Velg avdeling Lønn
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING LØNN.

Vi ønsker store og små velkommen til St. Svithun barnehage og til avdelingen Lønn.

Gruppen består av 10 barn, som er i alderen 2 til 5 år. Vi som er så heldige å få være sammen med disse barna er:

Meliha A. Adsalmis Pedagogisk leder

Maria Ekeland Barne- og ungdomsarbeider

Janne Torgersen Barnehageassistent

Vi ønsker velkommen til små og store og starten av nytt barnehageår vil dagene blir brukt til å bli kjent med hverandre, få tilhørighet i gruppen, gi omsorg, trygghet og danne gode relasjoner.

Lønn har sin hovedbase i stua ved siden av terrassen og på lekerommet i kjelleren.

Du kan nå oss på tlf: 95 15 69 67

Hilsen Meliha, Maria, Janne.

Etter at regjeringen vedtok at alle barnehager og skoler skal stenges fra 12. mars klokken 18.00. vil barnehagen vår kun tilby et omsorgstilbud innenfor ordinær åpningstid. Dette til barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner slik at de foreldrene kan gå på jobb. Det betyr at dersom begge foreldre har denne type jobb, og trenger barnehageplassen, må den enkelte ta kontakt med avdelingsleder. Merk med barnets navn og avdeling.

Ved St. Svithun Barnehage:

Heidi Merete Waage

mail: heidi.merete.waage@stavanger.kommune.no

mail: june.torgersen@stavanger.kommune.no

ÅPEN TELEFON FOR ALLE FAMILIER I BARNEHAGEN

Trenger du noen å snakke med? Vi alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Pedagogisk leders/avdelingsleders kontaktinformasjon finner dere på barnehagen og avdelingens hjemmeside. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Lenka på porten skal alltid være på i barnehagens åpningstid.

Porten skal lukkes ordentlig, med lås og lenke, når dere kommer og når dere går.

Dette er for alle barnas sikkerhet, også deres barn!

På Fredag gikk vi på tur til Trollskogen. Vi var veldig heldig med været og da ble turen ekstra kjekt for oss. Både voksne og barn stor koste seg i skogen. Vi spiste lunsj og lekte i hyttene som var der ute. Her kommer det noen bilder fra turen som vi har vært.

Vi startet uken med å spise boller med krem til fruktmåltid. Torsdag hadde vi varm mat og vi laget pizza sammen med barna. På fredag tok vi tog til Sandnes og besøkte sandvedparken. Her kommer det noen bilder fra uken som har vært.

Den 10. Mars arrangeres Barnehagedagen 2020. Tema i år er: Ulike sammen.

I denne anledningen ønsker vi sammen med barna å invitere dere/ foresatte på kaffe og koselig samvær i barnehagen fra kl: 14.30-16.00.

Her kommer det noen bilder fra Karneval dagen i barnehagen.

Det skjer en del i hagen vår for tiden,

det spirer og gror og det står en gravemaskin ved siden.

For vi skal få ny lekehytte og den kan alle barna benytte.

Lekestativ skal vi også få, til glede for store og små.

Sist uke hadde alle avdelingene en felles tur til biblioteket. Da går ikke alle sammen, men en liten gjeng fra hver avdeling. På denne måten får jevnaldrende barn bli enda bedre kjent:)

For noen uker siden var vi på Freedome og hoppet! Det var hele Kastanje, hele Lønn og en god gjeng fra Rips som var der sammen. Det var skikkelig kjekt for både små og store:)