Avd. Tjensvoll Ole Reiestadsgate 2 4021 Stavanger Telefon: 51913670 Send oss e-post
Avd. Tjensås Hemmestveitbakken 11 4021 Stavanger Telefon: 51913670 Send oss e-post
Avd. Lassamyra Ytre Eiganesvei 21 4022 Stavanger Telefon: 51913500 Send oss e-post
Avd. Satelitten Jupiterveien 22 4022 Stavanger Telefon: 51507637 Send oss e-post
Redaktør: Eli Mundheim
Barnehageplass i Stavanger kommune
Søk barnehageplass
Vedtekter
Søk om redusert betaling

Velkommen til Tjensvoll-barnehagene.

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune, som består av fire barnehager; Lassamyra barnehage, Tjensvoll barnehage, Tjensås barnehage og Satelitten barnehage.

I januar vil du få brev om hvilken skole barnet hører til. I dette brevet vil du bli bedt om å melde fra dersom du har opplysninger som kan ha betydning for tildelingen av skoleplass.
Dette kan for eksempel være om

•            familien planlegger å flytte
•            du mener barnet hører til en annen skole
•            andre forhold du mener kan være av betydning for avgjørelsen

Avgjørelsen om skoleplass blir sendt ut i mars.

Har du spørsmål, kan du kontakte kommunen på telefon 51 50 70 90.

Kjell Endre Aasmundtveit er ansatt som avdelingsleder og vil tiltre stillingen i januar 2022. Arbeidsstedet vil være Lassamyra barnehage.

Dere skal i dag ha mottatt lenke til foreldreundersøkelsen både på sms og mail,sjekk søppelposten deres om dere ikke finner undersøkelsen i innboksen.

Det er kun 1 foresatt som mottar lenke til å svare på foreldreundersøkelsen. Dere vil motta én spørreundersøkelse/lenke pr. avdeling som dere har barn i. Dette betyr i praksis at foresatte med to (eller flere) barn i samme avdeling kun vil motta én undersøkelse og dermed må svare på vegne av begge barna. Undersøkelsen er tilgjengelig å svare på fra i dag tom 20.12.21.

Dersom dere ikke har mottatt lenke på sms eller mail kontakt Brita Vadla; brita.vadla@stavanger.kommune.no / 51 91 39 42

Vi håper at så mange som mulig tar seg tid til å svare på undersøkelsen.
På forhånd takk!