Meny
Velg avdeling Forside
Møllevannsveien 40 4617 Kristiansand
Telefon: 38 10 34 00 Send oss e-post
Redaktør: Helle Schiøtz
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2019><<
mai 2019
mtotfls
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809

Møllestua barnehage har en Facebookside der vi legger ut bilder og glimt fra hverdagen i barnehagen. Sjekk ut siden vår på: 

https://www.facebook.com/mollestua.offisiell/

 

 


Her kommer noen bilder fra vårens aktiviteter på Oregano.

Her kommer bildene fra sykkeldagen

Her kommer bildene fra vårens turer til Krossebanen og skauen rundt, samt besøket på Gumpens Auto.

Her kommer glimt fra hverdagen i barnehagen våren 2019.

I dag, torsdag 16.mai har vi markert 17.mai med tog, 17.mai-leker og spist pølser og is.


Hver onsdag er hele eller deler av Persille avdeling i gymsalen på Idda. Der er det stor plass til løping og lek med ball. I tillegg hopper vi på trampoline, klatrer i ribbeveggen og turner på madrasser. Barna hyler av fryd mens de løper og koser seg skikkelig. 

"Gjennom arbeid med kropp, bevegelse, mat og helse skal barnehagen bidra til at barna opplever trivsel, glede og mestring ved allsidige bevegelseserfaringer, inne og ute, året rundt". (Rammeplanen 2017, s. 49)


En gang i måneden har underholdningskomiteen forestilling for alle barn i Møllestua barnehage.

Vi ønsker at barna skal trives i barnehagen vi fokuserer derfor på å skape et trygt og godt læringsmiljø hvor barna kan være seg selv.

Vi ønsker å ta barn på alvor og vil at de skal få være med å påvirke sin hverdag. Her kommer et par praksis fortellinger som illustrerer hvordan vi kan gjøre det i hverdagen.


Her kommer bilder fra mer frilek, samt fra karnevalet vi har hatt.

Vi har til nå fargelagt og klippet skilt til lek og "pynt" på vinduet. I tillegg har vi jo lekt med biler og båter.

Her kommer noen bilder fra turer vi har hatt i vinter/vår

I dag har vi markert barnehagedagen som i år har fått tittelen jeg lurer på. 

Vi har hatt forskjellige stasjoner med tanke på å stimulere barnas nysgjerrighet. Et sted fikk vi lære om kroppen - ved hjelp av en t-skjorte og en app på iPaden kunne vi "se" inn i kroppen vår. På en stasjon fikk vi prøve ut forskjellige eksprimenter, på en annen fikk vi smake med bind for øynene. Vi hadde en stasjon hvor vi lærte om maur, og en hvor vi blandet farger og en matematikkstasjon hvor vi undret oss over tall og mengder. På fellesområdet hadde vi en veldig spennende stasjon hvor vi fikk kjenne på forskjellige skjulte ting, og kunne undre oss over hva det kunne være. Det var blant annet fjær, is, gele, spagetti, gele og elefantsnørr! 

 


Hei!

Nå er 6 uker i praksis for oss forbi. Det har vært 6 spennende og lærerike uker sammen med barn og voksne på Persille. I løpet av disse ukene har vi tatt del i både små og store opplevelser i barnehagehverdagen. Vi har fått være med å feire karneval hvor vi hadde forstilling for barna. I tillegg har vi hatt flere musikkstunder, både utendørs og innendørs. Ved flere anledninger har vi også hatt flere muligheter til å prøve ut lek og aktiviteter med barna som har vært relevant for studie vårt.