Velg avdeling Skolegruppa
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

Skolegruppa består av de 12 eldste barna i barnehagen. Det er de som går siste året hos oss, og vi har et opplegg rundt disse barna som skal gjøre dem litt mer klare for skolestart. Fokus på skolegruppa er å ha det kjekt sammen, og vi forsøker å gjøre det litt spesielt for de som er eldst. Vi har også fokus på å gjøre barna mer selvstendige, de skal få mye trening i å samarbeide, hvor de må bidra selv, samt å lytte til hverandre.

Vi tegner, skriver, leker, vi utfordrer oss selv, vi drar på lengre turer, og vi prater mye sammen. Skoleguppa avsluttes med en fest og overnatting i barnehagen til sommeren.

Dette året er skolegruppa fast på tirsdager fra 9:30-11:00. Er vi på tur varer skolegruppa noe lenger. I tillegg skal vi denne høsten gå på svømming sammen hver mandag.

Vi gleder oss til mange kjekke skoleforberedende aktiviteter sammen!

Fra mandag 8. juni har St. Svithun barnehage ordinær åpningstid. Det betyr at barnehagen er åpen fra  kl: 07.15 - 16.30.Vi ønsker at de barna som kommer etter kl: 09.30 og blir hentet før kl: 15.00 avklarer dette med personalet på den enkelte avdeling og at dere leverer og henter barna ute i barnehagen som ved dagens ordning.  Vi viderefører ordningen med matpakker til alle måltider

Det er fremdeles viktig å forholde oss til retningslinjene som er gjeldende fra Folkehelseinstituttet:

- Ingen syke skal møte i barnehagen

- God hygiene

- Kontaktreduserende tiltak.

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten må lukkes og sikkerhetslenken må festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.

ÅPEN TELEFON FOR ALLE FAMILIER I BARNEHAGEN

Trenger du noen å snakke med? Vi alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Pedagogisk leders/avdelingsleders kontaktinformasjon finner dere på barnehagen og avdelingens hjemmeside. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Etter at regjeringen vedtok at alle barnehager og skoler skal stenges fra 12. mars klokken 18.00. vil barnehagen vår kun tilby et omsorgstilbud innenfor ordinær åpningstid. Dette til barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner slik at de foreldrene kan gå på jobb. Det betyr at dersom begge foreldre har denne type jobb, og trenger barnehageplassen, må den enkelte ta kontakt med avdelingsleder. Merk med barnets navn og avdeling.

Ved St. Svithun Barnehage:

Heidi Merete Waage

mail: heidi.merete.waage@stavanger.kommune.no

mail: june.torgersen@stavanger.kommune.no

Lenka på porten skal alltid være på i barnehagens åpningstid.

Porten skal lukkes ordentlig, med lås og lenke, når dere kommer og når dere går.

Dette er for alle barnas sikkerhet, også deres barn!

Den 10. Mars arrangeres Barnehagedagen 2020. Tema i år er: Ulike sammen.

I denne anledningen ønsker vi sammen med barna å invitere dere/ foresatte på kaffe og koselig samvær i barnehagen fra kl: 14.30-16.00.

Det skjer en del i hagen vår for tiden,

det spirer og gror og det står en gravemaskin ved siden.

For vi skal få ny lekehytte og den kan alle barna benytte.

Lekestativ skal vi også få, til glede for store og små.

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten lukkes og sikkerhetslenken festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.