Småtroll
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Eventyrheia barnehage er en stor flott barnehage med seks avdelinger.

Fra og med 01.10 begynner vi å servere et måltid per dag. Måltidene vil hovedsakelig bestå av smøremåltider med brød/knekkebrød og pålegg og måltider med havregryn som basis.
Inni mellom kommer vi til å bake brød og ha enkel varmmat. Melk blir servert til ett måltid om dagen.
Kostnaden til maten skal dekkes av kostpengene dere betaler. Vi må prøve oss litt fram og se hva vi kan få til med de midlene vi har tilgjengelig.
Matglede og hyggen med å dele et måltid i sammen vil være hovedfokuset vårt.

Vi ønsker kort å informere om Foreldreutvalget for barnehagene i Kristiansand: Foreldreutvalget for barnehagene i Kristiansand(FUB) arbeider med å sikre et godt samarbeid mellom hjem og barnehage og sikre at foreldres og barns stemme blir hørt. Gjennom informasjon og veiledning overfor foreldre og barnehager skal vi styrke foreldreengasjementet og foreldreinnflytelsen.

Vi er et viktig interesse- og meningsfellesskap for foreldrene på tvers av allebarnehagene i Kristiansand i prinsipielle og større saker som brukerundersøkelser, barnehageplaner, høringer, politiske vedtak osv.
Foreldre skal jf. Barnehagelovens § 1 og 4, ha mulighet til å påvirke beslutninger som berører barna deres i barnehagen. Dette kan gjøres via direkte kontakt med ledelsen i barnehagen, via foreldrerådet eller samarbeidsutvalget/arbeidsutvalget, eller gjennom Foreldreutvalget for barnehagene i Kristiansand.

Foreldre har mulighet til å kontakte oss for å drøfte ulike saker som er aktuelle for sin barnehage, legge frem synspunkter som gjelder barnehagens innhold og praksis eller andre forhold knyttet til deres barnehage. Vi vil da gi råd i sak eller ta sak videre. Vi anbefaler at saker tas direkte opp med barnehage evnt. samarbeidsutvalg, før sak tas med oss.

FUB har mulighet til å ta saker direkte opp med oppvekstdirektøren i Kristiansand Kommune, med foreldrerepresentanter, den enkelte barnehage, PBK (Private Barnehager Kristiansand) og politikere.

Sammen sørger vi for at barna våre får det beste barnehagetilbudet.

Mer informasjon og kontaktinfo finner du👇.

Vi minner om muligheten for å søke om redusert foreldrebetaling.

Minner om at åpningstiden for de kommunale barnehagene er endret. Fra 02.08.21 er åpningstidene 07.00-16.30

Fra 9.august planlegger barnehager for grønt nivå.

Neste års planleggingsdager finner dere under diverse dokumenter til høyre på siden.