Publisert: 18. september 2023 | Sist endret: aldri | Forfatter: Hilde Grimm

Elevråd, FAU og SU

Gunn Marit S. Daaland fortsetter et år til som FAU-leder. Hun har barn i 9c. Skolen er veldig takknemlig for at hun stiller opp for skolen! 
Stein Roger Bjørheim ble forrige skoleår valgt for to år, og er leder for samarbeidsutvalget (SU). Flott at du stiller opp, Stein Roger! 

Elevrådet har hatt et spennende valg, med mange gode kandidater. Elevrådsleder ble Sander Tånevik Andersen og vara ble Milla Rasch Sørensen. 
Pernille Sørensen ble skolens representant i ungdommens bystyre. Det er gøy med så engasjerte elever, og vi ser frem til godt samarbeid! Sander og Milla blir også faste representanter i SU. 

En av saken i årets første SU var reviderte trivselsregler. De finner dere her: Skolemiljø (Legge merke til at det er link i "Trivselsregler"). 

Alle referatet til SU legges ut her: Samarbeidsutvalget (SU) og til FAU her: FAU  (Begge under "Skoledemokrati) 

Ettersom vi har ny hjemmeside er det kanskje ikke så lett å finne frem. Oppfordrer dere til å sjekke ut menyen oppe til høyer på hjemmesiden og gjøre dere litt kjent. 

PS: I dag begynte vi også med leksehjelp! Det blir hver mandag etter siste time! Elevene får frukt og mulighet til å jobbe en time på skolen med hjemmelekser! 

Hilsen Hilde Grimm - rektor