topLogoSpacer

8.  9.  10.

GOD SOMMER!
Publisert: 23.06.2014 skrevet av: Heidi H. Uldal

Vi takker elever og foresatte for godt samarbeid og et fint skoleår! En riktig god sommer ønskes dere alle sammen!

Skolen begynner igjen etter ferien torsdag 14. august kl. 08.30.

Foreldremøter:

8. trinn: Mandag 25. august kl. 18.00

9. trinn: Onsdag 27. august kl. 18.00

10. trinn: Tirsdag 19. august kl. 18.00

Viktig informasjon!
Publisert: 24-06-2013 skrevet av: H.H.U.

Grunnet alvorlige tilfeller av allergier på skolen, har ledelsen og skolehelsetjenesten innført forbud mot enkelte matvarer i skoletiden. Det gjelder:

NØTTER (alle typer): Peanøtter, valnøtter, cashewnøtter, hasselnøtter og pistasjenøtter

Pålegg: Nugatti og Nøtte

Det er viktig å lese på innholdsbeskrivelsen hva pålegget inneholder. Hvis det i beskrivelsen står at det bare er spor av nøtter, er det i orden, for eksempel Milkyway og Sjokade.

Forbudet gjeder også: PEANØTTOLJE, SØRLANDSCHIPS, BRUN GOD’MORGEN-YOGHURT

De elevene som har dyr hjemme, må være nøye med å vaske hendene før de går på skolen.

Vi håper på forståelse for dette og at alle følger opp. Det kan få meget alvorlige konsekvenser dersom dette glipper. Hvis dere har spørsmål, ta kontakt med helsesøster eller rektor.

.