Velg avdeling Trådstiften
Rosenberggt 51 4007
Telefon: 51913948 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Middelthon
I oktober gikk vi over til å bruke et digitalt arkivsystem.

FAU inviterer til juletrefest.

Søndag 8 desember fra kl.14.00-16.00 i Tasta bydelshus.

Entre': 35 kr pr person .( Betales i døren)

Påmelding innen onsdag 4.desember. Det er hengt opp påmeldingslister på avdelingene.

PTA invites to a christmasparty.

Sunday december 8th 14.00-16.00 in Tasta bydelshus.

Entrace fee 35kr pr person, sign on before  Wednesday December 4.th.

Lek med løse materialer og turdager

Hei alle sammen!

Det har vært noen spennende uker på Trådstiften. Vi har sett hvordan naturen forandrer seg når høsten kommer. De grønne bladene skifter farge til gul, oransje, brun og rød. Vi har jobbet videre med Gruffalo, der vi har malt, lest, snakket sammen, dramatisert, klippet, limet og vært ute i skogen for å finne «spor». Vi har hatt daglige samlinger der vi bruker dagsplan med bilder, sang og samtale. I språkgruppene har vi hatt engelsk, spillet spill og jobbet med Gruffalo. Ungene har vært med på å forberede middager og vært med å dekke bordene. Vi har snakket om FN- dagen og fadderbarnet vårt Clement. Ungene har også malt skåler som ble solgt på FN- dagen der pengene går til barnebyen. Vi har også markert jentedagen og snakket om barnekonvensjonen.

Tusen takk til alle foreldre og familie som bidrog på FN- dagen. Det var mye god mat, kaker, boller og god stemning. Vi fikk inn totalt 2070 kroner fra Trådstiften.

God helg!