Postadresse c/o Stavanger kommune Postboks 355, Forus 4067 Stavanger Telefon: 51508992/47540896 Send oss e-post
Bjergsted barnehage Rosenberggata 51 Stavanger Telefon: 51913652 Send oss e-post
Hertervigtunet barnehage Seehusens gate 4 4024 Stavanger Telefon: 51913948 Send oss e-post
Kampen barnehage Bekkelundsgata 3 4024 Stavanger Telefon: 51913948 Send oss e-post
Solvang barnehage Møllegata 66 4008 Stavanger Telefon: 51913172 Send oss e-post
Virksomhetsleder: Karin Egebakken
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Personalinnlogging

Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

I spørretjenesten på foreldrespør.no vil foreldre få muligheten til å stille spørsmål om vanlige og uvanlige ting i en families hverdag. Det er fagpersoner som svarer på spørsmålene og du kan selv velge om du vil at svaret skal publiseres så andre kan se det. Alle som stiller spørsmål, gjør dette anonymt. Du vil også finne nyttige artikler og oversikt over tilbud fra kommunen, som du kan ha glede av.

Se lenke: Informasjon fra kommunen

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som forelder til barn i barnehagen.

Vi gleder oss til å bli kjent med dere!

Stavanger kommune planlegger høstens oppstart i barnehagene ut fra gult nivå. Det betyr at tilvenning i barnehagen vil bli annerledes enn tidligere år. Vi vil ivareta smittevernhensyn i tråd med gjeldende retningslinjer. Mer informasjon vil bli gitt ved oppstart.

Kjære alle foreldre

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. Covid 19 - viruset har endret hverdagen vår drastisk, og barnehagen har nå vært stengt i tre uker. Barnas normale hverdag og rutiner med lek og aktiviteter med andre barn og gode venner er for en periode satt på vent.

Vi går snart inn i påsketiden, og mange har gledet seg til ferie og tid sammen med familien. Kanskje hadde dere planlagt en reise eller en tur til fjells. Denne påsken blir litt annerledes for oss alle. Vi må fremdeles gjøre det vi kan for å unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil eller være sammen på den måten vi ellers er vant til. Dette kan kreve mye av oss. Vi lever ulike liv og har forskjellige bosituasjoner. For noen av oss kan denne perioden kjennes ekstra utfordrende og vanskelig, noe som også kan prege hverdagen og stemningen hjemme.

Barna våre er svært sensitive for hvordan omsorgspersonene rundt dem har det. Barn trenger imøtekommende, forståelsesfulle og kloke voksne som kan trygge de og være tilstede. Dette er ingen enkel oppgave når vi selv kjenner på bekymring og stress over at livet må leves på en litt annen måte for en periode.

Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med oss. Vi bryr oss!

Hilsen Vestre Platå- barnehagene

Virksomhetsleder Karin Egebakken

e-post:Karin.egebakken@stavanger.kommune.no

Mental helse har flere telefonnummer du kan ringe:

Hjelpetelefonen: 116 123

Foreldresupport: 116 123 (tast 2)

Arbeidslivstelefonen: 225 66700