Barnas Hus barnehage Hjalmar Johansens gate 5 4019 Stavanger Telefon: 51508822 Send oss e-post
Sørmarka Arena barnehage Sørmarkveien 22 4019 Stavanger Telefon: 51507832 Send oss e-post
Tyrihans barnehage Dalsetveien 7 4018 Stavanger Telefon: 51913095 Send oss e-post
Vannassen barnehage Vestvollveien 1 4017 Stavanger Telefon: 51913285 Send oss e-post
Redaktør: Hanne Rosså Lindager
Trenger du bhgplass? Søk her
Søk barnehageplass

Minner om planleggingsdagen den 14. august.

Barnehagen er stengt denne dagen.

Grunnet endringer i smittevernveilederne for barnehage og barneskole/SFO er tidligere skriv som ble sendt ut med råd angående tolkning av retningslinjene ved sykdom i barnehage og barneskole nå utdatert.

Følgende retningslinjer er nå gjeldende:

• Barnehagebarn, elever og ansatte må ikke lenger være hjemme til de har hatt én symptomfri dag etter luftveisinfeksjon. Det holder at allmenntilstanden er god hos barn og elever, og at ansatte ikke lenger har symptomer.

• Noen barn, særlig de under 10 år, kan ha restsymptomer etter en gjennomgått luftveisinfeksjon som for eksempel rennende nese (uavhengig av farge på nesesekret) eller sporadisk hoste. Disse barna kan komme i barnehagen eller på skolen dersom allmenntilstanden er god og barnet er tilbake i sin vanlige form.

• Alle med nyoppståtte symptomer på luftveisinfeksjon skal sendes hjem og holdes hjemme inntil tilstanden er avklart.

• Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen eller på skolen. Ansatte skal holde seg hjemme til de er symptomfrie, mens barn skal holdes hjemme til allmenntilstanden er god.

•  Mange yngre barn har ofte rennende nese uten andre symptomer på luftveisinfeksjon, og særlig etter at de har vært ute. Disse barna kan komme i barnehagen/på skolen såfremt barnet ikke har feber og ellers er friskt.

•  Eventuell testing avklares med lege etter gjeldende retningslinjer. Ved positiv koronatest følges egne retningslinjer.

Det er tilstrekkelig at foresatt(e) vurderer at barnet er tilbake i god allmenntilstand, legeerklæring er ikke nødvendig selv om barnet etter en gjennomgått luftveisinfeksjon har restsymptomer som for eksempel rennende nese (uavhengig av farge på nesesekret) eller sporadisk hoste.

Da er det tid for å søke om redusert foreldrebetaling i barnehagen.

For å søke må inntekten ikke overstige 574.500.
Det er en del som har søkt allerede, men har du behov er det bare å søke.

For å kunne behandle alle som kommer inn, så må en søke snarest mulig.

Alle må søke elektronisk: https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/barnehage/pris-og-betaling/