Velg avdeling Lønn
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING LØNN.

Vi ønsker store og små velkommen til Kløvereng Barnehage og til avdelingen Lønn.

Gruppen består av 10 barn, som er i alderen 2 til 5 år. Vi som er så heldige å få være sammen med disse barna er:

Meliha A. Adsalmis, Pedagogisk leder (permisjon)

Maria Ekeland barne- og ungdomsarbeider (pedagogisk leder, konstituert)

Janne Torgersen, Barnehageassistent

Timea Vanda Ollender, Barnehageassistent (vikar)

Vi ønsker velkommen til små og store og starten av nytt barnehageår vil dagene blir brukt til å bli kjent med hverandre, få tilhørighet i gruppen, gi omsorg, trygghet og danne gode relasjoner.

Lønn har sin hovedbase i stua ved siden av terrassen og på lekerommet i kjelleren.

Hilsen Meliha, Maria, Janne og Timea

Ny virksomhetsstruktur

Se gjennom klærne som ligger i boksen i fingarderoben merket "hvem eier dette?". Se om det er noe som tilhører deres barn, og merk det med navn og legg det på plassen eller ta det med hjem. De klærne som ikke blir hentet før jul, blir vasket og brukt til ekstratøy i barnehagen, eventuelt kastet!

Takk!

årets første tur til Trollskogen

Vi  har forberedt oss til jul.

Vi har vært på Freedom for flaskepengene vi har samla på alle turene vi går.

Vi har gått på litt små turer i November.

Vi har Halloween fest!

Det er tid for å ta hjem de tynne vårposene og finne fram den tykke vinterposen (eller en dyne). Det er nå kaldt i været, og vi ønsker ikke at barna skal fryse i skuret. Vi regulerer også med fleece/ull og luer om det blir varmere eller kaldere.

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

Vedlagt ligger referat fra foreldremøte