Karussveien 4 4620 Kristiansand
mtotfls
29303101020304
26272801020304

På formidagen i dag har vi hatt hinderløype. De fleste synes dette er veldig gøy. I dag ble det fokus på å stupe kråke, kaste ball i en bøtte, ballansere og krype over og under bord. Det var Anna som ledet ann og viste hvor vi skulle gå. Etter en stund var de fleste ganske så svette og snart var det tid for å vaske hendene og spise formiddagsmat. I dag var det fiskepinner som stod på menyen. Da klokken nærmet seg 1130 var de fleste på vei ut til snø og etterhvert litt sol. Vi har nytt dagen ute helt til stengetid. Nydelig med slike flotte dager og vi merker at sola kan varme littegranne.

Vi ønsker alle en flott helg og så sees vi igjen på mandag. Nyt bildene av barna

Her kommer en liten oppdatering fra uka som har vært på Froskan.

I dag har vi lest om pannekaken som rømte fra kona, gamlefar og syv skrikerunger. Etter dette stekte vi pannekaker, men ikke før vi hadde sagt til pannekakerøret at det ikke var lov å rømme fra oss!

I dag gikk turen til Myren Gård. 8 barn og 4 voksne la i vei med godt mot, superklare for aking. Stor stas ble det da vi kom til jobbeplassen ved Fiskåtangen. Heile to gravemaskiner holdt på å arbeide, det var nok noen av oss som hadde hatt lyst til å hjelpe til litt der.  Men vi kom oss samla ned til Myren Gård, der det allerede var mange barn i full vigør. Det tok ikke lange tiden før alle Salamanderene menga seg med resten, og fløy nedover bakken. Vi lokket barna opp bakken til deilige brødskiver og kakao. Etter noen timer måtte vi hjem igjen, og med frukt som bensin og noen småstopp, gikk tilbaketuren strålende. Når vi kom til barnehagen var vi rimelig pumpa alle mann. De har vært kjempeflinke til å gå, og det blir diplom som belønning.

Tusen takk for turen :)

I DAG HAR BLÅ GRUPPE LEST EVENTYRET OM PANNEKAKA. EVENTYRET HANDLER OM EN PANNEKAKE SOM HOPPER UT AV STEIKEPANNA OG RØMMER FRA FAMILIEN SOM VIL SPISE DEN OG ALLE DEN MØTER PÅ VEIEN, MEN TIL SLUTT LURER EN GRIS PANNEKAKA OG SPISER DEN :) ETTER EVENTYRET PRATET VI OM HVORDAN MAN LAGER PANNEKAKER OG HVA MAN TRENGER FOR Å LAGE PANNEKAKERØRE. OGSÅ MÅTTE VI SELVFØLGELIG LAGE DET PÅ EKTE, OG ALLE VAR MED Å RØRTE SÅ DET BLE EN FLOTT RØRE.

ETTER SAMLING GIKK VI UT OG STEKTE PANNEKAKER. BLÅ GRUPPE VAR SULTNE OG DET BLE MER ENN TO PÅ DE FLESTE. DET VAR GODT MED EN GOD VARM PANNEKAKE I HÅNDA NÅR MAN ER UTE OG STÅR SÅ FINT I KØ OG VENTER. TUSEN TAKK FOR EN FIN DAG :)

I dag gikk turen til akeplassen ved fotballbanen.

På mandag så hadde jeg (Jonas student) samlingsstund for skoleklubben der hvor vi leste Odd er et egg. Vi hadde litt samtale rundt boka og det å begynne på skolen. Etterpå så laget vi Odd ved bruk av fagede A4 ark. Vi klippet og limte for å få bitene til å passe sammen. Vi hadde også et ark med bilde av Odd som de kunne fargelegge. På torsdag så vi filmen om Odd er et egg, som er ganske lik boka. Denne filmen finner dere på NRK-TV om noen av barna ønsker å se den igjen eller om noen ikke har fått sett den.

I dag har vi feiret Vietnamesisk nyttår i barnehagen. Godt nytt år- Chuc mung Nam moi.

Tuyet fortalte litt om Vietnam og sang nasjonalsangen på vietnamesisk. 2 av jentene ble trukket ut

til å kle seg i klær fra Vietnam. Denne gangen ble det Stella og Silja. De var kjempefine.

Vi lærte og at i år er det Hundens år. Så alle de som er født fra nå og frem til neste vietnamesisk nyttår er født i hundens år.

Etter samlingsstund spiste vi vietnamesisk mat; ris, stekt egg, kalkunpølser og woket grønnsaker. Nam, nam.

Etterpå bar det ut til lek i snøen.

Takk for i dag Kari, Tuyet, Elisabeth, Shadia, Tine, Remi og Jonas.

Utelek i snøen!

I dag har vi vært en liten tur på biblioteket. Vi skulle levere 2 bøker også har vi lånt noen nye. Det ble et kort besøk i dag, men alle fikk kikke litt i bøker og ble lest for. Tusen takk for en fin tur.