Leiasundveien 10 4180 Kvitsøy
Telefon: 51 73 63 90 Send oss e-post
Redaktør: Line S. Pettersen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
På fredags ettermiddag fikk vi et overraskelsesbesøk av Ingeborg og fire små kyllinger.

I dag er aller siste dagen Anne Christine er sammen med oss i barnehagen. For etter 30 år i Kvitsøy barnehage går hun nemlig av med pensjon. Så dagen i dag har vært fylt med mange forskjellige følelser - glede og takknemlighet for alle minnene og opplevelsene vi har hatt sammen, men og noen tårer fordi det er siste dagen jobber her sammen med oss!  Anne Christine, du er helt unik og vi kommer til å savne all din varme, raushet, kreativitet, humor og positivitet!

Et sikkert vårtegn er når vi går på besøk i sauehuset og ser på alle de nye lammene.

Barnehagen søker etter barnehagelærer i et ett års vikariat. Er du den vi leter etter? Eller kjenner du noen som vil være en del av vårt team? Følg linken under for mer informasjon:

Barnehagelærer på Kvitsøy | FINN.no