Velg avdeling Ripsbær
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING RIPS

Vi ønsker dere alle velkommen til Kløvereng Barnehage og avdeling Rips

På Rips blir vi 12 barn, i alderen 1 til 3 år. Vi som er så heldig at vi får være sammen med disse barna er:

Barnehagelærer                         Line

Barne- og ungdomsarbeider     Thea

Barnehageassistent                    Fatima

Barnehageassistent/vikar           Edina

Rips har sin hovedbase i stua og dere kan ta kontakt ved å ringe eller sende en sms til tlf:

Hilsen Fatima, Thea, Edina og Line

Her er det bilder fra desember 2019 på Rips!

Vi har også lagt ut egne bilder fra turer til pepperkakebyen, baking og nissefesten!

GODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN!

Vedlagt ligger månedsbrevet for januar og februar 2020. Temaet nå er vinter og klær!

Torsdag 19. desember var det nissefest i barnehagen. Det var mange flotte nisser på Rips!

Tirsdag 17. desember var noen fra Rips og Kastanje i pepperkakebyen, så nå har alle barna på Rips fått lov å ta turen innom!

Ny virksomhetsstruktur

Se gjennom klærne som ligger i boksen i fingarderoben merket "hvem eier dette?". Se om det er noe som tilhører deres barn, og merk det med navn og legg det på plassen eller ta det med hjem. De klærne som ikke blir hentet før jul, blir vasket og brukt til ekstratøy i barnehagen, eventuelt kastet!

Takk!

I dag, tirsdag 10. desember, var det fire barn og to voksne på tur til pepperkakebyen på Oljemuseet.

Mandag 9. desember bakte vi på Rips lussekatter til luciadagen som er på fredag 13.

3. desember var seks barn og tre voksne på tur til pepperkakebyen som er på Oljemuseet.

Her baker vi pepperkaker til adventskalenderen vår!

Baker og smaker!