Avd. Tjensvoll Ole Reiestadsgate 2 4021 Stavanger Telefon: 51913570 Send oss e-post
Avd. Tjensås Hemmestveitbakken 11 4021 Stavanger Telefon: 51913500 Send oss e-post
Avd. Lassamyra Ytre Eiganesvei 21 4022 Stavanger Telefon: 51913670 Send oss e-post
Avd. Satelitten Jupiterveien 22 4022 Stavanger Telefon: 51912055 Send oss e-post
Redaktør: Anne Oxås
Barnehageplass i Stavanger kommune
Søk barnehageplass
Vedtekter
Søk om redusert betaling

Velkommen til Tjensvoll-barnehagene.

Vi er en kommunal virksomhet i Stavanger kommune, som består av fire barnehager; Lassamyra barnehage, Tjensvoll barnehage, Tjensås barnehage og Satelitten barnehage.

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

Kommunen har, sammen med Foredrehverdag/Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, laget denne spørretjenesten.   Hensikten er å tilby foreldre en mulighet for å stille spørsmål om vanlige og uvanlige ting i en families hverdag. Det er fagpersoner som svarer på spørsmålene.

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som forelder til barn i barnehagen.

Siden er under utvikling, - den er fortsatt noe uferdig, men mer vil komme på plass etter hvert.

Under "Forside" finner du sidene til hver avdeling i den enkelte barnehage. Håper du blir en ivrig bruker av siden og at du vil abonnere på nyheter (nederst i høyremargen).

Velkommen til den nye publiseringsløsningen til MinBarnehage.no. Nettsiden er full av ulik funksjonalitet og er laget i et helt nytt topp moderne design. I tillegg er nettsiden responsiv, noe som betyr at det fungerer like greit å både lese og administrere siden via laptop, nettbrett og mobil.  Det er viktig at nettsiden er oppdatert slik at den blir interessant for leserne, vi har derfor prøvd å gjøre det enkelt for deg å administrere den. Håper du liker den nye nettsiden til MinBarnehage.no.

Kontakt oss gjerne på support@nyweb.no/ 51 20 78 88 dersom du har spørsmål.