Eksamen
Publisert: 13. april 2024 | Sist endret: 15. april 2024 | Forfatter: Martin Sletten

Eksamen

Her finner dere informasjon rundt vårens gjennomføring av skriftlig og muntlig eksamen. 
Skolens mål er å forberede elevene godt, slik at de kan sitte igjen med en positiv følelse i etterkant. Læring og mestring står sentralt ettersom dette er deres første møte med denne vurderingsformen. På 10. trinn gjennomfører de nå i mars-april også skriftlig tentamen og "prøvemuntlig" på en så lik måte som mulig, i forhold til reglene for eksamen som kommer i mai og juni. Da kan vi også få god informasjon om hva hver elev trenger for å trygges og være faglig klar. 

Spørsmål rundt eksamen kan rettes faglærere, eller inspektør Ingvild. Rektor Hilde svarer på spørsmål angående evt. behov for tilrettelegging. Elever som har kroniske sykdommer eller lærevansker kan også søke rektor om utvidet tid. Det skjer ved at foresatte sender mail til rektor med begrunnelse innen 5.mai. Helseutfordringer må dokumenteres med legeerklæring, dersom skolen ikke allerede har mottatt dette. 

Vi ser frem til eksamen og skal gjøre vårt beste for å ivareta elevene. Vi oppfordrer alle dere hjemme til å legge til rette for gode rutiner, søvn, god niste og tid til forberedelse. Pass på at elevene kommer i god tid og har utstyr i orden! Takk for samarbeidet!