Publisert: 07. januar 2024 | Sist endret: 07. januar 2024 | Forfatter: Hilde Grimm

Trygt velkommen til skolen 8. januar

Da er skolen endelig klar for å ta imot elevene. Vi gleder oss. Som flere sikkert har lest i fvn, er det måkt rundt skolen, slik at nødutganger er fri, og det er gangveier mellom byggene. Men skoleveien er fortsatt mer krevende og utsatt enn normalt. Høye brøytekanter, smale fortau og noen steder kanskje mangel på fortau/gangsti, gjør at vi ber dere alle være ekstra forsiktige.

Elevene må ha refleks, og følge godt med. Dere som skal bruke bil må vise stor aktsomhet. Unngå å levere elever helt inn på parkeringsplassen, så lenge eleven er god til beins. Parkeringsplassen er forbeholt barnehage-foreldre og ansatte som må bruke bil. 

Sykkelstien ovenfor parkeringsplassen var i ettermiddag ikke ryddet, men vi jobber med å få det gjort før skolestart. Om den ikke er klar, vil vi ha voksne ute som følger ekstra med i morgen tidlig, men i hovedsak må ungdommene selv ta ansvar for å gå rolig og holde seg i kantene der det ikke er fortau. 

Elevene har mulighet til å være inne i friminutt på Havlimyra, og vi har åpent i hallen og i spillrom, i tillegg til kantina. Men godt og varmt tøy er likevel nødvendig, både inne og ute. Varmen i klasserom reguleres så godt som mulig, men det kan variere litt hvor godt vi treffer på temperaturen, så ha gjerne en god genser på. 

Da ser vi frem til ei ordentlig god uke, uten fyrverkeri og med mye god læring og trivelige friminutt! 

Hilsen rektor Hilde