Velg avdeling Kastanje
Sandsgata 1 4012
Telefon: 51913090 Send oss e-post
Redaktør: Heidi Merete Waage

VELKOMMEN TIL AVDELING KASTANJE.

Vi ønsker store og små velkommen til Kløvereng barnehage og avdeling Kastanje. Gruppa består i år av 18 barn i alderen 3-6 år. Vi har base oppe i andre etg, hvor vi allerede starter med å være fra morgenen av. Den første tiden nå bruker vi litt tid på å gjøre oss kjent med hverandre og hvordan vi ønsker å ha det sammen på Kastanje. Etter hvert vil vi gå på turer og sette i gang med mange spennnende aktiviteter! Men de fleste barna kjenner vi godt fra før, og de kjenner oss som jobber her.

Vi gleder oss til å tilbringe dagene sammen med barna deres. Vi har med oss 2 barn fra Rips og 4 barn fra Lønn, i tillegg til 12 som allerede er godt kjent på Kastanje fra tidligere.

Velkommen til dere alle - både små og store!

Vi ser frem til et godt og spennende samarbeid med dere alle.

Spør oss gjerne om dere lurer på noe, vi har mobil: 952 33 165 📱

Eller send en Mail: malfrid.nevgad@stavanger.kommune.no

Vi som skal jobbe på Kastanje dette året er:

Målfrid - Barnehagelærer

Astrid - barne- og ungdomsarbeider

Azra - barnehageassistent

Marit - spesialpedagogisk ressurs

Etter at regjeringen vedtok at alle barnehager og skoler skal stenges fra 12. mars klokken 18.00. vil barnehagen vår kun tilby et omsorgstilbud innenfor ordinær åpningstid. Dette til barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner slik at de foreldrene kan gå på jobb. Det betyr at dersom begge foreldre har denne type jobb, og trenger barnehageplassen, må den enkelte ta kontakt med avdelingsleder. Merk med barnets navn og avdeling.

Ved St. Svithun Barnehage:

Heidi Merete Waage

mail: heidi.merete.waage@stavanger.kommune.no

mail: june.torgersen@stavanger.kommune.no

ÅPEN TELEFON FOR ALLE FAMILIER I BARNEHAGEN

Trenger du noen å snakke med? Vi alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi i barnehagen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.

Pedagogisk leders/avdelingsleders kontaktinformasjon finner dere på barnehagen og avdelingens hjemmeside. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe. Vi bryr oss og er her for dere!

Dere kan også ringe 51899167 til barnevernvakten i Stavanger som har beredskap hele døgnet.

Lenka på porten skal alltid være på i barnehagens åpningstid.

Porten skal lukkes ordentlig, med lås og lenke, når dere kommer og når dere går.

Dette er for alle barnas sikkerhet, også deres barn!

Den 10. Mars arrangeres Barnehagedagen 2020. Tema i år er: Ulike sammen.

I denne anledningen ønsker vi sammen med barna å invitere dere/ foresatte på kaffe og koselig samvær i barnehagen fra kl: 14.30-16.00.

Velkommen

På fredag var det karneval i barnehagen. Det var mange kreative kostymer! Kjekt å se at noen hadde brukt anledningen til å lage egne kostymer, men også vel så kjekt å se at noen var kreative på andre måter; å bruke det man har!

Vi hadde en spennende sporløype hvor barna måtte løse ulike oppgaver for at vi skulle komme oss videre. Til slutt enda vi opp i tørkeskapet, heldigvis slapp vi å krype inni:) Der fant vi en interessant boks fylt med sjokolade!

Det skjer en del i hagen vår for tiden,

det spirer og gror og det står en gravemaskin ved siden.

For vi skal få ny lekehytte og den kan alle barna benytte.

Lekestativ skal vi også få, til glede for store og små.

Sist uke hadde alle avdelingene en felles tur til biblioteket. Da går ikke alle sammen, men en liten gjeng fra hver avdeling. På denne måten får jevnaldrende barn bli enda bedre kjent:)

For noen uker siden var vi på Freedome og hoppet! Det var hele Kastanje, hele Lønn og en god gjeng fra Rips som var der sammen. Det var skikkelig kjekt for både små og store:)

Tirsdag 17. desember var noen fra Rips og Kastanje i pepperkakebyen, så nå har alle barna på Rips fått lov å ta turen innom!

På fredag var det to gutter som fikk trekke i kalenderen! Nå er det jammen lenge siden en jente har fått trukket. Det er like spennende hver eneste gang...

Det Snapp og Snipp som skulle ut på eventyr i helga!