Meny
Forside
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen
Logg inn
Logg inn
Litt fra uken

Noen av barna har laget regnværsbilder, og de eldste har vært på regnværstur

Vi leser "Det regner, sier Nora" ganske ofte for tiden, da den passer så godt til årstiden og været vi har. Nora elsker regn, for da kan hun ha på seg de fine støvlene sine, og hoppe i sølepyttene. Det elsker barna på Rimfakse også! Med å fargelegge en utskrift av støvler, male "vann" på ark, og lime støvlene oppå, ble det ordentlige regnværsbilder. 

Torsdag var de 4 eldste barna på tur. Vi ruslet nedover mot det nye sykehuset, og så både store bygg, busser og mange biler på veien. Ved hver overgang øvde vi på å stoppe opp, og se begge veier om det kom biler. Når det kom bil, så vi at den stoppet for oss før vi gikk over. Da vinket vi til de. Vi snakket om at der det er hvite streker på asfalten, må bilene stoppe for oss når vi skal gå over. Der er det også et blått skilt som viser det er gangfelt. 

Nede ved byggeplassen så vi en lastebil som hadde en stor søppelcontainer bakpå, den rygget bak, og løftet oppå enda en container. Lenger borte var det en stor lift med en mann oppi. Vi så på når han kjørte liften ned igjen, og gikk ut av liften.

På vei tilbake til barnehagen fant vi et sted der vi kunne balansere på en betongkant og noen benker. Det var gøy!