Besøksadresse: Boremarkveien 2, 4032 Stavanger Postadresse: Postboks 355, 4067 Stavanger Vis på kart
Telefon: 51913700 Faks: Merk epost med barnehagens navn Send oss e-post
Redaktør: Tove Erna Belland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Jåttå barnehage

Jåttå barnehage er en kommunal barnehage som holder til i Hinna bydel i Stavanger.

Vi har 16 avdelinger fordelt på 4 fløyer. Vi har egen kokk og et fantastisk flott uteområde.

Vår Visjon er: Vi kan se barnet innenfra

For å ivareta barnas behov for omsorg og lek og fremme læring og danning må vi kunne se barnet innenfra og dermed støtte barnas behov for tilknytning og utforskning. Det vi investerer av omsorg, trøst, ømhet, glede og latter kommer ut igjen som psykisk helse og mestring hos barna. Barn som blir sett innenfra:

- Får god selvfølelse

- Blir robuste og selvstendige

- Utvikler sosial kompetanse

- Opplever mestring og glede

- Undrer seg og får lyst til å lære

- Utvikler ansvarlighet

- Utvikler god psykisk helse

I Jåttå barnehage tilbyr vi:

*Trygghet og omsorg gjennom lek og læring -Trygghetssirkelen

*Fast kontaktperson og fast avdeling

*Lekne og engasjerte voksne

*Store flotte og lyse lokaler

*Innvendig klatrevegg og gymrom

*Egen Kokk

*Stort uteområde med god boltreplass

*Egen barnehagesang

*God tid til oppstart - Jåttåmodellen

*Høyt fokus på HMS

*Parkering under tak ved levering og henting

Søknadsfrist 1. mars 2018  Vil du vite mer om oss kan vi kontaktes på tlf. 51913700: Kom gjerne innom på besøk for omvisning og samtale.   Håper vi ser deg i Jåttå barnehage til høsten!

FAU hadde en flott dugnad i fjor, som var til stor nytte for barnehagen. Også i 2018 arrangeres dugnad.

Sette av dato tirsdag 24.4 klokken 18-21

Tusen takk for tålmodigheten dere viser oss i forbindelse med heisstansen på Nord/vest.

Skadene ser ut for å være større enn først antatt. Reparatørene trodde lenge det var et kretskort som var røket, nå viser det seg at skadene er mer omfattende enn som så.

I skrivende stund vet jeg ikke hvor lenge stansen blir, men håper på snarlig løsning av problemet. Nye kyndige heisfolk er blitt hentet inn for å assistere feilsøkingen, nå krysser vi fingrene for snarlig løsning.

Takk for tålmodigheten

Ekstratøy fra alle 4 fløyer er nå samlet om ligger ned på Basen (ved kjøkkenet i 1. etg).

Vi har forbedret oss på 8 av 9 områder i fjorårets foreldreundersøkelse med 1 eller 2 poeng. Det siste punktet er likt som i 2016. Svarprosenten hadde dessverre ¨gått noe ned. i 2017 var den 66% og i 2016 74%.

Tusen takk til alle som tok seg tid til å svare. Det betyr mye for oss å få deres tilbakemeldinger.

Takk til dere som svarte på den lille spørreundersøkelsen vi hadde om oppstarten for de minste. Svarprosenten var dessverre ikke så høy som vi hadde ønsket, men vi er allikevel godt fornøyde med resultatene. De samsvarer også med det som kom frem i Foreldreundersøkelsen.

Det ble en fin FN-feiring, med svært godt oppmøte av både foreldre, søsken og besteforeldre. Barna hadde på forhånd lært om solidaritet, og "blitt kjent med" barna på Beracah barnehjem gjennom film og bilder.
Vi hadde kunstsalg, kafe, loddsalg og opptreden av Monsterkoret. Tusen takk til alle dere monsterbarna som sang så fint. Veldig bra til å være første gang.
Minner om at dere som kjøpte de flotte kunstverkene må hente dem selv på Diagonalen.

Takk også til dere som tok lodd, leverte kaker, frukt og annet til salg og utlodning. VI FIKK INN ET FANTASTISK BELØP PÅ HELE 25 442 KR !!! Ditt bidrag hjelper mange barn som bor på Beracah barnehjem med omsorg og trygghet, mat, klær og skolegang i flere måneder. Tusen takk!

Vi har tidligere informert om kompetanseutviklingsprogrammet RETT HJELP TIDLIG som Jåttå barnehage deltar i, i samarbeid med Stavangerbarnehagen. Vi er nå godt i gang med lesesirkler med drøfting av teori. Personalet skal også på kurs i uke 42 med Øyvind Kvello med tema "Rett hjelp tidlig - tverrfaglig og tidlig innsats for barn i barnehage". I ukene 43 og 44 blir det gjort observasjoner i barnegruppene av helsestasjon, PPT, barnevern, fysio- og ergoterapitjenesten.

I  dag har Jåtten barnehage vunnet byggeskikkprisen. Fantastisk!!

Dagens smoothie består av epler, kanel, havregrøt, erter og spinat, samt ulike allergialternativer. Den var knallgod!