Jordbærveien 1 4635 Kristiansand
mtotfls
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende telefon nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Marihøne:           414 16 513

Tusenbein:          950 11 498

Sommerfuglen:   414 08 503

Larven:                950 14 187

I dag har Tusenbein hatt fellessamling for alle barna i barnehagen.

Alle barn har rett til å trives og føle tilhørighet. Barnehagen skal skape et godt miljø for lek og læring og legge til rette for godt samspill og vennskap. Her har alle voksne rundt barna et stort ansvar, som ansatt i barnehagen eller som forelder. Her får dere som foreldre noen tips til hva dere kan gjøre for å bidra. Det beste vi kan gjøre for barnas trivsel i barnehagen, er å engasjere oss! Bli kjent med barna og de andre foreldrene, og finn på aktiviteter sammen. Snakk om hva som er greit og ikke greit å gjøre og si til andre. Snakk om hva dere sammen kan gjøre for å skape et godt miljø. Gi beskjed til personalet dersom du ser eller hører ting som tyder på at noen ikke har det bra.

Mobbing og utestenging angår ikke bare de barna som er direkte involvert, men påvirker hele gruppa negativt. Derfor bør alle bry seg, uansett om det skjer i barnehagen, på skolen, i fritiden, på nett, i sosiale medier eller via mobil. Barna trenger vår hjelp for å forstå de alvorlige konsekvensene mobbing og utestenging kan ha. Vi må vise dem hvordan de kan møte hverandre med respekt, og lære dem å verdsette ulikheter. Barn er forskjellige, og det er bra!

For å hindre at barn blir skadet, anbefaler vi følgende kjøreregler og rutiner for ferdsel på barnehagens parkeringsplass:

Barnehagen ønsker å slutte med bruk av  plastposer på alle avdelinger. Nettene som om ca to uker kommer på barnas plasser, er til bruk av skiftetøy hjem og tilbake i barnehagen. Gjenbruksnettene  gir flere gevinster til reduksjon av plast, som har en svært lang nedbrytningstid og gir utslipp i produksjon. Eksempel : Trondheim kommune har allerede utdelt nettet til flere enheter. En av barnehagene  med 112 barn, reduserte bruken av engangsplastposer med 4000 stk på 3 måneder. Jordbærveien barnehage er en miljøsertifisert institusjon som gjennom samarbeid med hjemmene vil bidra til at barn og voksne har gode holdninger til miljøet vårt.

TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM VAR MED PÅ DUGNAD I BARNEHAGEN PÅ LØRDAG.

DERE HAR GJORT EN KJEMPEJOBB OG VI ER STRÅLENDE FORNØYD.

Jordbærveien barnehage har blitt utsatt for hærverk flere ganger den siste tida. Forholdene er meldt til politiet og politiet var i barnehagen fredag 4.8 for å ta bilder og få informasjon om hærverket. Hærverket er konsentrert i området utenfor Sommerfugl og Larven.

Hvis dere går tur på ettermiddag/kveld, hadde det vært flott hvis dere la turen forbi barnehagen.Vi vil gjerne ha beskjed hvis dere ser noen unormal aktivitet på uteområdet vårt.

Dere kan også kontakte Randesund politistasjon V/ Morten Eriksen tlf: 957 65002

Fredag   11.08.17

Fredag   20.10.17

Tirsdag   02.01.18

Fredag   18.05.18

Mandag  25.06.18

Barnehagen er da stengt.

I Jordbærveien barnehage har vi et flott og stort uteområde. Se bilder av det her.

..... er vennskap og gode relasjoner

Hvis vi spør barn om hva som er det viktigste i barnehagen så svarer de at det er å ha noen å leke med. Det å ha én eller flere vennerelasjoner er en viktig del av barnehagelivet. Venner bidrar til tilhørighet, meningsskaping, trivsel, humor og ikke minst glede.

Folkehelseinstitutt gir råd til foreldre om  Når må barnet være hjemme fra barnehage