehagen, deres foreldre/foresatte, alle ansatte og kontaktpedagog (som svarer på spørsmål knyttet til enkeltbarn).

Du kan lese mer om prosjektet/satsingen her:

Mandag 2.mars ble det delt ut samtykkeskjemaer til alle foreldre/foresatte i Bamsebo barnehage, som har barn født i 2009 og 2010. Frist for innlevering av samtykkeskjemaet er fredag 6.mars.

Planleggingsdager
Publisert: 16.02.2015 skrevet av: Siv Haugland Jacobsen

Barnehagens to siste planleggingsdager er satt til fredag 15.mai 2015 og fredag 05.juni

Offisiell åpning av nye Bamsebo
Publisert: 03.12.2014 skrevet av: Marianne

Storslått feiring hvor orfører, oppvekstdirektør, pulverheksa  og andre gjester kom. Sang ved barna, snorklipping og forestilling ved Pulverheksa. Hun tryllet frem kakemenn til barna og vi spiste pizza fra pizzabakeren! Det ble en flott dag for små og store og vi er veldig stolte av den nye barnehagen vår!

Bamsebo barnehage
Publisert: 03.02.2014 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Bamsebo barnehage, byens eldste, flyttet  inn i helt nye og flotte lokaler januar 2014. Vi flyttet tilbake til Johan Øydegardsvei 12, der Bamsebo har holdt til siden 1952.

Vi er en barnehage med plass til 82 barn, fordelt på to avdelinger for barn i alderen 1-2 år og 3 grupper for barn i alderen 3-6 år.

Vi har flere felles oppholdsrom på huset, som Sal & Scene, Kunst & Håndverk og Bibliotek. Kjøkkenet fungerer som husets hjerte, og er et naturlig samlingssted morgen og ettermiddag, samt at det blir benyttet i store deler av dagen. Det er mange kroker og kriker og gode rom å leke i, samt et flott og utfordrende uteområde.

Vi er svært stolte av vår nye barnehage!

.