Velg avdeling Ripsbær
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING RIPS

Vi ønsker dere alle velkommen til Kløvereng Barnehage og avdeling Rips

På Rips blir vi 12 barn, i alderen 1 til 3 år. Vi som er så heldig at vi får være sammen med disse barna er:

Barnehagelærer                         Line

Barne- og ungdomsarbeider     Thea

Barnehageassistent                    Fatima

Barnehageassistent/vikar           Edina

Rips har sin hovedbase i stua og dere kan ta kontakt ved å ringe eller sende en sms til tlf:

Hilsen Fatima, Thea, Edina og Line

I går fikk vi gleden av å være med på en flott sommerkonsert her i barnehagen!

De beste bildene fra Rips i juni 2020!

Vi har sommerlunsj og spiser noe av det som den lille larven Aldrimett spiser før han blir til en sommerfugl.

Hei alle sammen.

Rips tar en sommeravslutning, en lille larven Aldrimett lunsj på torsdag.

Da spiser vi noe av det larven spiser før han blir til en sommerfugl. Det er frukt og muffins blant annet. Vi lager porsjoner til barna. Dere må allikevel huske mat til frokost og fruktmåltid.

Vi håper det blir en koselig avslutning for voksne og barn før vi begynner på sommerferiene!

Vi gleder oss!

Rips

Fra mandag 8. juni har St. Svithun barnehage ordinær åpningstid. Det betyr at barnehagen er åpen fra  kl: 07.15 - 16.30.Vi ønsker at de barna som kommer etter kl: 09.30 og blir hentet før kl: 15.00 avklarer dette med personalet på den enkelte avdeling og at dere leverer og henter barna ute i barnehagen som ved dagens ordning.  Vi viderefører ordningen med matpakker til alle måltider

Det er fremdeles viktig å forholde oss til retningslinjene som er gjeldende fra Folkehelseinstituttet:

- Ingen syke skal møte i barnehagen

- God hygiene

- Kontaktreduserende tiltak.

Det går mot sommer og vi er mye ute om dagene!

Det er derfor viktig at dere smører barna med solkrem før de kommer i barnehagen, slik at de er klar for å starte dagen ute. Vi smører her i barnehagen i løpet av dagen. Ta med egen solkrem som vi kan ha her.

Det er også lurt med solbriller og/eller solhatt/caps. Husk å merke med barnets navn.

Vedlagt ligger temaplanen/periodeplanen for juni, juli og august 2020.

Temaet er sommer, insekter og småkryp!

Her er de beste bildene fra Rips i mai 2020.

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten må lukkes og sikkerhetslenken må festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.

Her er de best bildene fra Rips i april 2020!