Meny
Velg avdeling Kastanje
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

VELKOMMEN TIL AVDELING KASTANJE.

Vi ønsker store og små velkommen til Kløvereng barnehage og avdeling Kastanje. Gruppa består i år av 18 barn i alderen 3-6 år. Vi har base oppe i andre etg, hvor vi allerede starter med å være fra morgenen av. Den første tiden nå bruker vi litt tid på å gjøre oss kjent med hverandre og hvordan vi ønsker å ha det sammen på Kastanje. Etter hvert vil vi gå på turer og sette i gang med mange spennnende aktiviteter! Men de fleste barna kjenner vi godt fra før, og de kjenner oss som jobber her.

Vi gleder oss til å tilbringe dagene sammen med barna deres. Vi har med oss 2 barn fra Rips og 4 barn fra Lønn, i tillegg til 12 som allerede er godt kjent på Kastanje fra tidligere.

Velkommen til dere alle - både små og store!

Vi ser frem til et godt og spennende samarbeid med dere alle.

 

Spør oss gjerne om dere lurer på noe, vi har mobil: 952 33 165 📱

Eller send en Mail: malfrid.nevgad@stavanger.kommune.no

 

Vi som skal jobbe på Kastanje dette året er:

Målfrid - Barnehagelærer

Astrid - barne- og ungdomsarbeider

Azra - barnehageassistent

Marit - spesialpedagogisk ressurs

 

 

På grunn av sikkerhet skal ingen sykler/ sparkesykler tas med inn i barnehagen.

Vi har sykkelstativ og har søkt kommunen om flere, slik at dere og barna kan parkere syklene utenfor porten i barnehagen.


I går var det endelig Snapp sin tur til å bli med på hjemmebesøk. Nå er det bare Snipp igjen som ikke har blitt valgt. Vi venter i spenning...

I dag fikk vi være med på en fantastisk forestilling. Det var eventyret om prinsessen på den magiske erten som ble fortalt og dramatisert av Marit og 6 av barna på skolegruppa. Det ble både dramatisk, spennende og ganske morsomt! Vi ble alle imponert av både eventyret og hvor gode skuespillere vi har på Kastanje:)

I dag fikk vi høre hvordan Snute har hatt det på første hjemmebesøk. Det var også tid for å trekke ned en ny mus fra veggen - og et nytt barn fikk velge med seg en venn hjem. Nok en gang ble det Snute som fikk bli med på eventyr. Nå begynner han nok i bli varm i trøya...

I går hadde vi første adventssamling på Kastanje. Det hadde dukket opp en hel haug med mus på veggen... Vi fant ut at det var 18 mus, og vi er 18 barn på Kastanje, snakk om flaks!

Vi tente et lys, og etterpå fikk førstemann trekke fra musekalenderen vår. Den heldig fikk ta med seg en liten venn hjem, og valget falt på Snute, den minste av tre stilige mus.


Det var igjen duket for bursdag på Kastanje! Vi feiret årets siste bursdag på avdelingen. Vi sang engelsk bursdagssang, sendte opp 5 flotte ballonger i lufta, og så fikk alle hvert sitt fruktspyd! Nam-nam!

Fredag 13. desember har vi Luciafrokost i barnehagen. Da inviterer vi foreldre og besteforeldre på boller, saft og kaffe mellom klokka 8-9. Førskolebarna skal gå i tog klokka 8:)

Torsdag 19. desember er det Nissefest i barnehagen. Dette er for barna, samt de voksne i barnehagen. Denne dagen kan alle kle seg i nisseklær hvis de ønsker, vi skal uansett kose oss med grøt og forhåpentligvis besøk av Julenissen:)


Sist uke var en liten gjeng fra Kastanje og en liten gjeng fra Rips på tur til biblioteket. en kjekk plass å være!

I går var det duket på fest hos oss på Kastanje! Etter en lang og koselig frokost hjemme, var bursdagsbarnet klar for en liten feiring i barnehagen! Vi sang bursdagssangen, sendte opp fargerike ballonger, og koste oss med deilig fruktsalat!

I går hadde vi en kjekke tur til Maritimt Museum. Det var mange som hadde gledet seg veldig til denne turen, og vi kan vel trygt si at det tok litt av i starten. Først hadde vi en liten samling i trappa, der barna fikk trekke og sortere noen frukter og grønnsaker. Deretter fikk vi gå opp på "kaien", hvor vi skulle sjaue:) Vi kunne leke butikk, postkontor, lasting av båt, og mye mer spennende. Vi måtte berolige barna med at vi skulle være der en stund, så de trengte ikke så skynde seg å leke med alt på en gang, vi hadde god tid! Det ble også prøvd ut en del flotte antrekk, så vi fikk riktig følelsen av å være til stede i gamle dager:)