Karussveien 4 4620 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
29303101020304
IST Direkte er et kommunikasjonsverktøy mellom foresatte og personale i barnehagen. Barnehagen har i vårsemesteret brukt dette verktøyet for å registrere barn inn og ut, og nå ønsker vi at alle foreldre også benytter systemet.

Samarbeidsutvalget hadde møte tirsdag 16. oktober. Referatet ligger under fanen "Samarbeidsutvalg" til høyre på hjemmesiden.

Dette har studentene holdt på med på froskane.

Onsdag 24. oktober, på selveste FN-dagen, arrangerer vi basar og kafé til inntekt for RAJSHAHI-aksjonen.

Vi ønsker alle familier velkommen fra kl 1530-1700.

Det blir salg av lapskaus, kaker og saft! Kafé på hver avdeling, og salgsbod med egenproduserte varer.

Lapskaus  kr 25,- maks 100,- pr familieKaker og saft kr 5,-

Lynlotteri med fine gevinster! Kr 5,- pr lodd, kr 25,- pr remse med lodd. Du ser med en gang om du har vunnet og hva du har vunnet. Gevinster hentes på kjøkkenet.

Verdikuponger (á 50,-) som brukes til kafé og lodd kjøpes på kjøkkenet/kontoret. Betaling med Vipps eller kontant.

Med hilsen Aksjonskomiteen ved Karuss barnehage

I dag får dere lillas turdag til fotballbanen og deres innedag i en og samme pakke. På mandag dro vi til Karuss fotballbane og litt videre opp i skogen hvor de fikk høre eventyret om Bukkene Bruse. Veldigt stemningsfylt ble det.  Nede på banen ble deilige skiver fortært før de fløy etter kråkene. Trimmet i trapper og rullet i gresset. Plukket med oss fine kongler som skal brukes til jul. Etterpå bar det tilbake til bhg. Andre del var i dag, hvor barna har fått målt opp i dl. og skjeer . To typer mel,salt, sukker og bakepulver ble sirlig lagt i fine poser. Barna, ja de var tydelig konsentrert og stolte av jobben sin. Etterpå var det samling hvor det var ringleker og sangleker i fokus. Gode skiver ble spist mens vi hørte på sangen til Rasjahi. Videre lek ute i parken.

I dag har vi hatt en flott tur ned til Gislemyrveien lekeplass. Vi stoppet og undersøkte hvordan nypene så ut nå som det er begynt å bli skikkelig høst. Vi så også at bladene på bjørka er blitt helt gule mens eikebladene er blitt brune. På lekeplassen koste alle barna seg med aktiviteter på lekeplassen. Noen valgte Pizza runsa først, mens andre valgte sklia. Alle bruke apparatene som var i parken. På vei tilbake til barnehagen var alle veldig flinke til å gå.

Vi ønsker alle ei riktig god langhelg. Her i barnehagen har vi stengt i morgen og på fredag. Vi voksne skal jobbe og ha planleggingsdag disse to dagene.

Her kan dere se bilder fra turen i dag.

I dag har det vært ulik lek, Alias spill og samlingsstund med "God natt Albert Åberg"!

Husk planleggingsdager torsdag og fredag!

Baking og utelek!

Vi forbereder oss til Rajshahi aksjonen 24 oktober :)

SKOLEKLUBBEN TIL BIBLIOTEKET