Meny
Velg avdeling Hakkebakke
Vestvollveien 1, 4017 Stavanger Postboks 355, Forus, 4067 Stavanger
Telefon: 51507832 Send oss e-post
Redaktør: Cathrine Monsen Bjornstad
Vedlagt finner du infoskriv fra virksomhetsleder Hanne Rosså Lindanger

I disse tider har vi ansatte anledning til å gjøre forefallende arbeid, som å rydde.
I den forbindelse "fant" vi pengene som var samlet inn på FN-kafeen i fjor høst.

Det er i dag satt inn 2463,50 på Amadia sin konto.


Denne måneden skal barna bli bedre kjent med følelsene lei, sint og redd. Vi vil lese bøker om Kanin og Pinnsvin og Nelly og Hamza. I tillegg synger vi sanger om følelser, har aktiviteter om følelser og leser boken Undring i følelsesuniverset.  

Les mer i menyen til høyre under månedsplan og månedsbrev.


I januar skal lese boken GLEDING av Siri Abrahamsen. Gleding handler om å bry seg og ta vare på hverandre. Det handler om å bygge robuste og empatiske mennesker som gjør en forskjell for seg selv og andre. Gleding handler om å gjøre de små tingene for hverandre i hverdagen – det som ikke koster noe, men som er så verdifullt. Gleding har som mål å skape et samfunn der alle føler seg verdsatt og alle hører til. Denne måneden skal vi bli veldig gode på gleding.

Les mer i menyen til høyre under månedsplan og månedsbrev.


Julemåneden er her og vi, på Hakkebakke, skal kose oss med juleforberedelsene. Barna skal få kjennskap til hvorfor vi feirer jul og få føle gleden av å glede andre.  

Vi ønsker at barna får oppleve et vekselspill mellom formidling av kultur/tradisjoner og egen aktivitet. Gjennom dette vil vi at barna skal få innsikt i hvorfor vi feirer jul, og samtidig oppleve gleden ved å tenke på andre og lage/gi bort ting. Vi prøver å legge vekt på stemninger og forventninger i forhold til den høytiden vi går inn i.  

Les mer i månedsplan og månedsbrev i menyen til høyre.


I november fortsetter vi arbeidet med vennskap og sosial kompetanse. Det blir fokus på lek, gleding og hvordan barna kan være gode venner. Vi skal ta opp tema som mobbing, inkludering og refleksjon over egne og andres følelser.

Les mer i månedsplan og månedsbrev i menyen til høyre.


Oktober var en fantastisk kjekk måned på Hakkebakke. Vennskap, lek, høst og forberedelser til FN dagen stod i fokus. Vi har vært på fine turer til Sørmarka, Vannassen og i nærmiljøet. Skolestarterne var på bytur og besøkte Barnemuseet. Barna har malt med høstfarger og vært på høstfargejakt i skogen. FN dagen ble forberedt med at barna ble kjent med barnekonvensjonen, Uganda og alle nasjonaliteter på avdelingen.