Hovedadresse Olav Kyrres gate 23 4005 Stavanger Telefon: 51 50 70 90 Send oss e-post
Bamsefaret barnehage Heddeveien 137, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913460 Send oss e-post
Bamsefaret åpen barnehage Heddeveien 141, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 97765456 Send oss e-post
Gautesete barnehage Heddeveien 165, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913020 Send oss e-post
Mariamarka barnehage Slettmyrveien 10, 4034 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51912838 Send oss e-post
Vågedalen barnehage Sara Berges gate 15, 4020 Stavanger Postboks 355, 4067 Stavanger Telefon: 51913579 Send oss e-post
Redaktør: Mona Mjølsnes Knutsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Bilder av barn på nett
Bilde av barn på nett
SBF - foreldreforening
SBF-foreldreforening

Hinna-barnehagene består av fire kommunale barnehager og en åpen barnehage som ligger under Bamsefaret barnehage. Disse er:

Bamsefaret barnehage, Bamsefaret åpen barnehage, Gautesete barnehage, Mariamarka barnehage og Vågedalen barnehage.

Felles for barnehagene er at alle er opptatt av å gi barna et godt pedagogisk tilbud hvor det enkelte barnets trivsel, trygghet og utvikling står i fokus. Vi vektlegger å knytte gode relasjoner til barna, gi masse omsorg og jobbe utfra barnets ressurser. Barna skal sitte igjen med gode minner, masse ny kunnskap, god selvfølelse og mestre sosiale ferdigheter når de går over i skolen.

Nærområdene til barnehagene sørger for at vi kan gi barna flotte turopplevelser. Vi i Hinna-barnehagene er glade i å være utendørs og ta i bruk naturens ressurser.

Hos oss er personalet engasjert og aktivt deltakende i barnas hverdag. Vi har høy grad av pedagogtetthet med mange dyktige medarbeidere. Vi ønsker et nært samarbeid med foreldrene ved å ha en åpen og tett kommunikasjon til beste for det enkelte barnet.

Visjonen til Hinna-barnehagene er: " Hinna - barnehagene, med trygghet som rot, vokser vennskap og mot. "

I høyremenyen, under "velg avdeling", finner dere informasjon fra den enkelte avdeling. Annen informasjon finner dere i venstremenyen. På høyresiden finner dere diverse lenker til nyttig informasjon. Husk å abonnère på nyheter ved å klikke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen.

I januar vil du få brev om hvilken skole barnet hører til. I dette brevet vil du bli bedt om å melde fra dersom du har opplysninger som kan ha betydning for tildelingen av skoleplass.
Dette kan for eksempel være om

•            familien planlegger å flytte
•            du mener barnet hører til en annen skole
•            andre forhold du mener kan være av betydning for avgjørelsen

Avgjørelsen om skoleplass blir sendt ut i mars.

Har du spørsmål, kan du kontakte kommunen på telefon 51 50 70 90.

I Hinna - barnehagene er vi med i Stine Sofie sin barnehagepakke.

Stine Sofie Barnehagepakke er et opplæringsprogram som skal gjøre barnehageansatte bedre rustet til å avdekke vold og overgrep mot barn så tidlig som mulig.

Vi får mange spørsmål om forkjølelse og RS-virus.

Legger ved lenke til FHI sin side.

Her kan dere finne aktuell informasjon.

Informasjon om forkjølelse og RS-virus

HUSK PLANLEGGINGSDAG 12.NOVEMBER.

BARNEHAGENE HAR DA STENGT.