Karussveien 4 4620 Kristiansand
mtotfls
02030405060708
30310102030405
I dag reiste vi med buss til Eg og sykehuset. Her hadde vi avtalt besøk og litt omvisning på ambulansen. Etterpå gikk vi ned i Direktørens hage for mat og drikke og lek!

I dag gikk turen vår til lekeplassen. Vi følger med på hva som skjer i naturen. Nå er nypene blitt helt mørke brune. Vi smakte på noen som enda var mørkerød og de smakte godt. På lekeplassen koste barna seg i runsene, i sklia, i bilen og i klatrestativet.

Nå kan dere se bilder fra dagen i dag.

I dag har blå gruppe vært i barnehagen og hatt høst aktivitet Alle har fått limt på arkene sine og vi har brukt silkepapir i forskjellige farger for å forme et høst tre.

Her kan dere se hva vi har gjort.

Sivatas 4 år fra Siri Lanka-her kommer bilder fra morgenstund og samlingstund:)

Tirsdag 24. oktober er det FN-dagen, og vi inviterer alle familier til kafé og basar i barnehagen, kl 1530-1700.

Alle inntekter går til FORUT barneaksjonen. Kontant eller Vipps.

Vi minner om planleggingsdager i Karuss barnehage torsdag 19. og fredag 20. oktober. Barnehagen er stengt disse dagene.

Personalet skal ha planleggingsdagene sammen med personalet i Skårungen barnehage. Torsdag skal vi jobbe med IKT i barnehagen, beredskapsarbeid, FLiK - pedagogisk analyse og avdelingsvis planlegging.

Fredag skal alle i barnehagene på Sørlandsk lærerstevne på UiA. Vi skal kurses om den reviderte Rammeplanen for barnehagen av Kari Pape som er en nasjonal ressurs på dette området.

Sangleken "Ta den ring og la den vandre" er i skuddet både i frileken inne og ute!

Avslutter derfor uken med noen bilder fra dagens sanglek i utetiden. De er et rørende syn der de står og synger med øynene lukket. Og alle håper at akkurat "jeg" skal få ringen i hånden bak på ryggen. De er veldig flinke til å vente på tur, følger regler og glede seg på andres vegne- så her er det mye bra og positivt sosialt samspill å se.

God helg alle barn og voksne!

Med bilder fra dagen i dag ønsker vi alle en riktig god helg. Vi har kost oss med samlingstund og Røris som Karina har hatt for oss i dag. Etter et måltid med Fiskekaker, gulrøtter og sukkererter kom vi oss ut det det friske og deilige været.Kos dere med bildene fra formiddagen her på Salamander

Ut på tur!

I dag har noe av dagen gått med til fotografering. Gruppebilde på morra`n og portrettbilder utover formiddagen. Bildene måtte vi dessverre ta inne pga været men vi håper de blir fine for det. Vi har i alle fall smilt og gjort så godt vi kan :)

Vi har også hatt samlingsstund med fokus på boken "Usynlig, Albert Åberg". Vi bygde opp Øymania slik Albert og Viktor gjør i boken. Vi leker og leser oss igjennom historien. Vi brukte skjerf, sil, løve, pynteskål, krydderbokser... og hørte selvfølgelig på Albert visa. Vi avsluttet samlingen med "Sjo bang..." og "Ormen lange" før skiver og utelek i regnværet!