Karussveien 4 4620 Kristiansand
august 2018
mtotfls
30310102030405
I dag var 11 barn på tur til Karuss skole sin gapahuk!

Første dag for Blå gruppe på Salamander. Vi var ikke fulltallige men en flott gjeng. Det ble lek med duplo, i dukkekroken, litt fargelegging og musikk. Elisabeth hadde samling med barnas trafikkvenn Tarkus i dag. Alle barna fikk gi han en kos, og hilse på han. I samlingen sang vi om kameleonen Leon som er Tarkus sin venn også leste Elisabeth en liten bok om når kameleonen Leon skal gå i trafikken. Vi spiste brød til 1 måltid og gikk ut i sola. 2 måltid spiste vi inne også lekte vi litt inne på avdelingen før vi gikk ut i 15 tiden. Tusen takk for en fin dag. Hilsen Elisabeth, Kristin, Anduena og Kristian.

I dag stod endelig tur på programmet for Romlingene. Og for en flott gjeng som gikk innover til Eventyrskogen. Vi fant masse deilige bjørnebær på veien, men Fiskåvann måtte vi leite lenge etter for det hadde nesten tørket bort.

Litt bilder fra hverdagen vår nå etter sommerferien!

Onsdag og torsdag har de største på Rompetroll vært inne på Salamander for å bli bedre kjent med de barna som skal begynne på Salamander til høsten. Vi har hatt mye lek, blant annet med koppesett, biler, togbane og puslespill. Vi har hatt to samlingsstunder hvor den ene var om eventyret Gullhår og de tre bjørnene og det andre var fisker som ble trukket opp av "havet". På fiskene stod det sanger som vi skulle synge.

Gøy å se hvor fort de blir kjent på avdelingen. Vi voksne er jo kjent med barna fra Rompetroll fra før, så overgangen til Salamander avdelingen tror vi går veldig fint. I dag hadde vi også besøk av de to "helt nye" barna som ikke har gått i Karuss barnehage fra før. Gøy å bli kjent med dere også.

Her ser dere noen av bildene fra i går og i dag.

Vi inviterer barn, foreldre/foresatte og søsken til sommerfest i Karuss barnehage onsdag 13. juni 2018. Fra klokka 15.30.

Ta med: Drikke, Grillmat, Stoler/ sitteunderlag

Barnehagen ordner griller. Hver familie griller sin mat, det er bare å begynne å grille når grillen er varm.

Vi bruker uteområdet vårt, så kle dere etter været.

Barna vil underholde med sang ca. klokken 16.15.

Det blir en egen seremoni for alle barna som begynner på skolen bak ved Froskane etter felles underholdning.

Værforbehold! Vi avlyser hvis vi ikke kan være ute. Dere får da en sms.

VELKOMMEN!!

Mange barn ble hentet tidlig i dag, men vi som var i barnehagen heiet på syklistene når de suste forbi i full fart!! For barna var nok både motorsyklene i forkant og alle følgebilene etterpå like spennende som raske syklister.

Tirsdag 22. mai går sykkelrittet Tour des Fjords forbi Karuss barnehage, og mange andre steder i Kristiansand. Dette medfører mange stengte veier. Fra 14.00 til 16.00 stenges Vågsbygdveien, Vågsbygd ringvei, Øvre ringvei, Slettheiveien med flere. Det medfører redusert tilgjengelighet til barnehagen. Og alle må belage seg på å gå det siste stykket for å komme til barnehagen i dette tidsrommet. Vi ber alle foreldre om å sjekke mulige kjøreveier og steder å parkere for å kunne hente barna i barnehagen denne dagen.

Informasjon om sykkelrittet og markering av hvor veiene er stengt er delt ut til alle husstander i 17. Mai programmet for Kristiansand kommune her finner dere også utfyllende informasjon.

Mer informasjon finner dere også på:

Barna fra barnehagene i Vågsbygd er invitert med til å gå i småbarntog sammen med skoletoget i Vågsbygd på 17. mai.

Småbarnstoget vil gå nesten først, bak flaggborgen, men foran korpset. Marsjuten er fra Fiskå skole, Vågsbygd ringvei, Kirsten Flagstadsvei (venstre), Vågsbygdveien, ned mot Auglandsbukta og opp igjen Kirsten Flagstadsvei til Fiskå skole. Småbarnstoget går kun rundt Vågsbygd senter.

Personalet fra barnehagen vil ikke være til stede. Men hvis noen vil ta ansvar for barnehagens fane og gå med denne i toget er dere hjertelig velkommen til å hente den i barnehagen på onsdag og gå sammen for deres barn i toget!!

Program:

09:10 Skolene samles (Småbarnstoget stiller opp på parkeringsplassen ved samfunnshuset)

09:15 "Ja vi elsker" og tale for dagen.

09:30 Toget marsjerer ut.

HIPP HIPP HURRA!!!

Vår egen lille feiring foregår onsdag 16 mai!

Vi synger sanger og går i tog rundt barnehagen ca. kl 10.00 og det er veldig koselig med tilskuere!!

Festen fortsetter i barnehagen for barn og personalet etter toget med pølser, saft, leker og is!