Velg avdeling Pluto
mtotfls
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi minner om planleggingsdag fredag 14. august! Barnehagen er da stengt.

Fredagskos. I dag tok vi en liten tur ut av barnehagen. Vi fant mange ripsbær som smakte  nydelig. Siden det var siste dag på liten avdeling før oppstart på stor,  koste vi oss litt ekstra til lunsj. Barna ønsket eventyret skinnvotten og koste seg med samlingsstund mens vi spiste.

Bilder fra i dag

Første "koronauken" på Pluto er over, og det har gått veldig fint! Det fantastiske været har selvfølgelig hjulpet på, men ikke minst er vi veldig takknemlige for den positiviteten dere foreldre har vist! Dere har vært så flinke og snudd dere rundt og vært med oss i denne nye og utfordrende tiden. Dette er en ny situasjon for oss alle, og vi lærer mens vi går. Men dere er så positive og forholder dere både til plutselige endringer og smittevernstiltakene vi har! Tusen takk til denne fantastiske foreldregjengen!

Vi har hatt utebarnehage hele uken i dette flotte været. Vi har gått på tur, spist alle måltid ute og holdt oss på vår side av sperrebåndene på utelekeplassen. Neste uke blir det det samme. Været ser ut til å snu, så det kan være vi er noen grupper inne neste uke. Men vi satser allikevel på å oppholde oss mest mulig ute. Dere leverer slik som denne uken; ute til "deres" tid.

Igjen - tusen takk for hjelpen! Sammen klarer vi dette! Vi ønsker dere alle en flott helg!

Mange avstandsklemmer fra Marianne, Barbro og Julie

Trenger du noen å snakke med? Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 10.00 og 14.00.

Ta kontakt med Siri Helland, pedagogisk leder mobil: 904 12 403

E-post pedagogiske ledere:

Pluto: julie.torstensen@stavanger.kommune.no

Neptun: siri.helland@stavanger.kommune.no

Merkur:

Elin: elin.restorff@stavanger.kommune.no

Tonje: tonje.lindland.osthus@stavanger.kommune.no

Saturn: else.gunn.saetre@stavanger.kommune.no

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Hei kjære Plutobarn og foreldre!

Vi savner dere utrolig mye, og håper dere har det fint. Det blir ikke noe månedsbrev foreløpig, i og med at hele verden nå står litt på vent. Men vi håper virkelig at vi snart skal komme tilbake til hverdagen og få møte dere igjen!

I mellomtiden har Julie gått ut av komfortsonen og filmet inn noen samlingsstunder - disse kommer ut her etter hvert, slik at dere ikke skal glemme oss helt!

Ellers vil vi ønske dere en riktig god påske når den tid kommer, og håper dere klarer å kose dere til tross for at det blir hjemmepåske i år!

Ta vare på hverandre!

Stor klem fra Marianne, Barbro og Julie

Zohor 3 år

Våre kjekke studenter laget et opplegg for barna i lilleskogen