Velg avdeling Ripsbær
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING RIPS

Vi ønsker dere alle velkommen til Kløvereng Barnehage og avdeling Rips

På Rips blir vi 12 barn, i alderen 1 til 3 år. Vi som er så heldig at vi får være sammen med disse barna er:

Barnehagelærer                         Line

Barne- og ungdomsarbeider     Thea

Barnehageassistent                    Fatima

Barnehageassistent/vikar           Edina

Rips har sin hovedbase i stua og dere kan ta kontakt ved å ringe eller sende en sms til tlf:

Hilsen Fatima, Thea, Edina og Line

På grunn av sikkerhet skal ingen sykler/ sparkesykler tas med inn i barnehagen.

Vi har sykkelstativ og har søkt kommunen om flere, slik at dere og barna kan parkere syklene utenfor porten i barnehagen.

Her baker vi pepperkaker til adventskalenderen vår!

Baker og smaker!

Her er de beste bildene fra Rips fra november 2019!

Vedlagt ligger temaplanen/periodeplanen for vintermånedene, desember, januar og februar 2019/2020.

Temaet er vinter og klær, og selvfølgelig jul i desember.

Fredag 13. desember har vi Luciafrokost i barnehagen. Da inviterer vi foreldre og besteforeldre på boller, saft og kaffe mellom klokka 8-9. Førskolebarna skal gå i tog klokka 8:)

Torsdag 19. desember er det Nissefest i barnehagen. Dette er for barna, samt de voksne i barnehagen. Denne dagen kan alle kle seg i nisseklær hvis de ønsker, vi skal uansett kose oss med grøt og forhåpentligvis besøk av Julenissen:)

Sist uke var en liten gjeng fra Kastanje og en liten gjeng fra Rips på tur til biblioteket. en kjekk plass å være!

Det er tid for å ta hjem de tynne vårposene og finne fram den tykke vinterposen (eller en dyne). Det er nå kaldt i været, og vi ønsker ikke at barna skal fryse i skuret. Vi regulerer også med fleece/ull og luer om det blir varmere eller kaldere.

For et par uker siden hadde vi oss en kjekke tur til Storhaugmarka - det var de yngste fra Kastanje, og noen av de eldste fra Rips som var med.

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

Vedlagt ligger månedsbrevet for november og desember. Her sår det litt om hva som skjer framover, litt om lek og diverse informasjon. Spør hvis dere lurer på noe!