topLogoSpacer

Bamsebo barnehage

Publisert: 03.02.2014 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Bamsebo barnehage, byens eldste, flyttet  inn i helt nye og flotte lokaler januar 2014. Vi flyttet tilbake til Johan Øydegardsvei 12, der Bamsebo har holdt til siden 1952.

Vi er en barnehage med plass til 82 barn, fordelt på to avdelinger for barn i alderen 0-2 år og 3 grupper for barn i alderen 3-6 år.

Vi har flere felles oppholdsrom på huset, som Sal & Scene, Kunst & Håndverk og Bibliotek. Kjøkkenet fungerer som husets hjerte, og er et naturlig samlingssted morgen og ettermiddag, samt at det blir benyttet i store deler av dagen. Det er mange kroker og kriker og gode rom å leke i, samt et flott og utfordrende uteområde.

Vi er svært stolte av vår nye barnehage!

GRATULERER!
Publisert: 29-01-2014 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Vi ønsker med dette å gratulere dere alle sammen med vår splitter nye barnehage!!!

Vi hadde en flott åpning mandag 6.januar, med muffins/kanelboller, Kuli og fantastiske smil, engasjement og glede fra samtlige barn og voksne. Spenningen og nysgjerrigheten var til å ta og føle på! Barna "snuste" i alle kriker og kroker av bygget, og gjorde seg kjent. Dette var gøy!

"Gamle" venner fra Marvika/Oddernes møttes igjen, vi voksne har kost oss over å være samlet under ett tak og vi ser bare fremover til fine stunder i dette flotte bygget vi er så stolte over!

Perioden fra oppstart har vært preget av glede og entusiasme. Vi jobber samtidig med stadige justeringer i forhold til rutiner og organisering. Det er også bygningsmessige forhold som er under ferdigstillelse og justering.

Vi ønsker hverandre lykke til fremover, og håper på mange minnerike og gode opplevelser i nye Bamsebo!

Endelig!
Publisert: 11-12-2013 skrevet av: Maren Kristine Blomstrøm

I disse dager pakkes det og forberedes det virkelig, til innflytting i vår splitter nye barnehage! Det står ferdigmerkede kasser i stabler både her og der, veggene blir mer og mer nakne for hver dag som går, og snart sitter vi igjen med "engangs" og nyter siste måltid på hvert vårt hus... Kanskje en smule vemodig også - for vi har tross alt hatt det veldig godt der vi har oppholdt oss i byggeperioden - MEN aller størst er gleden, spenningen og forventningene over å flytte inn i NYE BAMSEBO! Komme sammen, både store og "små", det blir stas!

I mellomtiden kommer jul og nyttår, og et par dager med planleggingsdager, hvor vi skal rigge til så godt vi evner, for å ønske dere alle velkommen mandag 6.januar!

Med dette ønsker vi dere alle sammen en fredelig og fin jul!

Velkommen!
Publisert: 19.08.2013 skrevet av: Maren Kristine Blomstrøm

VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR!

Da er vi godt i gang med barnehageåret 2013/2014, og vi ønsker "gamle" og nye barn, foreldre og foresatte hjertelig velkommen til Bamsebo!

I tillegg til mange nye barn, har vi også fått  nye medarbeidere, som vi også ser frem til å bli kjent med og samarbeide med! Velkommen til de også!

Grunnet brannen i nye Bamsebo i påsken, er det blitt forsinkelser med innflytting i de nye lokalene, og vi er i dag fordelt på tre lokasjoner;  Marviksveien 119, Marviksveien 130 og Jegersbergveien 6.

Vi ser frem til et godt barnehageår sammen med dere!

.