Velg avdeling Kastanje
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING KASTANJE.

Vi ønsker store og små velkommen til Kløvereng barnehage og avdeling Kastanje. Gruppa består i år av 18 barn i alderen 3-6 år. Vi har base oppe i andre etg, hvor vi allerede starter med å være fra morgenen av. Den første tiden nå bruker vi litt tid på å gjøre oss kjent med hverandre og hvordan vi ønsker å ha det sammen på Kastanje. Etter hvert vil vi gå på turer og sette i gang med mange spennnende aktiviteter! Men de fleste barna kjenner vi godt fra før, og de kjenner oss som jobber her.

Vi gleder oss til å tilbringe dagene sammen med barna deres. Vi har med oss 2 barn fra Rips og 4 barn fra Lønn, i tillegg til 12 som allerede er godt kjent på Kastanje fra tidligere.

Velkommen til dere alle - både små og store!

Vi ser frem til et godt og spennende samarbeid med dere alle.

Spør oss gjerne om dere lurer på noe, vi har mobil: 952 33 165 📱

Eller send en Mail: malfrid.nevgad@stavanger.kommune.no

Vi som skal jobbe på Kastanje dette året er:

Målfrid - Barnehagelærer

Astrid - barne- og ungdomsarbeider

Azra - barnehageassistent

Marit - spesialpedagogisk ressurs

Fra mandag 8. juni har St. Svithun barnehage ordinær åpningstid. Det betyr at barnehagen er åpen fra  kl: 07.15 - 16.30.Vi ønsker at de barna som kommer etter kl: 09.30 og blir hentet før kl: 15.00 avklarer dette med personalet på den enkelte avdeling og at dere leverer og henter barna ute i barnehagen som ved dagens ordning.  Vi viderefører ordningen med matpakker til alle måltider

Det er fremdeles viktig å forholde oss til retningslinjene som er gjeldende fra Folkehelseinstituttet:

- Ingen syke skal møte i barnehagen

- God hygiene

- Kontaktreduserende tiltak.

Det går mot sommer og vi er mye ute om dagene!

Det er derfor viktig at dere smører barna med solkrem før de kommer i barnehagen, slik at de er klar for å starte dagen ute. Vi smører her i barnehagen i løpet av dagen. Ta med egen solkrem som vi kan ha her.

Det er også lurt med solbriller og/eller solhatt/caps. Husk å merke med barnets navn.

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten må lukkes og sikkerhetslenken må festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.

ÅPEN TELEFON FOR ALLE FAMILIER I BARNEHAGEN

Trenger du noen å snakke med? Vi alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Pedagogisk leders/avdelingsleders kontaktinformasjon finner dere på barnehagen og avdelingens hjemmeside. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Etter at regjeringen vedtok at alle barnehager og skoler skal stenges fra 12. mars klokken 18.00. vil barnehagen vår kun tilby et omsorgstilbud innenfor ordinær åpningstid. Dette til barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner slik at de foreldrene kan gå på jobb. Det betyr at dersom begge foreldre har denne type jobb, og trenger barnehageplassen, må den enkelte ta kontakt med avdelingsleder. Merk med barnets navn og avdeling.

Ved St. Svithun Barnehage:

Heidi Merete Waage

mail: heidi.merete.waage@stavanger.kommune.no

mail: june.torgersen@stavanger.kommune.no

Lenka på porten skal alltid være på i barnehagens åpningstid.

Porten skal lukkes ordentlig, med lås og lenke, når dere kommer og når dere går.

Dette er for alle barnas sikkerhet, også deres barn!

Den 10. Mars arrangeres Barnehagedagen 2020. Tema i år er: Ulike sammen.

I denne anledningen ønsker vi sammen med barna å invitere dere/ foresatte på kaffe og koselig samvær i barnehagen fra kl: 14.30-16.00.

Det skjer en del i hagen vår for tiden,

det spirer og gror og det står en gravemaskin ved siden.

For vi skal få ny lekehytte og den kan alle barna benytte.

Lekestativ skal vi også få, til glede for store og små.

Vi har planleggingsdager i barnehagen torsdag 14. november og fredag 15. november.

Da er barnehagen stengt

I dag sto porten inn til barnehagen åpen og sikkerhetslenken var ikke festet. Vi har utgang til trafikkert vei. Porten lukkes og sikkerhetslenken festes hver gang dere går inn i barnehagen og ut av barnehagen.