Meny
Velg avdeling Haugtussa barnehage Trollheimen
avd. Krabat Kjell Arholmsgate 26 4021 Stavanger Telefon: 51913300 Send oss e-post
avd. Haugtussa Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Redaktør: Elisabeth Hilde og Brita Bjotveit
Trollheimen mobil
Mobilnummer
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Trollheimen.

Dette er en avdeling med barn i alder 0-3 år. 

Informasjon fra helsesjefen: 

I dagens situasjon kan mange oppleve at det er skummelt å komme til lege eller på sykehus. Nå som skoler og barnehager er åpne, kan det bli aktuelt å teste flere barn for koronavirus. Helsepersonell ser veldig annerledes ut enn vi er vant til. Lege og sykepleier dekker seg til med briller, munnbind, hette over håret og gule frakker. Dette kan skape utrygghet for både barn og voksne. En dårlig opplevelse i helsevesenet kan sette varige spor og føre til problemer med senere besøk i helsetjenesten. Vi vet av erfaring at dersom barn er godt forberedt på det som skal skje, blir det lettere både for barnet, foreldrene og for helsevesenet.  

Helsesjefen og samfunnsmedisinsk stab mener derfor det er viktig at barna får god informasjon. Skole og barnehage er en naturlig arena for å snakke om dette. NRK Super har laget en fin video i serien Bamselegen, som heter Virus spesial. Der vises smittevernutstyr og prøvetaking. 

Anbefaler familien  å se denne sammen med barna:

https://nrksuper.no/serie/bamselegen/DMPP21005620

 

 

Foreldre som jobber i kritiske samfunnsfunksjoner og som trenger at barnet får et omsorgstilbud i en av Ullandhaug-barnehagene må ta kontakt med virksomhetsleder på e-post :

bbjotve@stavanger.kommune.no

Vær vennlig å gi beskjed om hvilket av byggene barnet ditt har plass i. Navn på barn og begge foresatte, omfang av omsorgstilbud og årsak for behov for omsorgstilbudet. 

Vi ønsker å få til en best mulig forutsigbarhet for alle parter. Dersom det er usikkerhet mht yrker og om dere kan levere vil vi vurdere hvert enkelt tilfelle.     mvh

Brita Bjotveit , Virksomhetsleder Ullandhaug-barnehageneTrenger du noen å snakke med? Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost. Vi er tilgjengelige for samtaler på tlf mellom kl. 09.00 og 15.00 (evt etter avtale).

Historien om Corona viruset - en fortelling til barn :

https://krisepsykologi.no/historien-om-coronaviruset/


Vi er inne i høysesongen for influensa, og det snakkes i disse dager mye om coronaviruset og smittefaren. Det er derfor viktig å redusere det generelle smittenivået i befolkningen og vi henstiller alle som går og jobber i barnehagen til å bidra til at vi holder oss friske. Vi følger Helsedirektoratet sin oppfordring om å henge opp plakater med generelle hygieneråd.

Her er vinterbrev fra Trollheimen.

Barnehage og skole har gått over til digital saksbehandling /digitalt arkivsystem. 

Her er høstbrev fra Trolleheimen.