Meny
Velg avdeling Forside
Knarrevikveien 19 4638 Kristiansand
Telefon: 38 10 36 40 Send oss e-post
Redaktør: Einat Larsen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2019><<
juni 2019
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Per avdeling        : 91 52 75 14

Pål avdeling         : 48 19 52 37

Minsten avdeling : 91 38 51 35

Diamantene i Hjertet - en magisk halvtime

I morgen, tirsdag, får vi besøk av Sonia, som skal holde en musikkforestilling for oss.

Sonia tar utgangspunkt i de kjente barnesangene, og fletter inn overtonesang, inspirasjon fra indisk og arabisk musikk, samt vokalidealer fra Himalaya-regionen.  Hun spiller på 3 syngeskåler av kvarts, som skaper en unik klangbase for musikken.

Forestillingen starter klokka 09.00, så for å få med seg forestillingen må barna leveres i barnehagen senest 08.45.

 

 

 

 Det er oppdaget hodelus Til foreldre/f følg rådene nedenfor for å sjekke og behandle.

HUSK:

Vi har planleggingsdag fredag 31. mai.

Barnehagen er da stengt for barna.


20. mai hadde vi besøk av statsmininster Erna Solberg og ordfører Harald Furre på Vardåsen skole. De besøkte skolen for å høre om det gode samarbeidet vi har i Sone øst, der tre barneskoler og seks barnehager inngår i samarbeidet. Våre barnehager i sonen er Askeladden, Veslefrikk og Søm.  

I dag har noen av skolebarna vært med på besøk på Vardåsen skole. Erna Solberg var på besøk og ville høre noe om hva barnehagene og skolen jobber med for å gi barna en god overgang fra barnehage til SFO og skole.

Vi var invitert til dette store besøket, vi gledet oss veldig og var godt forberedt...

Arild som er leder på SFO leste for oss og Erna ble med i samlingen. Hun spurte om barna gledet seg til å begynne på skolen og det var enstemmig i at... ja det gjorde de.

En spennende dag, ......men for barn er det nok ikke titler som er det viktigste. På vei hjem snakket vi om hva som hadde vært det gøyeste. Uten tvil var de samstemte på at når Arild leste bok og vi drakk eplejuice og spiste Tom og Jerry kjeks......... det var det beste med dette besøket.....

 


En oppvakt forelder har gjort oss oppmerksom på at vi nok har tolket GDPR(Personvernloven) noe strengt. Vi har nå vært inne på datatilsynets sider og det er riktig at foreldre kan ta situasjonsbilder, som i et 17.mai tog, uten tillatelse fra de som er med på bildet. Bilder til eget bruk er altså helt ok! Vi ber dere likevel tenke dere nøye om i forhold til eventuell deling av bilder i f.eks. sosiale medier, da ikke alle foreldre ønsker å ha bilder av sine barn publisert på nett. Det er som i alle andre anledninger personvernloven som gjelder og den som deler bildet som står ansvarlig.

Så da er det bare å begynne og glede seg til feiring av nasjonaldagen!!

 

 


Minner om:

fristen er 15. mai for å legge inn sommerferie for ditt barn i IST direkte.

Ber alle overholde fristen da barnehagen også skal planlegge ferieoppsett for de ansatte.


I dag har firkantbarna hatt 17 øving med både sang, heiarop og en del prat om det norske flagget og dets farger. Vi knyttet inn mattematikk og barna måtte legge et rektangel med knekkebrød og dekorere det som det norske flagget. Vi laget flagget av knekkebrød, jordbær, banan og blåbær. For noen flinke barn!!! Her krevdes mye samarbeid for å få det til. Etterpå måtte vi jo så klart smake på det delikate flagget og alle var enige om dette var GØY!

Vi har fått en ny pedagogisk leder på Per avdeling. Hun heter Julie Thorstensen Mosby, og skal jobbe hos oss frem til sommeren.

Minner om planleggingsdag første dag etter påske, 23.april! Første vanlige barnehagedag etter ferien er onsdag 24.april.

God påske alle sammen!!