topLogoSpacer

8.  9.  10.

Nye bøker på biblioteket
Publisert: 10.10.2014 skrevet av: Anne Merete

Nå har vi "Game of thrones" på engelsk, bøkene om Darren Shan 1-12, en vitsebok, "Hestejenter " 1-4, "Små søte løgnere" osv Dette er bøker dere elever har ønsket dere!

Se også etter nye bøker som "Maze runner", "Den 5.bølgen", "Boy nobody", "Glassbarna", "Ett sekund om gangen", "Hvis du lyver" osv.

Selvportrett
Publisert: 24.09.2014 skrevet av: Ellen Frøysaa

SELVPORTRETT 9. TRINN

UTROLIG FLOTTE RESULTATER !!

picture

Foreldrepålogging i SkoleArena - informasjon til foresatte
Publisert: 19.09.2014 skrevet av: Sjur Egset

Nå har du som foresatt tilgang til ditt barns fravær, anmerkninger og karakterer i SkoleArena. Du må registrere deg på www.skolearena.no. Der legger du inn ditt eget personnummer, og elevens. Disse dobbeltsjekkes mot informasjonen som ligger i skolens systemer. Se hvordan du registrerer deg her: http://www.skolearena.no/iea/help/videos/absence/parent/Foresatte-Registrere.wmv

Selvportrett.
Publisert: 17.09.2014 skrevet av: Ellen Frøysaa

picture

Elevene på 9. trinn er i full gang med å tegne selvportrett.  Vi gleder oss til resultatet blir ferdig. Her er det utrolig mye bra .

Beintøft ung! En gå/sykle til skolen-konkurranse 15. september - 14. november
Publisert: 15-09-2014 skrevet av: Arne Haugland

Beintøft ung er en nasjonal konkurranse for elever på ungdomstrinnet. Formålet er å få flest mulig elever til å sykle og gå til skolen.
Mer enn 40 prosent av alle elever i ungdomsskolen blir kjørt til og fra skolen. Å få flere av dem til å gå eller sykle har mange fordeler:

Se flere forside artikler >>

.