Rosenberggt 51 4007
Redaktør: Hilde Middelthon
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Bjergsted barnehage

Bjergsted barnehage er en av byens eldste barnehager, som ble opprettet i 1871. Den ligger sentralt like utenfor bykjernen i Stavanger.

Barnehagen eies og drives av Stavanger kommune, og ble ferdigstilt etter rehabilitering i desember 2010. Barnehagen består av sju avdelinger, hvorav tre avdelinger er for barn i alderen 0-3 år, og fire avdelinger for barn i alderen 3-6 år. Totalt har vi 133 barn og ca. 40 ansatte. Vi har et flott uteområdet som vi er veldig stolte av, og og vi er opptatt av å utnytte de ressursene dette gir oss.

I Bjergsted barnehage skal alle barna oppleve omsorg, trygghet, lek og læring. Vi skal gi barna gode forutsetninger for videre utvikling og læring.

«BARN I SENTRUM». Med dette ønsker vi å ha et miljø preget av gjensidig respekt, toleranse, gode relasjoner og godt foreldresamarbeid. Gjennom å gi trygghet og omsorg, legger vi til rette for et godt læringsmiljø.

Bjergsted barnehage har de siste 7 årene deltatt i en rekke prosjekter og utviklingsopplegg. Dette har gitt oss mye ny kunnskap og fått positive konsekvenser på innholdet i, og driften av barnehagen. Språk; hvordan vi kommuniserer, henvender oss, ordlegger oss og opptrer i møte med barn er noe av det vi har lært mest om og som har satt sitt preg på det som skjer i barnehagen. Det er derfor språk er «paraplyen» som skal være overordnet alt det vi foretar oss i barnehagen.