Meny
Velg avdeling 5 års gruppen
Postadr: Postboks 355, 4067 Stavanger Gateadr. Heddeveien 137, 4034 Stavanger
Telefon: 51913460 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 7 dokumenter i arkivet.

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. Covid 19 - viruset har endret hverdagen vår drastisk, og barnehagen har nå vært stengt i tre uker. Barnas normale hverdag og rutiner med lek og aktiviteter med andre barn og gode venner er for en periode satt på vent. Vi går snart inn i påsketiden, og mange har gledet seg til ferie og tid sammen med familien. Kanskje hadde dere planlagt en reise eller en tur til fjells. Denne påsken blir litt annerledes for oss alle. Vi må fremdeles gjøre det vi kan for å unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil eller være sammen på den måten vi ellers er vant til. Dette kan kreve mye av oss. Vi lever ulike liv og har forskjellige bosituasjoner. For noen av oss kan denne perioden kjennes ekstra utfordrende og vanskelig, noe som også kan prege hverdagen og stemningen hjemme. Barna våre er svært sensitive for hvordan omsorgspersonene rundt dem har det. Barn trenger imøtekommende, forståelsesfulle og kloke voksne som kan trygge de og være tilstede. Dette er ingen enkel oppgave når vi selv kjenner på bekymring og stress over at livet må leves på en litt annen måte for en periode. Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med oss. Vi bryr oss!

Virksomhetsleder Mona Mjølsnes Knutsen

Telefon 91699966

e-post: mona.mjolsnes.knutsen@stavanger.kommune.no

 

Mental helse har flere telefonnummer du kan ringe: Hjelpetelefonen: 116 123

Foreldresupport: 116 123 (tast 2)

Arbeidslivstelefonen: 225 66700   

https://mentalhelse.no/  

Alarmtelefonen for Barn og Unge – 116 111

Alle barn kan ringe 116 111 når de har det vondt, vanskelig eller føler at de trenger hjelp. Også for voksne som er bekymret for barn og unge. Pga. Koronasituasjonen er denne telefonen døgnåpen  

Barnevernvakta tlf. 51 89 91 67 / 51 89 90 00 er barnevernets akuttberedskap når barnevernstjenesten har stengt og holder da til på politistasjonen.  Hovedoppgaven er å hjelpe barn og familier i krise som trenger rask hjelp.I løpet av oktober går barnehage, ressurssenteret for styrket barnehagetilbud, skole og PPT over til å bruke et digitalt arkivsystem.

Hva betyr det?

Det betyr at all ny dokumentasjon om barn i barnehagen og elever i skolen blir produsert og lagret elektronisk i et nytt system som heter Public oppvekst. Informasjonen lagres i digitale barnemapper og elevmapper. Kommunikasjonen med foreldre vil gå via digital post.

Trykk på "Les mer" nedenfor for å få mer informasjon.Vi begynner med 5 års gruppen (Førskolegruppen) september 2019. Gruppen går på tvers av avdelingene (Hiet, Honningkrukken og Brumlene). Vi er i år 8 barn. De voksne som er med førskolebarna er Fromsa, Tone og Kjartan på onsdagene, og Gunnhild og Kjartan sammen med Djupamyrå (9 barn og 2 voksne, Anne Hilde og Kristine) på mandager som er turdag.   Mandag er turdag hvor vi går til de forskjellige turområdene i nærheten som Gauselskogen, Heddå og knudamyrå. Vi vil også treffe førskolebarna fra Djupamyrå på turene våre slik at vi kan bli kjent med dem.  På onsdagene skal vi være i Gausel bydelshus 9.30-ca.12.00.  I Bydelshuset har vi god plass og god tid. Vi vil ha lek, aktiviteter og opplegg ute og inne. Vi øver på friminutt og vi leser fortsettelsesbøker. Lunsjen lager vi sammen. Svømmeopplæringen vil bli våren 2020. Det kommer mer informasjon om svømmeopplæringen senere.   Vi følger handlingsplanen for de eldste barnehagebarna i Hinna bydel – «Gleden ved å være eldst i barnehagen» (ligger på barnehagens hjemmeside).  

Trykk på Les mer "knappen" nedenfor. Da finner du vedlegg med mer informasjon på høyre side.Se planen med aktiviteter for høsten 2019 ved å trykke på Les mer- "knappen" nedenfor. Du finner vedlegget på høyre side.