Forside
Hovedkontor/Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger Telefon: 51 913300 Send oss e-post
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633/51507637 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Brita Bjotveit
Informasjon fra virksomhetsleder

Barnehagene holdes på gult nivå fra tirsdag 5/1, som før jul.

Beredskapsledelsen i Stavanger kommune har nå besluttet at de kommunale barnehagene fremdeles følger gult smittevernnivå i den nasjonale veilederen. Vi ønsker å presisere hva som er gjeldende for foreldre på dette nivået:

• Foreldre bes være ekstra oppmerksomme på symptomer, og holde barna hjemme hvis de har milde luftveissymptomer.
  • Foreldre som selv er syke, eller har symptomer, skal ikke levere barn i barnehagen.
  • Ved levering og henting er det svært viktig å overholde regelen om kun 2 foreldre i garderoben, og at avstandsregelen på minst 1 meter fortsatt gjelder. Hvis det allerede er foreldre inne, må dere vente på utsiden. Vi ber dere om å være effektive; kle raskt av og på barnet, vaske barnets- og egne hender, og levere/hente raskt til personalet.
    Her kan det være lokale tilpasninger, for eksempel er det ved enkelte avdelinger levering ved inngangsdøren.
  • Det skal ikke være foreldre inne på avdelingen.
  • Munnbind: barn og ansatte skal ikke bruke munnbind, men vi oppmuntrer dere foreldre til bruk av munnbind inne i garderobene ved levering og henting.
  • Pass på at barna har nok varme klær og skift, slik at de kan være ute lenge.

Følg barnehagens rutiner for levering og henting på gult nivå

Takk for at dere bidrar til fellesskapet og barns beste, slik at vi unngår rødt smittevern-nivå.