Velg avdeling Bamsebo
Diverse dokumenter
Månedsplan
Årsplan

Bamsebo er en avdeling med barn i alderen 3-5 år.

Bamsebo har tlf: 51913277/94171542

Desember måned på Bamsbo har vært preget av klippe/lime/male/lage/bake/pepperkakespising/pepperkakekalender:) Byturer og forestillinger har det også blitt. Har bare fotografert noen få av aktivitetene, men til gjengjeld ble det mange koselige bilder av pepperkakebakerne våre:)

Et par av bildene viser også et lite glimt fra fellessamling på Nissefesten. (Vi fikk rosiner av nissen, samt kakemenn og mandariner.) Det ble også en del "førjulsbursdager" - noen av dem har jeg bilder fra her.

Takk for det gamle! Gleder oss til 2020 med de herlige Bambsebo-ungene!

Fredag 25.10 starter vi som kjent opp med fiskemåltid i barnehagen. Vi er klare og gleder oss til å se hvordan dette blir mottatt av barna. Menyen er nå kommet og hvis dere klikker på "les mer", kan dere se denne ute til høyre.

Vi inviterer til forelderemøte tirsdag 17.september. Foreldremøte vil bli avholdt avdelingsvis.

For rett tidspunkt se informasjon på avdelingen.

Gjennomføring av foreldresamtaler er i gang fra neste uke! Listen henger på informasjonstavlen i garderoben, sette dere opp på et passende tidspunkt! Ønsker dere alle en god helg :)

Etter en deilig påskeferie var det kjekt å se igjen vennene i barnehagen!