topLogoSpacer

Bamsebo barnehage

Politisk streik 28.01.15
Publisert: 23-01-2015 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Politisk streik onsdag 28. januar kl. 14.00 - 16.00.

LO, YS og UNIO har oppfordret sine medlemmer til å delta i politisk streik rettet mot regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven.

Arbeidsgiver er varslet om at demonstrasjonsstreiken finner sted den 28.januar, fra 14.00-16.00. Dette er, i flg. KS, en lovlig politisk demonstrasjonsstreik, ettersom streiken ikke har til formål å ramme eller presse arbeidsgiver.

Barnehagen blir ikke rammet av streiken, og holder åpent som vanlig.

Se mer informasjon på kommunens hjemmesiden.

Offisiell åpning av nye Bamsebo
Publisert: 03.12.2014 skrevet av: Marianne

Storslått feiring hvor orfører, oppvekstdirektør, pulverheksa  og andre gjester kom. Sang ved barna, snorklipping og forestilling ved Pulverheksa. Hun tryllet frem kakemenn til barna og vi spiste pizza fra pizzabakeren! Det ble en flott dag for små og store og vi er veldig stolte av den nye barnehagen vår!

Bamsebo barnehage
Publisert: 03.02.2014 skrevet av: Torunn V. Henriksen

Bamsebo barnehage, byens eldste, flyttet  inn i helt nye og flotte lokaler januar 2014. Vi flyttet tilbake til Johan Øydegardsvei 12, der Bamsebo har holdt til siden 1952.

Vi er en barnehage med plass til 82 barn, fordelt på to avdelinger for barn i alderen 1-2 år og 3 grupper for barn i alderen 3-6 år.

Vi har flere felles oppholdsrom på huset, som Sal & Scene, Kunst & Håndverk og Bibliotek. Kjøkkenet fungerer som husets hjerte, og er et naturlig samlingssted morgen og ettermiddag, samt at det blir benyttet i store deler av dagen. Det er mange kroker og kriker og gode rom å leke i, samt et flott og utfordrende uteområde.

Vi er svært stolte av vår nye barnehage!

.