Forside
Telefon: 51 97 77 88 Send oss e-post
Redaktør: Anne Bente Bell
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Bogafjellbakken Naturbarnehage er en foreldredrevet barnehage som åpnet i 2003.

Vår visjon er:

"Oss i naturen - Naturen i oss"

Hovedmålet vårt er:

"Lære å ta vare på oss selv, hverandre og naturen"

Vi skaper gode naturopplevelser og barna lærer å bli glad i naturen.

Barnehagen har idag fire avdelinger, to 0-3 års avdelinger med 14 barn per avdeling og to 3-6 års avdelinger med 24 barn per avdeling.

Vi har et dyktig og engasjert personal. Vi er også så heldige at vi har ansatte som går på topp, de brukes ved sykdom eller bare som ekstra personale på avdelingene. Det betyr at vi alltid har voksne som barna og dere som foreldre kjenner og er trygge på.

Vi ønsker å gi barna gode og sunne matvaner fra tidlig alder. Vi har derfor en ansatt på kjøkkenet variert stilling som tilbedereder sunne og gode måltider til barna.

Åpningstider 07.00 - 16.30

09.03.20 Oppdatert innlegg på Kidplan - ny informasjon og retningslinjer vil bli lagt på Kidplan.

Viser til tidligere innlegg på Kidplan.

Vedlagt link til Sandnes kommune vedrørende Coronasmitte, siden vil bli oppdatert underveis og ut i fra smitteomfang. Vi anbefaler at dere følger med på siden slik at dere til en hver tid er oppdatert ift retningslinjene i Sandes kommune.

Vi ber dere ta kontakt med barnehagen dersom dere har vært i områder med vedvarende spredning av Coronaviruset.

Vi ber dere også om økt fokus på smitteforebyggende tiltak, vi ber dere vaske egne og barnas hender når dere kommer i barnehagen, samt når dere går. Refererer til tidligere innlegg på Kidplan ift forebyggende smittetiltak.

Det er viktig at dersom noen i barnas/ansattes nære krets viser symptomer eller blir påvist smitte må barnet/ansatte holdes hjemme fra barnehagen - ta kontakt med barnehagen.

Vi følger kommuneoverlege/smitteoverleges råd for personell, alle ansatte har fått informasjon.

Minner om at alle må lage en bruker på den nye kommunikasjonsplattformen vår - Kidplan. Alle skal ha fått en påloggingslink på epost, dersom du ikke finner den eller ikke har mottatt en link ber vi dere om å ta kontakt med Anne Bente eller Eva snarest. Send gjerne mail på: post@bogafjellbakken.no

Anne Bente

Da har vi samlet tilbakemeldingene for julen.

Åpningstidene vil være 07.30-16.00.

Ønsker alle en strålende julefeiring:)

Anne Bente

Takk for et hyggelig høstmarked, fin stemning, tid sammen og ikke minst generøs giverglede.

Kjekt at så mange ville komme!

Vi samlet inn rekordbeløp i år, hele 10 667 kr kan vi stolt dele videre til Stine Sofie Stiftelsen.

Ha en strålende onsdag!

Foreldrebetalingen øker i 2020.

Regjeringen foreslår en reell økning i maksimalprisen for barnehageplassen med 95 kroner til kr 3 135.- for en heltidsplass pr måned og kr 34 485.- kroner pr år. Dette gjelder fra januar 2020. Det betyr at barnehagene kan kreve økt foreldrebetaling fra januar av dersom Stortinget vedtar forslaget.

Til informasjon.

Anne Bente Bell

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til foreldremøte.

Onsdag 2.oktober kl 19.00-20.00.

Vi tar en liten felles del på kjøkkenet først, deretter går vi avdelingsvis.

Vi i barnehagen har fokus på bærekraft og miljø, vi ønsker derfor at dere tar med egen kopp slik at vi slipper å bruke engangskopper. Vi stiller selvfølgelig med kaffe:)

Vell møtt!

Minner om fotografering førstkommende torsdag.

Førskolebarna skal fotograferes først da de skal reise på svømming denne dagen, viktig at alle førskolebarn er på plass til kl 08.30.

Dere har fått tilsendt mail ang registrering, viktig at dette blir gjort så fort som mulig. Sjekk søppelpost dersom du ikke har mottatt mailen i innboksen.

Anne Bente

Da begynner det å nærme seg påskeferie for mange av oss, nyt dagene sammen.

Åpningstidene blir redusert ut i fra tidene dere har skrevet på lappene for påsken, åpningstiden blir som følger:

Mandag og Tirsdag: 06.45-16.00

Onsdag: 08.00-12.00

Ønsker alle en strålende påske!

Stortinget har vedtatt å øke maksprisen for foreldrebetaling gjeldende fra 1. januar 2019 og en ny økning 1. august 2019.

Følgende maksimalsatser gjelder fra nyttår:

2.990 kroner per måned for et heltidstilbud fra 1. januar 2019.

3.040 kroner per måned for et heltidstilbud fra 1. august 2019.

Ønsker å takke alle som kom på Solidaritetsdagen, vi samlet inn 7289 kr som vil gå til Stine Sofie stiftelsen.

Takk for en kjempe fin ettermiddag i barnehagen!