Besøksadresse: Jordbærveien 1 Postadresse: Pb. 6546, 4693 Kristiansand
29303101020304
26272801020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende telefon nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Marihøna:           414 16 513

Tusenbein:          950 11 498

Sommerfuglen:   414 08 503

Larven:                950 14 187

Alle kommunale barnehager i Kristiansand skal nå i gang med IST-Direkte. Dette er et digitalt verktøy for kommunikasjon mellom foreldre/foresatte og barnehagen. Det er et system for inn- og utsjekk av barnehagebarn, feriepåmelding og henteavtaler o.l.

I første omgang kommer vi til å bruke dette i forhold til inn- og utsjekk av barn, registrering av meldinger og ferier. Vi vil bruke tiden frem til påske på utprøving av systemet, slik at personalet skal bli godt kjent med programmet. Om alt går etter planen vil vi starte opp med IST-Direkte etter påske. Dere foreldre/foresatte vil da få opplæring i hvordan verktøyet skal brukes.

Logg dere gjerne inn på foreldreportalen og oppdater opplysninger om dere selv allerede nå. NB! Husk å legge til begge foreldre/foresatte i foreldreportalen, da får vi begge opp i IST-Direkte systemet. Her kan du finne en enkel innføring i hvordan du bruker foreldreportalen, om du skulle trenge dette.

I dette systemet ligger alle familier i barnehagen inne med mailadresser og telefonnummer, så dersom dere skulle motta noen litt uforståelige mailer og/eller meldinger fra barnehagen frem mot påske, så er det altså pga. utprøvingen av det nye verktøyet.

Felles samling 6.februar

Den 22.januar arrangerte vi vinteraktivitetsdag for barn og vaksne i barnehagen.

Den årlege nissefesten var 07.desember, då hadde fleire barn og vaksne kledd seg ut som nissar i ulike fargar.

Gjenbruksnettene

I dag har Tusenbein hatt fellessamling for alle barna i barnehagen.

For å hindre at barn blir skadet, anbefaler vi følgende kjøreregler og rutiner for ferdsel på barnehagens parkeringsplass:

Barnehagen ønsker å slutte med bruk av  plastposer på alle avdelinger. Nettene som om ca to uker kommer på barnas plasser, er til bruk av skiftetøy hjem og tilbake i barnehagen. Gjenbruksnettene  gir flere gevinster til reduksjon av plast, som har en svært lang nedbrytningstid og gir utslipp i produksjon. Eksempel : Trondheim kommune har allerede utdelt nettet til flere enheter. En av barnehagene  med 112 barn, reduserte bruken av engangsplastposer med 4000 stk på 3 måneder. Jordbærveien barnehage er en miljøsertifisert institusjon som gjennom samarbeid med hjemmene vil bidra til at barn og voksne har gode holdninger til miljøet vårt.

TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM VAR MED PÅ DUGNAD I BARNEHAGEN PÅ LØRDAG.

DERE HAR GJORT EN KJEMPEJOBB OG VI ER STRÅLENDE FORNØYD.