Velg avdeling Førskolegruppen
Diverse dokumenter
Pedagogisk periodeplan
Verdt å lese

FAU inviterer til juletrefest.

Søndag 8 desember fra kl.14.00-16.00 i Tasta bydelshus.

Entre': 35 kr pr person .( Betales i døren)

Påmelding innen onsdag 4.desember. Det er hengt opp påmeldingslister på avdelingene.

PTA invites to a christmasparty.

Sunday december 8th 14.00-16.00 in Tasta bydelshus.

Entrace fee 35kr pr person, sign on before  Wednesday December 4.th.

Mandag var alle gruppene på tur til Tastaveden .

Vi klatret og lekte.

I dag var vi på tur til Stemmen. På vei dit vil noen av barna vise hvor de bor. Når vi er på Stemmen får barna bytte på å bestemme hvilke regelleker vi har, og i dag ble det "Rødt lys" og "Stivheks". Når vi har Rødt lys blir noen frustrerte når de blir sendt tilbake til linjen for de mener at de ikke beveget på seg. Men det er god øvelse for å takle situasjoner som ikke blir slik en ønsker. Vi øver også på å fullføre en lek som andre har valgt og en kanskje egentlig synes er litt kjedelig.

På vei tilbake ville barna ha Dyrequiz og der var mye sopp nedenfor studentboligene.

Bilder fra siste ukene.

Gruppene har vært på tur, hatt regellek, snakket om mobbing, øvet til Lucia, mimelek og snekret.