Velg avdeling Honningkrukka
Telefon: 51913460 / 51913462 Send oss e-post
Redaktør: Rita Maribu

VELKOMMEN TIL HONNINGKRUKKA:

Vi som jobber på Honningkrukka er:

Pedagogisk leder: Tone Larsen                                 100 % Stilling
Pedagog: Natalia Kalmykova                                    100 % Stilling
Barehagelærer: Gro Baaserud                                   100 % Stilling

Honningkrukka er en Spesielt tilrettelagt avdeling (STA). Her kan være barn med og uten nedsatt funksjonsevne.

Avdelingen har redusert gruppestørrelse. Dette er en avdeling hvor to tiltak er benyttet for å gi et spesielt tilrettelagt tilbud:
• Sterk reduksjon av antall barn i gruppen
• Styrket bemanning, i forhold til kompetanse og antall

Et viktig prinsipp i oppbygning av tilbudet, er at gruppen bygges opp rundt det/de barna med nedsatt funksjonsevne. Sammensetningen avgjøres av barnehageavdelingen i samråd med pedagogisk psykologisk tjeneste (PPT). Gruppene er en integrert del av barnehagen og deltar i lek og i de vanlige aktivitetene utfra barnas individuelle behov.

Vårt tlf.nr er 94 14 60 27

Planleggingsdager 2019-2020

Denne uken har Bamsebo hatt ansvar for aktivitetene og de har planlagt en flott maleuke for oss.

Se kjekt oppslag i Rogalands avis i dag ang. vår deltakelse i pilotprosjekt varm mat.