Karussveien 4 4620 Kristiansand
mai 2018
mtotfls
30010203040506

Vi har hatt en innholdsrik dag på lekeplassen

I dag har blå gruppe hatt staffeliene ute og malt flotte kunstbilder. De henger ute til beskuelse. Vi har hatt samslingsstund  hvor vi har valgt hvem som skulle ha med Flambert hjem. Den heldige ble Lilly Nova .Ellers snakket vi litt om vår gode venn Tarkus, bilbeltedyret. Til lunsj ble det deilige skiver før vi løp ut i solen igjen. En fin formiddag.

I dag har lilla gruppe vært inne og hatt samling med rytmepinner. Kjempefint. Vi slo takten med pinnene mens vi sa navnene på alle barna. Vi lærte oss også en sang hvor vi i tillegg til å slå takten skulle bevege kroppene våres. Straks litt vanskeligere, men vi skal øve mer. Sara ble den heldige som fikk med seg Flambert hjem på overnatting. Til lunsj spiste vi deilige trekant ostesmørbrød og drakk masse vann med sugerør. Til dessert ble det månedens eksperiment. Nonstop ble lagt på en tallerken og så helte vi varmt vann over. Spennende å se på fargene som trakk seg mot midten , her fikk vi øvd litt på fargene. Etterpå fikk de lov til å smake på to nonstop hver. Gode og mette ruslet vi ut i solen igjen . God ettermiddag , liten og stor.

RØD GRUPPE PÅ TUR

Vi nyter disse deilige sommerdagene!

I dag ble det vannlek for de som ville av Grønn gruppe.

Både barn og sykler fikk seg en liten vask.

Mange barn ble hentet tidlig i dag, men vi som var i barnehagen heiet på syklistene når de suste forbi i full fart!! For barna var nok både motorsyklene i forkant og alle følgebilene etterpå like spennende som raske syklister.

Espen laga sykkel løype på parkeringsplassen i dag!

Vi har øvd på å svinge, holde balansen, stå i kø, stoppe, avpasse fart osv.

Drikkestopp med saft!

I dag har vi igjen besøkt Vågsbygd svømmehall!

Hipp hipp hurra!!!

I dag har vi gått i tog, spist pølser og drukket saft, hatt potetløp og kastet på blink.

Og ingen 17.mai feiring uten is!

Vi ønsker alle en flott feiring i morgen!