Velg avdeling Spurvene
Hus Kvaleberg: Flintegata 2a, 4016 Stvgr Hus Vannassen: Vestvollveien 1, 4017 Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Telefon: 51913270 Send oss e-post
Redaktør: Inger Lise Sørbø

Spurvene er en avdeling med  barn i alderen 1-3 år.

Spurvene har tlf: 51913278/ 90282697

Desember

Desember 2019

Nå er Brukerundersøkelsen 2019 sendt ut. Vi setter stor pris på at dere tar dere tid  til å svare på den.

Fredag 25.10 starter vi som kjent opp med fiskemåltid i barnehagen. Vi er klare og gleder oss til å se hvordan dette blir mottatt av barna. Menyen er nå kommet og hvis dere klikker på "les mer", kan dere se denne ute til høyre.

Referat fra foreldremøte tirsdag 17.9.2019

Vi inviterer til forelderemøte tirsdag 17.september. Foreldremøte vil bli avholdt avdelingsvis.

For rett tidspunkt se informasjon på avdelingen.

Barnehagen har mottatt følgende presisering fra fagstab barnehage som herved formidles til dere:

"Ny virksomhetsstruktur handler om endringer i den administrative ledelsen av barnehagene. Flere barnehager skal fra 1.1.2020 samles i en felles virksomhet med et lederteam som består av virksomhetsleder og avdelingsledere. Endringene gjøres for å gi bedre og styrket ledelse av barnehagene, og dermed et bedre barnehagetilbud til barna.

Det vil ikke skje endringer av barnehagenes plassering eller bygg/avdelinger p.g.a ny virksomhetsstruktur. I enkelte barnehager vil det bli endringer på administrativt ledernivå (dagens styrernivå). Arbeidet med innplassering i ny struktur pågår fram til 3. juni 2019. Først ut er arbeidet med å få på plass virksomhets- og avdelingsledere."