Volleyballkamp lærere elever
Publisert: 27. mars 2024 | Sist endret: 27. mars 2024 | Forfatter: Hilde Grimm

Temakveld - Robust ungdom og foreldremøte for 8. trinn

I samarbeid med FAU inviterer vi til temamøte, der vi setter fokus på hvordan vi kan ruste dagens barn og ungdom til å mestre livet, i en tid der man blir påvirket, mål og sammenlignet i stor grad. Lene Holmen Berg har hovedansvar for oppvekst sin satsning på mini-risk. Dette er et kurs som tilbys elever som allerede strever med engstelse. Det gjennomføres på skolen, og er et lavterskeltilbud.

Men det viktigste vi kan gjøre er å forebygge. Hvordan kan vi som skole, sammen med dere foresatte, ruste ungdommen til det samfunnet vi nå har, med opplevelse av press fra sosiale medier, skole, idrett, venner og hjem? Hva er normale følelser og utfordringer, og når trenger man mer hjelp? Hvordan kan også ungdom som klarer seg greit, bidra til å inkludere alle og løfte de som sliter? 

Vi ønsker at Havlimyra skole skal være en skole der alle kjenner tilhørighet og mestring, selv om vi er ulike. Vi håper denne kvelden kan være et lite tiltak i et stort arbeid. I tillegg til Lenes innlegg, vil skolen fortelle om hvordan vi jobber, både med oppfølging av elevundersøkelsen og generelt på skolen, for å få alle med og forebygge utenforskap og engstelse. 

Samlingen blir i skolens amfi 16. april, fra kl. 17.30-18.30 

Etter fellessamling vil det bli foreldremøter for årets 8. trinn i deres klasserom fra kl. 18.30.

Ønsker dere alle en fin påske! Hilsen rektor Hilde 

PS: Bilde er fra finalen mellom lærere og elever i volleyball-turneringen Dembra-gruppa organiserte rett før påske. De hadde i tillegg påskeeggjakt på fredagen, og det ble stor suksess, med mange flotte premier og aktive elever.