Velg avdeling Bamsebo
Hus Kvaleberg: Flintegata 2a, 4016 Stvgr Hus Vannassen: Vestvollveien 1, 4017 Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Telefon: 51913270 Send oss e-post
Redaktør: Inger Lise Sørbø
Diverse dokumenter
Månedsplan
Årsplan

Bamsebo er en avdeling med barn i alderen 3-5 år.

Bamsebo har tlf: 51913277/94171542

Nå er Brukerundersøkelsen 2019 sendt ut. Vi setter stor pris på at dere tar dere tid  til å svare på den.

Fredag 25.10 starter vi som kjent opp med fiskemåltid i barnehagen. Vi er klare og gleder oss til å se hvordan dette blir mottatt av barna. Menyen er nå kommet og hvis dere klikker på "les mer", kan dere se denne ute til høyre.

Vi inviterer til forelderemøte tirsdag 17.september. Foreldremøte vil bli avholdt avdelingsvis.

For rett tidspunkt se informasjon på avdelingen.

Gjennomføring av foreldresamtaler er i gang fra neste uke! Listen henger på informasjonstavlen i garderoben, sette dere opp på et passende tidspunkt! Ønsker dere alle en god helg :)

Etter en deilig påskeferie var det kjekt å se igjen vennene i barnehagen!

Vi ønsker velkommen til foreldrekaffe torsdag 11.April, fra 15.00 til 16.00 :-)

Her kommer det "ferske" bilder - de fleste fra i går, samt et par fra tidligere i formiddag.

Vi fokuserer jo i mars på temaene "kroppen min" og "vår" både i samlingstunder og i språkgruppene,og vi samtaler omkring disse emnene både inne og ute - og i hverdagssituasjoner.

I tillegg er hver dag - som dere ser fra bildene - fulle av varierte aktiviteter og lek!

Flere bilder kommer snart:)