Søre Ramsvigvei 46 4015 Stavanger
mtotfls
01020304050607
29300102030405

Ramsvigskogen barnehage ligger i Storhaug bydel og eies av Stavanger Kommune, under "Oppvekst og utdanning".

Barnehagen ligger midt i et fantastisk naturområde som gir oss uendelige muligheter for å ta turer i nærmiljøet uten biltrafikk. Vi har også direkte bussforbindelse til sentrum, en til to ganger per time. Men det er sjelden vi tar inn til byen, det er her, her i det ulendte terrenget, i skog og mark vi finner den største inspirasjonen og de fleste mulighetene for undring, lek, læring og vekst for barna.

Barnehagen består av 3 avdelinger. Samlet er det mellom 60 og 65 barn i hele barnehagen.  Barnehagen har en småbarnsavdeling (Svalene)  1-3 år, en 2-6 årsgruppe (Regnbuen) og en naturgruppe 3-6 år (Naturgruppen).

Historikk: I 1916 ble Ramsvik Sanatorium etablert i Ramsvik og i forbindelse med det ble det i 1920 bygget en friluftskole for barn med tuberkulose. Det er denne friluftskolen som i dag huser Ramsvigskogen Barnehage. Bygningen er blitt kraftig rehabilitert og tilpasset kravene til barnehagedrift. Bygningen er vernet.

Passord til hjemmesiden kan fås av personalet.

Barnehagen vil fra mandag 08.06.2020 gå tilbake til normal åpningstid 07.30-16.30.

På tross av korona og strenge restriksjoner ble det i dag avholdt en flott markering av nasjonaldagen i Ramsvigskogen.

Ramsvigskogen barnehage vil fra mandag 18.05.2020 ha åpent i tidsrommet 07.45-16.15. Ytterligere informasjon vedrørende rutiner ved levering og henting m.m. vil bli tilgjengelig på avdelingenes sider i løpet av fredag 15.05.2020.

Snart er det tid for de årlige barnehagebildene.

Som alle andre år tar vi opptakten til 17. mai-feiringen i barnehagen. Vi skal feire med brask og bram, og alt annet som hører med!

I dagens situasjon kan mange oppleve at det er skummelt å komme til lege eller på sykehus. Nå som skoler og barnehager er åpne, kan det bli aktuelt å teste flere barn for koronavirus.

Regjeringen har bestemt at foreldrebetalingen skal gjenopptas når barnehager og SFO gjenåpnes nå i april. Det betyr at kommunale barnehageplasser vil bli fakturert fra og med 20. april, mens plasser i SFO vil bli fakturert fra og med 27. april.

Det vil ikke bli fakturert matpenger i april verken for barnehager eller SFO. Foreldre vil bli fakturert i henhold til reglene i forskrift om foreldrebetaling. Dette gjelder uavhengig av antallet timer tilbudet omfatter.

Her er den 10. og siste episode av påskekrim.

Nest sist episode!

Her er episode 8!

Her kommer dagens påskekrim!

Nå begynner en nye uke med påskekrim!

Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med oss.

Her er episode 5 av barnehagens Påskekrim

Her er dagens episode av Påskekrimen!

Kontaktinformasjon Helsestasjonens familiesenter

Velkommen til episode 3 av Påskekrim!

Her er episode 2 av Påskekrim!

Vi har samlet noen nettsider og facebooksider som kan være spennende sjekke ut. Her er det forslag til aktiviteter, det er høytlesing av bøker, mulighet for utskrift av fargeleggingsbøker mm. Har dere tips til andre sider som vi kan dele, så send dem til kristine.byre@stavanger.kommune.no

Vi utvider denne listen etterhvert som tips kommer inn, så følg med!

Her kommer den første av 10 Påskekrim filmer.

ÅPEN TELEFON I RAMSVIGSKOGEN BARNEHAGE

Endringene som skjer nå, kan oppleves merkelig for barna, og for noen kan det også være litt skummelt. Vi legger her en link til "historien om Coronaviruset", og tenker at dette kan være eg hjelp i det å snakke med barna om viruset og endringene som skjer i samfunnet vårt. Historien er tilgjengelig på flere språk.

Barnehagen vil tilby omsorgstilbud til enkelte barn i perioden fremover.

Vi savner dere og vil se dere!!!!!!!

Påskeharen har akkurat sett pressekonferansen til regjeringen....