Hovedadresse Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand Telefon: 38 10 36 40 Send oss e-post
Postadresse: Kristiansand kommune v/ Askeladden barnehage Postboks 4 4685 Nodeland
Redaktør: Karin Strømme
Calendar
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
28293001020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

Vi får spørsmål i barnehagen om hvem man kan invitere til bursdag i koronatider. I tillegg til FHIs råd og veiledning oppfordrer barnehagen til en inkluderende holdning når man inviterer til bursdagsfeiring. Barnehagen har tydelige rammer for hvem man bør velge. Ta kontakt dersom dere er i tvil!

Folkehelse instituttet har laget en veiledning for foreldre, barnehagepersonell og lærere. Skjemaet hjelper til å vurdere når barn skal være hjemme, når barnet trenger covid-19-test og når de kan vende tilbake til barnehage og skole etter sykdom.

Skjemaet finner du her

11.september, oppdaterte Udir  smittevernveilederen. Det kommer nå tydeligere fram når barn og ansatte kan komme i barnehagen.

Foreldrehverdag.no hjelper deg å bli bedre kjent med barnet ditt og deg selv, og handler om forholdet mellom dere. Du får ikke fasitsvar, men kanskje noen nye tanker om hvorfor du gjør som du gjør, hvorfor barnet ditt gjør som det gjør og hvordan dere kan få det bedre sammen i hverdagen. Å få til det gode samspillet kan ha stor betydning for barnet her og nå, og årene som ligger foran dere.

Uke 40 er skolens høstferie, 28.september - 02.oktober. Vi vil gjerne ha en oversikt over antall barn som tar fri dager, eller hele denne uka, og hvem som kommer. Vi ønsker en tilbakemelding innen 19. september i IST. Alle MÅ registrere om barnet ditt kommer eller tar fri!

Vi i Askeladden har i år vært så heldige å få være med på prosjekt Skapende barn. Dette er et opplegg som skal være en ekstra støtte i barnehagens arbeid for å styrke det sosiale samholdet og fellesskapet mellom små barn. dette skal motvirke utenforskap og fremme sosial deltakelse for alle. Gjennom tilrettelagt bruk av musikk, litteratur og formingsaktiviteter, ønsker prosjektet å gi positive kulturelle og kunstfaglige opplevelser til barn.

Følgende dager er det planleggingsdager for de ansatte, da er barnehagen stengt.

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak i barnehagen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for barnehagen for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør nivået som skal følges. Hvis smittesituasjonen endrer seg vil vi i barnehagen justere våre rutiner.

Det er trygt for barn å gå i barnehagen

Vi skal fremdeles ivareta barnas behov for fysisk omsorg og sørge for at alle barn opplever trygghet, tilhørighet og trivsel i barnehagen. I perioden fremover vil vi være ekstra nøye med å sikre godt smittevern.

Vi ønsker alle barn og foreldre en GOD SOMMER.

Så lenge vi er organisert i kohorter og ikke alle kan være innenfor gjerdet, bruker vi ofte fotballbanen til lek....... og også parkeringsplassen til sykling.

På grunn av sikkerheten for barna velger vi å stenge bakken slik at dere foreldre må parkerer oppe på veien ....... en liten trimtur opp og ned på morgen og ettermiddag 😉