Meny
Velg avdeling Kastanje
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

VELKOMMEN TIL AVDELING KASTANJE.

Vi ønsker store og små velkommen til Kløvereng barnehage og avdeling Kastanje. Gruppa består i år av 18 barn i alderen 3-6 år. Vi har base oppe i andre etg, hvor vi allerede starter med å være fra morgenen av. Den første tiden nå bruker vi litt tid på å gjøre oss kjent med hverandre og hvordan vi ønsker å ha det sammen på Kastanje. Etter hvert vil vi gå på turer og sette i gang med mange spennnende aktiviteter! Men de fleste barna kjenner vi godt fra før, og de kjenner oss som jobber her.

Vi gleder oss til å tilbringe dagene sammen med barna deres. Vi har med oss 2 barn fra Rips og 4 barn fra Lønn, i tillegg til 12 som allerede er godt kjent på Kastanje fra tidligere.

Velkommen til dere alle - både små og store!

Vi ser frem til et godt og spennende samarbeid med dere alle.

 

Spør oss gjerne om dere lurer på noe, vi har mobil: 952 33 165 📱

Eller send en Mail: malfrid.nevgad@stavanger.kommune.no

 

Vi som skal jobbe på Kastanje dette året er:

Målfrid - Barnehagelærer

Astrid - barne- og ungdomsarbeider

Azra - barnehageassistent

Marit - spesialpedagogisk ressurs

 

 

Tirsdag 17. desember var noen fra Rips og Kastanje i pepperkakebyen, så nå har alle barna på Rips fått lov å ta turen innom!

På fredag var det to gutter som fikk trekke i kalenderen! Nå er det jammen lenge siden en jente har fått trukket. Det er like spennende hver eneste gang...

Det Snapp og Snipp som skulle ut på eventyr i helga!


Ny virksomhetsstruktur

Snipp får slappe av sammen med Snapp i barnehagen, for i dag var det Snute sin tur å bli med på hjemmebesøk!

Snipp får ikke hvile lenge... Klar for nye eventyr i dag!

I dag var det igjen Snipp sin tur til å dra ut på eventyr!

Se gjennom klærne som ligger i boksen i fingarderoben merket "hvem eier dette?". Se om det er noe som tilhører deres barn, og merk det med navn og legg det på plassen eller ta det med hjem. De klærne som ikke blir hentet før jul, blir vasket og brukt til ekstratøy i barnehagen, eventuelt kastet!

Takk!


I går var det 2 slitne mus som kom tilbake fra helgebesøk, og Snipp fikk ikke slappe av lenge. Igjen ble Snipp valgt til å ha med hjem, så han gjorde seg klar og ventet i skuffen på hentetiden.

På fredag var det to heldige mus som skulle bli med på hjemmebesøk i helga. Det ble Snipp og Snute. Vi var alle spent på hva Snapp kom til å finne på helt alene i barnehagen i helga...

På torsdag var det Snute som ble valgt til å ha med hjem.