Velg avdeling Pluto
mtotfls
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Trenger du noen å snakke med? Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 10.00 og 14.00.

Ta kontakt med Siri Helland, pedagogisk leder mobil: 904 12 403

E-post pedagogiske ledere:

Pluto: julie.torstensen@stavanger.kommune.no

Neptun: siri.helland@stavanger.kommune.no

Merkur:

Elin: elin.restorff@stavanger.kommune.no

Tonje: tonje.lindland.osthus@stavanger.kommune.no

Saturn: else.gunn.saetre@stavanger.kommune.no

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

I dag er det Lille Larven Aldrimett som kommer på besøk i samlingsstunden!

Nok en gang strikket og heklet av Barbro :)

Ny samlingsstund - denne gangen er det krokodillen som er på jakt etter apekatter!

Takk til Barbro som har strikket krokodille og heklet apekatter!

Her kommer en ny samlingsstund med nye sanger :)

Her kommer en ny samlingsstund fra hjemmekontoret - denne gangen eventyret om Bukkene Bruse.

Her kommer en innspilt samlingsstund fra egen stue! Den er spilt inn spesielt med tanke på Pluto-barna med våre rutiner, sanger og interne småting, men alle er selvfølgelig velkomne til å se!

Hei kjære Plutobarn og foreldre!

Vi savner dere utrolig mye, og håper dere har det fint. Det blir ikke noe månedsbrev foreløpig, i og med at hele verden nå står litt på vent. Men vi håper virkelig at vi snart skal komme tilbake til hverdagen og få møte dere igjen!

I mellomtiden har Julie gått ut av komfortsonen og filmet inn noen samlingsstunder - disse kommer ut her etter hvert, slik at dere ikke skal glemme oss helt!

Ellers vil vi ønske dere en riktig god påske når den tid kommer, og håper dere klarer å kose dere til tross for at det blir hjemmepåske i år!

Ta vare på hverandre!

Stor klem fra Marianne, Barbro og Julie

Vi har alle brått fått snudd hverdagen på hodet, og det kan være utfordrende å sjonglere både hjemmekontor og samtidig aktivisere barn som ikke er i barnehagen.

Her er noen nettsider med tips til hva dere kan ta dere til i disse dager!

Ta godt vare på hverandre :)