Velg avdeling Lønn
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING LØNN.

Vi ønsker store og små velkommen til St. Svithun barnehage og til avdelingen Lønn.

Gruppen består av 10 barn, som er i alderen 2 til 5 år. Vi som er så heldige å få være sammen med disse barna er:

Meliha A. Adsalmis Pedagogisk leder

Maria Ekeland Barne- og ungdomsarbeider

Janne Torgersen Barnehageassistent

Vi ønsker velkommen til små og store og starten av nytt barnehageår vil dagene blir brukt til å bli kjent med hverandre, få tilhørighet i gruppen, gi omsorg, trygghet og danne gode relasjoner.

Lønn har sin hovedbase i stua ved siden av terrassen og på lekerommet i kjelleren.

Du kan nå oss på tlf: 95 15 69 67

Hilsen Meliha, Maria, Janne.

I dag feiret vi bursdagen til Shafina som ble 5 år. Ei fornøyd og glad jente. Vi hadde bursdagssamling, der vi fyrte opp raketter og sang bursdassangen. Hun fikk oppmerksomhet av både store og små gjennom hele dagen.

Sist fredag feiret vi bursdagen til vår lille Mathilde som ble 3 år. Hun fikk bursdagskronen på og all oppmerksomhet gjennom hele dagen. Vi hadde bursdagssamling, da sang vi bursdagssangen og fyrte opp raketter. Vi hadde en stolt og bli bursdagsjente. Her kommer det noen bilder fra bursdagsfeiringen:)

Fra mandag 8. juni har St. Svithun barnehage ordinær åpningstid. Det betyr at barnehagen er åpen fra  kl: 07.15 - 16.30.Vi ønsker at de barna som kommer etter kl: 09.30 og blir hentet før kl: 15.00 avklarer dette med personalet på den enkelte avdeling og at dere leverer og henter barna ute i barnehagen som ved dagens ordning.  Vi viderefører ordningen med matpakker til alle måltider

Det er fremdeles viktig å forholde oss til retningslinjene som er gjeldende fra Folkehelseinstituttet:

- Ingen syke skal møte i barnehagen

- God hygiene

- Kontaktreduserende tiltak.

Det går mot sommer og vi er mye ute om dagene!

Det er derfor viktig at dere smører barna med solkrem før de kommer i barnehagen, slik at de er klar for å starte dagen ute. Vi smører her i barnehagen i løpet av dagen. Ta med egen solkrem som vi kan ha her.

Det er også lurt med solbriller og/eller solhatt/caps. Husk å merke med barnets navn.

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten må lukkes og sikkerhetslenken må festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.

ÅPEN TELEFON FOR ALLE FAMILIER I BARNEHAGEN

Trenger du noen å snakke med? Vi alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Pedagogisk leders/avdelingsleders kontaktinformasjon finner dere på barnehagen og avdelingens hjemmeside. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Etter at regjeringen vedtok at alle barnehager og skoler skal stenges fra 12. mars klokken 18.00. vil barnehagen vår kun tilby et omsorgstilbud innenfor ordinær åpningstid. Dette til barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner slik at de foreldrene kan gå på jobb. Det betyr at dersom begge foreldre har denne type jobb, og trenger barnehageplassen, må den enkelte ta kontakt med avdelingsleder. Merk med barnets navn og avdeling.

Ved St. Svithun Barnehage:

Heidi Merete Waage

mail: heidi.merete.waage@stavanger.kommune.no

mail: june.torgersen@stavanger.kommune.no

Lenka på porten skal alltid være på i barnehagens åpningstid.

Porten skal lukkes ordentlig, med lås og lenke, når dere kommer og når dere går.

Dette er for alle barnas sikkerhet, også deres barn!

På Fredag gikk vi på tur til Trollskogen. Vi var veldig heldig med været og da ble turen ekstra kjekt for oss. Både voksne og barn stor koste seg i skogen. Vi spiste lunsj og lekte i hyttene som var der ute. Her kommer det noen bilder fra turen som vi har vært.

Den 10. Mars arrangeres Barnehagedagen 2020. Tema i år er: Ulike sammen.

I denne anledningen ønsker vi sammen med barna å invitere dere/ foresatte på kaffe og koselig samvær i barnehagen fra kl: 14.30-16.00.