Velg avdeling Lassa - Tjensvoll
Hovedbygg, Tjensås Hemmestveitbakken 11 4021 Stavanger Telefon: 51913500 Send oss e-post
Nedre Tjensvoll Ole Reidstadsgate 2 4021 Stavanger Telefon: 51 91 35 10
Redaktør: Reidun Topland Larsen
Calendar
Title and navigation
<<<januar 2020><<
januar 2020
mtotfls
30310102030405

Hei.

Etter ein lang juleferie, var det hærleg å komme inn i kvardagen igjen, og treffe gode venner i barnehagen. :) Me har vore på biblioteket, på tur til Mosvatnet, øvd på å kildesortere, malt flotte nyttårsbilder, laga heimelaga fiskepinnar og feira bursdag. På fredag var det i tillegg litt frost på bakken, eit godt tegn for alle som ventar utålmodig på snøen. ;) Ein god start på året i verdas beste jobb! :)

Klemmar frå alle oss på Lassa

Hei. På måndag kjem Peter tilbake i praksis hjå oss. I tillegg får me ein ny student i praksis. Ho heiter Sofie. Begge går 1.året på Barnehagelærarlinja på UiS, og skal være i praksis på Lassa i fem veker.

6.desember hadde me nissefest for Møllebukta og Lassa. Etter ei koseleg samling med Ida, var det på tide å lokke fram nissen. Me skreiv brev til nissen, og kokte graut. Me måtte sette ut laktosefri graut, for på Nordpolen er det nordlys og lite sol og D-vitamin og nissen tåler ikkje så godt vanlig melk ;) Nissen likte veldig godt grauten, og den gode safta som var satt fram.. Dei smarte ungane kjente likevel igjen nissen på dei brune augene, og ville ikkje godta verken mobilbevis eller at nissen hadde andre sko enn Karin ;) Her er nokre glimt frå nissefesten..

Me på Lassa ynskjer dykk alle ei god jul! :)

Her er nokre glimt frå førjulskosen i desember :)

Klemmar frå alle oss på Lassa

Datoar for foreldresamtalar/utviklingssamtalar blir i veke 49, tysdag 3/12 og torsdag 5/12. Tidspunkt henger på tavla på avdelinga.

Karin Haga Karstensen

Pedagogisk leiar på Lassa

Rammeplanen seier:

"Leken skal ha en sentral plass i barnehagen, og lekens egenverdi skal anerkjennes. Barnehagen skal gi gode vilkår for lek, vennskap og barnas egen kultur".

Nyleg fekk me nyss i at Tone er systera til sjølvaste kaptein Sabeltann, og på måndag hadde Tone med seg eit brev frå broren sin. Instruksjonane var klare; om me ville ha skatten, måtte me bli sjørøvarar. Ungane er i full gong med forvandlinga, og det er tydeleg at det er sjørøvarblod i årene til fleire av ungane frå før. ;)

Her er nokre glimt frå sjørøvar-leiken, og litt andre bilete frå den siste tida på Lassa.

Klemmar frå alle oss på Lassa

PS: Karin har ferie tom.25/11, men kan nås på e-post karin.haga.karstensen@stavanger.kommune.no

Det blir utviklingssamtalar/foreldresamtalar i veke 49

Hei.

På grunn av stengt svømmehall 28.oktober, fikk vi en ekstra dag. Siste dag med svømming blir derfor mandag 18.november. :)

Med vennlig hilsen oss på Stokkavannet og Lassa

Rammeplanen seier:"Barna skal jevnlig få mulighet til aktiv deltakelse i planleggingen og vurderingen av barnehagens virksomhet. Alle barn skal få erfare å få innflytelse på det som skjer i barnehagen".

I dag feira me Halloween på Lassa. Rannveig og Tone formidla eventyret om spøkelsesbarna som skifta farge, med smaksprøvar til alle fargane, og alle som ville fekk ansiktsmaling. Mange ville og ha på kostymer, og det var skikkeleg Halloween-stemning på avdelinga heile dagen. I går fanga me ein edderkopp og hadde i eit syltetøyglass, og i dag var det spindelvev på heile avdelinga. Kunne det være lille Eddie som hadde laga alt det? ;)

Takk for ein leken og fin dag saman med ein ivrig gjeng! :)