Meny
Velg avdeling Forside
Møllevannsveien 40 4617 Kristiansand
Telefon: 38 10 34 00 Send oss e-post
Redaktør: Gudrun K Svensson
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2019><<
november 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708

Møllestua barnehage har en Facebookside der vi legger ut bilder og glimt fra hverdagen i barnehagen. Sjekk ut siden vår på: 

https://www.facebook.com/mollestua.offisiell/

 

 Skilpadde.

Her kommer noen bilder fra forskjellige aktiviteter vi har hatt i oppstarten i august og september 2019.     


Datoer for årets planleggingsdager!

Se på alt det flotte som vokser i og utenfor drivhuset vårt!

Onsdag 5 juni er det verdens miljødag, det vil vi markere i Møllestua barnehage.

Alle kan vi gjøre en forskjell! 

Vi oppfordrer alle til å ta feks ta buss, sykle eller gå til barnehagen denne dagen :)


Hver onsdag er hele eller deler av Persille avdeling i gymsalen på Idda. Der er det stor plass til løping og lek med ball. I tillegg hopper vi på trampoline, klatrer i ribbeveggen og turner på madrasser. Barna hyler av fryd mens de løper og koser seg skikkelig. 

"Gjennom arbeid med kropp, bevegelse, mat og helse skal barnehagen bidra til at barna opplever trivsel, glede og mestring ved allsidige bevegelseserfaringer, inne og ute, året rundt". (Rammeplanen 2017, s. 49)


En gang i måneden har underholdningskomiteen forestilling for alle barn i Møllestua barnehage.

Vi ønsker at barna skal trives i barnehagen vi fokuserer derfor på å skape et trygt og godt læringsmiljø hvor barna kan være seg selv.

Vi ønsker å ta barn på alvor og vil at de skal få være med å påvirke sin hverdag. Her kommer et par praksis fortellinger som illustrerer hvordan vi kan gjøre det i hverdagen.


I dag har vi markert barnehagedagen som i år har fått tittelen jeg lurer på. 

Vi har hatt forskjellige stasjoner med tanke på å stimulere barnas nysgjerrighet. Et sted fikk vi lære om kroppen - ved hjelp av en t-skjorte og en app på iPaden kunne vi "se" inn i kroppen vår. På en stasjon fikk vi prøve ut forskjellige eksprimenter, på en annen fikk vi smake med bind for øynene. Vi hadde en stasjon hvor vi lærte om maur, og en hvor vi blandet farger og en matematikkstasjon hvor vi undret oss over tall og mengder. På fellesområdet hadde vi en veldig spennende stasjon hvor vi fikk kjenne på forskjellige skjulte ting, og kunne undre oss over hva det kunne være. Det var blant annet fjær, is, gele, spagetti, gele og elefantsnørr! 

 


Hei!

Nå er 6 uker i praksis for oss forbi. Det har vært 6 spennende og lærerike uker sammen med barn og voksne på Persille. I løpet av disse ukene har vi tatt del i både små og store opplevelser i barnehagehverdagen. Vi har fått være med å feire karneval hvor vi hadde forstilling for barna. I tillegg har vi hatt flere musikkstunder, både utendørs og innendørs. Ved flere anledninger har vi også hatt flere muligheter til å prøve ut lek og aktiviteter med barna som har vært relevant for studie vårt. 


I Møllestua barnehage har vi egen underholdningskomite, den består av en gjeng kreative personer fra personalet, denne ganga med god hjelp fra studenter.

Gjennom leke lærer vi at verden hele tiden kan være fundamentalt annerledes.