Birkenesvegen 62 4647 Brennåsen
Telefon: Kontor 958 98 093 Send oss e-post
Redaktør: Nina Katrine Bentsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Når skal barna testes for covid -19?

Informasjon til alle foresatte

Trenger du barnehageplass til ditt barn? Vi har ledig plass på småbarnsavdeling!

Har du spørsmål knyttet til hvordan søke plass, eller å høre mer om barnehagen, så kan enhetsleder Nina Bentsen kontaktes på tlf 95898093

Alle skoler og barnehager i Kristiansand åpner på grønt nivå

Gratis veiledningsprogram for foreldre.

Ny normalåpningstid i kommunale barnehager er 07.00-16.30.
I forbindelse med økonomibehandlingen i bystyret 16.12.2020, ble det vedtatt en reduksjon i åpningstiden i de kommunale barnehagene med 30 min fra august 2021.
Reduksjonen av åpningstiden er gjort for å få en høyere bemanningstetthet i åpningstiden.

Velkommen til barnehages hjemmeside. Husk å klikke på ikonet på høyre side: Abonnér på nyheter. Her finner du nyttig informasjon.  Abonnementet er gratis og varer for det gjeldende barnehageåret. Dere abonnere på nytt ved oppstart på nytt barnehageår i august.