Meny
Velg avdeling Forside
Karussveien 4 4620 Kristiansand
Telefon: 38 11 37 60 Send oss e-post
Redaktør: Helle Schiøtz
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2019><<
februar 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I dag ble det en liten skogstur 🌲

I dag var lilla gruppe på tur sammen Ask og Linn litt oppover bekken , opp en bratt bakke og endte bak Karuss ungdomskole. På veien var vi fasinert av feiebilen som kostet forbi oss. Det var veldig gøy å sende pinner og blader nedover bekken. Kjempe gøy å løpe nedover en bakke og ende i armene på en voksen . Matboksen ble spist rundt et kumlok, som gav så fin lyd når vi ropte nedi den. Deretter labbet vi tilbake til flokken vår. En flott tur. 

I dag var siste dagen for studentene Pamela og Ragnvald. De har nå gjennomført sin siste praksis før de om tre måneder er ferdig utdannet barnahagelærere. Det har vært en glede og ha de hos oss på Salamander. De har inspirert oss alle i jobbingen med eventyr knyttet til Samenes dag. Vi ønsker dere noen fine måneder fremover og lykke til med å søke nye jobber fra sommeren av.

Vi takker for den fine boka om "De tre bukkene bruse på badeland" som vi på Salamander fikk til odel og eie. Tusen takk !!


I dag har rød gruppe vært på tur til SFO sin gapahuk.

Tur i delt gruppe onsdag og torsdag:-)

Avdelingene setter stor pris på å få beskjed (gjerne i forkant) om noen planlegger noen fridager neste uke.

 


I dag fikk barna spille eventyret "Den magiske gryten", som vi har jobbet med de siste to ukene. Alle barna har fått høre eventyret flere ganger, men i dag var det første gangen at barna fikk roller og var med som skuespillere. Etter at vi hadde spist og gikk ut, så reiste vi lavoen ute ved den store sandkassen. Her hadde vi Kims lek med alle Salamanderbarna. Dere kan se av bildene hva som ble lagt under teppet. Det var også veldig gøy å kaste lasso. Vi satt en kabeltrommel på høykant og utstyret den med reinsdyrhorn så barna kunne "fange" reinsdyret.

Nå kan dere se de flinke barna som skuespillerer:


I dag har Grønn Gruppe vært på tur.

Da kom vi oss på tur igjen, og bare så heldige med været. Vi labbet ned til lekeplassen i Gislemyrveien, alle som en . Så gøy med alle lekeapperatene der. Til lunsj hadde vi smurte skiver og de forsvant ganske så fort. Som underholdning til maten ble det lest fra boken , Dyra på karneval. Til dessert vanket det et par Maria kjeks og da gikk tilbaketuren som en drøm. Takk for en fin dag i sammen, små og store.

I dag har Romlingane dramatisert eventyret om skinnvotten. Med alle dyrene på plass i votten var det ikke fritt for at det ble temmelig trangt.