topLogoSpacer

Bamsebo barnehage

God jul og godt nyttår!
Publisert: 19.12.2014 skrevet av: Siv. H. Jacobsen

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Planleggingsdag 2.januar 2015. Barnehagen er stengt denne dagen.

Offisiell åpning av nye Bamsebo
Publisert: 03.12.2014 skrevet av: Marianne

Storslått feiring hvor orfører, oppvekstdirektør, pulverheksa  og andre gjester kom. Sang ved barna, snorklipping og forestilling ved Pulverheksa. Hun tryllet frem kakemenn til barna og vi spiste pizza fra pizzabakeren! Det ble en flott dag for små og store og vi er veldig stolte av den nye barnehagen vår!

Offisiell åpning av barnehagen
Publisert: 28.11.2014 skrevet av: Torunn

Vi gleder oss til offisiell åpning av barnehagen vår, onsdag 3. desember! Det kommer mange gjester, deriblant ordføreren, oppvekstdirektøren og Pulverheksa! Det blir sang, forestilling, pizza og ekstra hygge denne dagen!

picture

Planleggingsdag
Publisert: 07-11-2014 skrevet av: Torunn

Neste planleggingsdag blir fredag 2.januar 2015.

Barnehagen er da stengt.

Bamsebo barnehage
Publisert: 03.02.2014 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Bamsebo barnehage, byens eldste, flyttet  inn i helt nye og flotte lokaler januar 2014. Vi flyttet tilbake til Johan Øydegardsvei 12, der Bamsebo har holdt til siden 1952.

Vi er en barnehage med plass til 82 barn, fordelt på to avdelinger for barn i alderen 1-2 år og 3 grupper for barn i alderen 3-6 år.

Vi har flere felles oppholdsrom på huset, som Sal & Scene, Kunst & Håndverk og Bibliotek. Kjøkkenet fungerer som husets hjerte, og er et naturlig samlingssted morgen og ettermiddag, samt at det blir benyttet i store deler av dagen. Det er mange kroker og kriker og gode rom å leke i, samt et flott og utfordrende uteområde.

Vi er svært stolte av vår nye barnehage!

.