Hovedadresse Olav Kyrres gate 23 4005 Stavanger Telefon: 51 50 70 90 Send oss e-post
Bamsefaret barnehage Heddeveien 137, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913460 Send oss e-post
Djupamyrå barnehage Heddeveien 22, 4034 Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51507830 Send oss e-post
Bamsefaret åpen barnehage Heddeveien 141, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 97765456 Send oss e-post
Gautesete barnehage Heddeveien 165, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913020 Send oss e-post
Mariamarka barnehage Slettmyrveien 10, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51912201 Send oss e-post
Vågedalen barnehage Sara Berges gate 15, 4020 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913579 Send oss e-post
Redaktør: Mona Mjølsnes Knutsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Bilder av barn på nett
Bilde av barn på nett
SBF - foreldreforening
SBF-foreldreforening

Hinna-barnehagene består av fem kommunale barnehager og en åpen barnehage som ligger under Bamsefaret barnehage. Disse er:

Bamsefaret barnehage, Bamsefaret åpen barnehage,

Djupamyrå barnehage, Gautesete barnehage,

Mariamarka barnehage og Vågedalen barnehage.

Felles for barnehagene er at alle er opptatt av å gi barna et godt pedagogisk tilbud hvor det enkelte barnets trivsel, trygghet og utvikling står i fokus. Vi vektlegger å knytte gode relasjoner til barna, gi masse omsorg og jobbe utfra barnets ressurser. Barna skal sitte igjen med gode minner, masse ny kunnskap, god selvfølelse og mestre sosiale ferdigheter når de går over i skolen.

Nærområdene til barnehagene sørger for at vi kan gi barna flotte turopplevelser. Vi i Hinna-barnehagene er glade i å være utendørs og ta i bruk naturens ressurser.

Hos oss er personalet engasjert og aktivt deltakende i barnas hverdag. Vi har høy grad av pedagogtetthet med mange dyktige medarbeidere. Vi ønsker et nært samarbeid med foreldrene ved å ha en åpen og tett kommunikasjon til beste for det enkelte barnet.

I høyremenyen, under "velg avdeling", finner dere informasjon fra den enkelte avdeling. Annen informasjon finner dere i venstremenyen. På høyresiden finner dere diverse lenker til nyttig informasjon. Husk å abonnère på nyheter ved å klikke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen.

Velkommen til Hinna-barnehagenes nye felles hjemmeside.

I høyremenyen, under "velg avdeling", finner dere informasjon fra den enkelte avdeling. Kontaktinformasjon, info. om Hinna-barnehagene, ansatte, HMS, brukerundersøkelsesresultater m.m finner dere i venstremenyen. På høyresiden finner dere diverse lenker til nyttig informasjon. Husk å abonnère på nyheter ved å klikke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen.

Grunnet endringer i smittevernveilederne for barnehage og barneskole/SFO er tidligere skriv som ble sendt ut med råd angående tolkning av retningslinjene ved sykdom i barnehage og barneskole nå utdatert.

Følgende retningslinjer er nå gjeldende:

• Barnehagebarn, elever og ansatte må ikke lenger være hjemme til de har hatt én symptomfri dag etter luftveisinfeksjon. Det holder at allmenntilstanden er god hos barn og elever, og at ansatte ikke lenger har symptomer.

• Noen barn, særlig de under 10 år, kan ha restsymptomer etter en gjennomgått luftveisinfeksjon som for eksempel rennende nese (uavhengig av farge på nesesekret) eller sporadisk hoste. Disse barna kan komme i barnehagen eller på skolen dersom allmenntilstanden er god og barnet er tilbake i sin vanlige form.

• Alle med nyoppståtte symptomer på luftveisinfeksjon skal sendes hjem og holdes hjemme inntil tilstanden er avklart.

• Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen eller på skolen. Ansatte skal holde seg hjemme til de er symptomfrie, mens barn skal holdes hjemme til allmenntilstanden er god.

•  Mange yngre barn har ofte rennende nese uten andre symptomer på luftveisinfeksjon, og særlig etter at de har vært ute. Disse barna kan komme i barnehagen/på skolen såfremt barnet ikke har feber og ellers er friskt.

•  Eventuell testing avklares med lege etter gjeldende retningslinjer. Ved positiv koronatest følges egne retningslinjer.

Det er tilstrekkelig at foresatt(e) vurderer at barnet er tilbake i god allmenntilstand, legeerklæring er ikke nødvendig selv om barnet etter en gjennomgått luftveisinfeksjon har restsymptomer som for eksempel rennende nese (uavhengig av farge på nesesekret) eller sporadisk hoste.

Som dere tidligere er informert om kan barnehager lette på smitteverntiltakene.

Ny veileder er presentert med en trafikklysmodell som blir avgjørende for hvilke smitteverntiltak som blir iverksatt.

Norge er nå på gult nivå.

Legger ved redigert smittevernveileder her:

redigert veileder

Ut fra denne veilederen vil vi i Hinna-barnehagene åpne opp for ordinær åpningstid fra klokken 7.30-16.30 fra mandag 8.juni.

Dette er noe som vi er veldig glade for.

Samtidig er barnehagene avhengige av et godt samarbeid med dere for å ivareta smitteverneveilederen.

Det som veilederen er tydelig på er:

1. Syke barn skal ikke være i barnehagen.

2.God hygiene. Fint hvis dere vasker/spriter hendene på barna med levering.

3.Redusert kontakt mellom personer.

Fint hvis dere ved levering og henting kan passe på at det ikke er for mange personer i garderoben samtidig.

Vi har hatt en kartlegging for å se behov for leveringstidspunkt og hentetidspunkt til alle barna i våre barnehager. Dette for at vi skal unngå trengsel og store samlinger i garderoben ved levering og henting. Hvis det viser seg at ditt behov for levering/hentetidspunkt skal endre seg, gi beskjed til pedagogisk leder på din avdeling. Ellers så oppfordrer vi dere til å følge det levering og hentetidspunkt som dere har oppgitt til oss.       Vi fortsetter med matpakker inntil videre.

Takk for godt samarbeid i denne spesielle tiden.

God dialog og samarbeid med dere foreldre er viktig for at vi skal få dette til!

Mona Mjølsnes Knutsen