Meny
Forside
Barnas Hus barnehage Hjalmar Johansens gate 5 4019 Stavanger Telefon: +4791646626 Send oss e-post
Sørmarka Arena barnehage Sørmarkveien 22 4019 Stavanger Telefon: 97518343 Send oss e-post
Tyrihans barnehage Dalsetveien 7 4018 Stavanger Telefon: 92644453 Send oss e-post
Vannassen barnehage Vestvollveien 1 4017 Stavanger Telefon: 97518343 Send oss e-post
Redaktør: Hanne Rosså Lindanger
Logg inn
Logg inn
Trenger du bhgplass? Søk her
Søk barnehageplass
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Åsen-barnehagene! 

Åsen-barnehagene består av barnehagene Barnas Hus, Sørmarka Arena, Tyrihans og Vannassen. Totalt utgjør det 15 avdelinger, 70 årsverk og 230 barn.

På denne hjemmesiden vil vi dele nyheter, artikler, og generell informasjon som er relevant for deg som foresatt. På venstre side finner du informasjon om hver barnehage og på høyre side finner du informasjon fra avdelingen til barnet.

Husk å abonner på hjemmesiden. Da holder du deg oppdatert. 

Hei alle foreldre/foresatte, 

I morgen(tirsdag 20.desember) er det siste frist for å svare på foreldreundersøkelsen. God svarprosent er viktig for å kunne bruke resultatene i kvalitetsarbeidet i den enkelte barnehage, og vi trenger høyere svarprosent. Vi oppfordrer derfor alle til å svare på undersøkelsen hvis du ikke har fått gjort det enda. 

Det tar omtrent 5 minutter å svare på undersøkelsen. Svarene dine knyttes ikke til ditt eller ditt barns navn. Dersom du har flere barn i barnehagen, så har du fått en e-post og/ eller sms per barn. Når du trykker på lenken du har mottatt, så ser du hvilket barn og hvilken avdeling du svarer for.

Takk for hjelpen!


Hei alle foreldre i Åsen-barnehagene.
Årets foreldreundersøkelse/brukerundersøkelse for Åsen-barnehagene kommer på mail/SMS fra den 30.11 til og med den 20.12. Svarfrist er 20.12.

Viktig info i forbindelse med undersøkelsen:
Det er kun en foresatt som mottar lenke til å besvare undersøkelsen. Dette vil som hovedregel være personen som ligger inne som regningsmottaker. Vedkommende vil motta én spørreundersøkelse/lenke pr. barn.

God svarprosent er viktig for å kunne bruke resultatene i kvalitetsarbeidet i den enkelte barnehage, og vi håper på god oppslutning. Vi oppfordrer derfor alle til å svare på undersøkelsen.
Det tar omtrent 5 minutter å svare på undersøkelsen. Svarene dine knyttes ikke til ditt eller ditt barns navn. Dersom du har flere barn i barnehagen, får du en e-post og/ eller sms per barn.
Når du trykker på lenken, ser du hvilket barn og hvilken avdeling du svarer for.

Undersøkelsen er tilgjengelig på følgende språk:
Norsk (bokmål og nynorsk)
Engelsk
Samisk
Arabisk
Somali
Urdu
Polsk
Litauisk
Hvis spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder i den barnehagen barnet deres går i.Minner om at vi holder stengt torsdag 17.11 og fredag 18.11 pga planleggingsdager. 

Minner om at vi holder stengt imorgen onsdag 17.08 pga planleggingsdag.