Velg avdeling Kontor /Administrasjon
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

Velkommen til Kløvereng Barnehage, avdeling Storhaug.

Vi har felles ledelse med Nymansveien Barnehage og Vassøy Barnehage. Virksomhetsleder har overordnet ansvar for barnehagene, og hver barnehage har avdelingsleder som fungerer som leder i den enkelte barnehage.

Virksomhetsleder er June Torgersen.

Avdelingsleder i Kløvereng Barnehage er Heidi M. Waage.

Ny virksomhetsstruktur

Se gjennom klærne som ligger i boksen i fingarderoben merket "hvem eier dette?". Se om det er noe som tilhører deres barn, og merk det med navn og legg det på plassen eller ta det med hjem. De klærne som ikke blir hentet før jul, blir vasket og brukt til ekstratøy i barnehagen, eventuelt kastet!

Takk!

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten lukkes og sikkerhetslenken festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.