Besøksadresse: Jordbærveien 1 Postadresse: Pb. 6546, 4693 Kristiansand
mtotfls
30010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende telefon nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Marihøna:           414 16 513

Tusenbein:          950 11 498

Sommerfuglen:   414 08 503

Larven:                950 14 187

Hvordan skal dere som foreldre bruke IST - direkte? Her er en brukermanual som dere kan se gjennom for å bli mer kjent med systemet.

NB! Til denne barnehagen er linken: jordbaerveien.direktebhg.no

Da kan Jordbærveien barnehage stolt fortelle at vi igjen er sertifisert gjennom Grønt Flagg. Vi er en barnehage som tar miljøet på alvor gjennom å ha mange gode tiltak som tar vare på jorden vår. Det vi skal fokusere spesielt på nå fremover er reduksjon av plast og bærekraftig måltid. Bli med da vel :)

Til høsten blir det to småbarnsavdelinger i denne barnehagen, i den anledning skal det bygges et ekstra vognskur. Arbeidet med dette startet i dag og vil vare ca. 3 uker fremover. Vi ber dere derfor følge med barna deres når dere levere og henter de, spesielt barna på Sommerfuglen og Larven, fordi det vil nå være en del spikre, løse planker og diverse andre materialer som barna ikke bør leke med. Vær også nøye med å lukke porten inn til Larven og Sommerfuglen.

Alle skoler og barnehager er oppfordret til å rydde en strand, elv, fjell, eller annet naturområde i løpet av våren, gjerne under strandryddeuken, som er 30.april - 6.mai. Vi deltar selvfølgelig og skal rydde i et naturområde/nærmiljøet iløpet av denne uken. Samtidig oppfordres dere foreldre til å delta på den lokale rydde søppeldagen her på Hånes samt delta på Strandryddedagen.

I dag arrangerte vi den tradisjonelle påskefrukosten der heile familien var invitert til å ete mat her i barnehagen.

INFORMASJON TIL FORELDRENE

Alle kommunale barnehager i Kristiansand skal nå i gang med IST-Direkte. Dette er et digitalt verktøy for kommunikasjon mellom foreldre/foresatte og barnehagen. Det er et system for inn- og utsjekk av barnehagebarn, feriepåmelding og henteavtaler o.l.

I første omgang kommer vi til å bruke dette i forhold til inn- og utsjekk av barn, registrering av meldinger og ferier. Vi vil bruke tiden frem til påske på utprøving av systemet, slik at personalet skal bli godt kjent med programmet. Om alt går etter planen vil vi starte opp med IST-Direkte etter påske. Dere foreldre/foresatte vil da få opplæring i hvordan verktøyet skal brukes.

Logg dere gjerne inn på foreldreportalen og oppdater opplysninger om dere selv allerede nå. NB! Husk å legge til begge foreldre/foresatte i foreldreportalen, da får vi begge opp i IST-Direkte systemet. Her kan du finne en enkel innføring i hvordan du bruker foreldreportalen, om du skulle trenge dette.

I dette systemet ligger alle familier i barnehagen inne med mailadresser og telefonnummer, så dersom dere skulle motta noen litt uforståelige mailer og/eller meldinger fra barnehagen frem mot påske, så er det altså pga. utprøvingen av det nye verktøyet.

Felles samling 6.februar

Den 22.januar arrangerte vi vinteraktivitetsdag for barn og vaksne i barnehagen.

Den årlege nissefesten var 07.desember, då hadde fleire barn og vaksne kledd seg ut som nissar i ulike fargar.